Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Γρίππη των χοίρων - πώς να προστατευτείτε



Η γρίππη των χοίρων και πώς να προστατευτείτε



Η γρίππη των χοίρων εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και στην Ελλάδα. Έλαβα μερικά email και τηλεφωνήματα, οπότε γράφω αυτό το άρθρο με οδηγίες αλά κινέζικα για να μην την "αρπάξετε"!
Μέθοδος Α, I Ching. Ρώτησα για την τύχη της Ελλάδας μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2009 ως προς την γρίππη. Η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα την έχει την γρίππη, υπάρχει μηδέν οργάνωση για την αντιμετώπισή της (αυτό δεν περιμέναμε να μας το πει το I Ching, το ξέραμε!) αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο (τυχεροί είμαστε!) και η ασθένεια δεν είναι ευρεία διαδεδομένη, η ασθένεια είναι αδύναμη αλλά υπάρχουσα.
Μέθοδος Β, Κινέζικη Αστρολογία. Στην κινέζικη ιατρική το μέταλλο είναι υπεύθυνο για τους πνεύμονες και το αναπνευστικό. Η γρίππη, επειδή χτυπάει το αναπνευστικό σχετίζεται επίσης με το μέταλλο.
Στην κινέζικη αστρολογία λέμε ότι "πολύ βαριά γη θα θάψει το μέταλλο", οπότε πολύ γη (όπως ο Απρίλιος και Ιούλιος και Οκτώβριος 2009) θα υπάρχουν τότε αρνητικές συνέπειες στο στοιχείο μέταλλο οπότε κατά συνέπεια και στο αναπνευστικό.
Επίσης στην κινέζικη αστρολογία λέμε ότι "το μέταλλο χρειάζεται φωτιά για να γίνει χρήσιμο εργαλείο". Όταν υπάρχει παντελή έλλειψη φωτιάς (όπως τον Απρίλιο, Ιούλιο αλλά και μέχρι τον Ιανουάριο 2010) , αυτό εξηγεί επίσης γιατί υπάρχει πρόβλημα με τους πνεύμονες τότε.
Θα βρείτε τα 4 pillars σας στις αναρτήσεις με τίτλο Υπολογιστής Ba Zi, κοιτάξτε εάν στα δικά σας 4 pillars έχετε είτε αδύναμο μέταλλο (οπότε και αδύναμο αναπνευστικό), ή έχετε πολύ γη που να θάβει το αναπνευστικό σας, ή έχετε έλλειψη φωτιάς.
Βέβαια η διάγνωση αυτή, επειδή πιθανόν είστε αρχάρειοι στα 4 pillars είναι δύσκολη. Οπότε απλά αποφύγετε την γρίππη με την βοήθεια διατροφής και συμπληρωμάτων. Η βιταμίνη Ε, C, τα αντιοξειδωτικά είναι καλοί τρόποι αντιμετώπισης. Λεμόνια, πορτοκαλάδες, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού ή grapefruit βοηθούν. Διαβάστε σχετικά άρθρα θεραπευτών και ειδικών. Βοηθήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Μέθοδος Γ, Feng Shui. Η γρίππη έχει σχέση με ασθένεια, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε το άστρο ασθένειας 2. Επίσης η γρίππη είναι κακοτυχία, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε το άστρο κακοτυχίας 5. Η γρίππη είναι πρόβλημα αναπνευστικό, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα άστρα μετάλλου 6 και 7, ιδιαίτερα το 7 (έχει πιό κακό χαρακτήρα).
Διαβάστε στην ιστοσελίδα μου www.fengshuilife.gr τις συμβουλές Feng Shui για την χρονιά 2009 και επικεντρωθείτε στα άστρα 2, 5 και 7 (δηλαδή θεραπεύστε την Δύση, Βορρά και Ανατολή του σπιτιού σας, ιδιαίτερα εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το κρεβάτι σας).
Για τον Ιούλιο διαβάστε το άρθρο μου στο παρόν blog με συμβουλές για τον Ιούλιο. Για τον Αύγουστο το άστρο 5 βρίσκεται στα ΝΔ (βάλτε θεραπεία αλατόνερου με νομίσματα), σετ 6 νομισμάτων στα ΒΑ για το άστρο 2, ένα διαφανές βάζο με νερό και 3 μπαμπού στα ΝΑ για το άστρο 7.
Πιό αναλυτικά, για να αντιμετωπίσετε αρνητικές επιδράσεις Feng Shui ολόκληρo to 2009 και κάθε μήνα, διαβάστε το βιβλίο μου Feng Shui & Επιλογή ημερομηνιών 2009, θα το βρείτε από μένα με αντικαταβολή (10 ευρώ+έξοδα αποστολής) ή από το κατάστημα Feng Shui House στην Σταδίου 10 (10 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit