Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Η μύτη του Michael Jackson



Η μύτη του Michael Jackson - Κινέζικη Φυσιογνωμική
πώς η μύτη του σταρ προβλέπει την κατάρρευσή του
Στην κινέζικη φυσιογνωμική κάθε σημείο του προσώπου μας σχετίζεται και με συγκεκριμένη ηλικία της ζωής μας. Παρατηρώντας το κάθε σημείο μπορούμε να διαβάσουμε το παρελθόν και το μέλλον.
Εάν το σημείο που εξετάζουμε είναι "κατεδαφισμένο", έχει βαθούλωμα, σημάδι, προεξέχει ή έχει κρεατοελιές ή μαύρες ελιές ή είναι χρωματισμένο πχ μαύρο (είναι αρκετά δύσκολο για ένα αρχάριο να διαχωρίσει τα 5 χρώματα των 5 στοιχείων στο πρόσωπο), τότε προβλέπουμε ότι στην ηλικία αυτή το άτομο θα έχει κακοτυχία. Αντίθετα εάν το σημείο αυτό είναι καθαρό από σημάδια, ελιές, έχει καλό χρώμα, δεν έχει βαθουλώματα ή προεξοχές, τότε η ηλικία με την οποία σχετίζεται το σημείο είναι καλή.
Η ηλικία στην κινέζικη φυσιογνωμική μετριέται διαφορετικά. Η ηλικία ενός έτους είναι η γέννηση του ατόμου, καθότου η ηλικία μηδέν είναι η σύλληψη του εμβρύου. Επίσης, όταν "διαβάζουμε" το μέλλον ενός ανθρώπου, δεν διαβάζουμε μόνο το σημείο που αντιπροσωπεύει την ηλικία που μας ενδιαφέρει, αλλά και την προηγούμενη και επόμενη ηλικία, καθότι ένα σημαντική συμβάν μπορεί να ξεκινήσει να διαμορφώνεται νωρίτερα, να παρουσιαστεί στο παρόν και να έχει συνέπειες και στο μέλλον.
Η μύτη ενός ανθρώπου αντιπροσωπεύει τις ηλικίες 41 με 50. Το κάτω μέρος της μύτης (τα ρουθούνια και η κορυφή της μύτης) επηρεάζει τις ηλικίες 48, 49 και 50.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η μύτη του Michael Jackson είχε καταρρεύσει εδώ και χρόνια. Άτομα του περιβάλλοντός του λένε ότι για χρόνια φορούσε "μάσκα" πάνω στην μύτη του για να μην φαίνεται η τεράστια τρύπα στην μύτη του, καθότι δεν υπήρχε καθόλου το κάτω μέρος... Όμως το πρόβλημα αυτό δεν ήταν απλά αισθητικό, η παντελής πτώση της μύτης του προέλβεπε και την πτώση του σταρ ακριβώς στην αντίστοιχη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit