Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η αναχώρηση στρατευμάτων από το Ιράκ


Η αναχώρηση στρατευμάτων από το Ιράκ
Η πρόβλεψη που βγήκε αληθινή

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η αναχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ. Η πρόβλεψή μου για την αναχώρηση αυτή έγινε το 2008 στην ιστοσελίδα μου, γράφτηκε στο παρόν blog αλλά και στο ελληνικό περιοδικό "Feng Shui & σύγχρονη ζωή" που εκδόθηκε πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα από το άρθρο μου:

"Πολιτική.........Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση εάν το 2009 ξεκινήσει η αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράκ. Στην κινέζικη αστρολογία το βόδι συγκρούεται με την κατσίκα. Ο πόλεμος στο Ιράκ ξεκίνησε την χρονιά της κατσίκας 2003, και το 2009 που είναι η χρονιά του βοδιού, υπάρχει σύγκρουση στην κατάσταση του 2003, αρχίζοντας έτσι το τέλος του πολέμου. Σε αυτό βοηθάει η φύση της γης γιν η οποία είναι ειρηνική, αλλά δεν πιστεύω ότι η διαδικασία θα τελειώσει γρήγορα, γιατί η γη γιν είναι αναποφάσιστη & ουδέτερη ως στοιχείο.".


Όσο αφορά το μέλλον, πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή. Διότι το 2010 είναι η χρονιά του μεταλλικού τίγρη, όπου το μέταλλο και το ξύλο (της τίγρης) συγκρούονται, το οποίο είναι ένδειξη χρονιάς που δεν είναι ειρηνική αλλά είναι χρονιά με συγκρούσεις.

Επίσης το στοιχείο μέταλλο γιανγκ του 2010 είναι σαν ένα όπλο (πχ στρατιώτες με όπλα), το όπλο αυτό "κάθεται" πάνω στην τίγρη, όπου η τίγρη είναι "άλογο που ταξιδεύει". Αυτό σημαίνει ότι τα στρατεύματα το 2010 θα "ταξιδέψουν" σε άλλο μέρος....

2 σχόλια:

  1. μήπως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και μια χειρότερη κρίση, ίσως στον οικονομικό τομέα???

    adecor.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, από του χρόνου υπάρχει ελπίδα στην αγορά και βελτίωση σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit