Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η βιογραφία του Michael Jackson

Michael Jackson - βιογραφία
Τι αποκαλύπτουν τα 4 Pillars του Michael Jackson για την ζωή του
Ο Michael Jackson, ο βασιλιάς της ποπ έφυγε. Τι αποκαλύπτουν τα 4 Pillars και η κινέζικη αστρολογία για τον χαρακτήρα του και την ζωή του; Γιατί πέθανε;
Ο Michael Jackson γεννήθηκε στις 29.09.1958 την ώρα του χοίρου. Με την βοήθεια του Κινέζικου Ημερολογίου μετατρέπουμε την ημερομηνία αυτή σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και κινέζικα ζώδια (φίδι, δράκος, τίγρης κλπ).
Οπότε οι 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου (4 pillars of destiny) του Michael Jackson είναι ως εξής:
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
癸________戊_______庚______
νερό______γη_____μέταλλο___γη
亥________寅________申_____戌
νερό______ξύλο___μέταλλο___γη
χοίρος____τίγρης___πίθηκος__σκύλος
Οι πυλώνες της τύχης (luck pillars) του Michael Jackson είναι ως εξής:
53______43______33_______23______13______3
丙_______乙______甲_______癸______壬_____辛
φωτιά____ξύλο____ξύλο_____νερό____νερό____μέταλλο
寅_______丑______子_______亥_______戌_____酉
τίγρης____βόδι____ποντίκι___χοίρος__σκύλος__πετεινός
Ο Michael Jackson είναι γεννημένος την ημέρα γιανγκ γη, οπότε ανήκει στο στοιχείο γιανγκ γη. Άτομα γιανγκ γη είναι ήσυχα, εξαρτώμενα, ξεροκέφαλα, σταθερά, έμπιστα, προστατευτικά, με ήθος, όχι ευέλικτα, παρορμητικά. Θετικά στοιχεία για τον Micheal Jackson είναι το μέταλλο και η γη (ανήκει στην ειδική κατηγορία Follow the Leader), ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία (γη, φωτιά και ξύλο) είναι αρνητικά διότι αποδυναμώνουν ή επιτίθονται στα θετικά στοιχεία.
Στον χάρτη 4 Pillars του Jacko βλέπουμε την ύπαρξη δυνατού μετάλλου στον μήνα γέννησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι άτομο γεννημένο για το θέαμα, ένας γεννημένος καλλιτέχνης, τραγουδιστής και entertainer.
Στον Οίκο του γάμου (είναι ο κάτω χαρακτήρας που ανήκει στην ημέρα της γέννησης) βλέπουμε την τίγρη, όπου η τίγρης ανήκει στο στοιχείο ξύλο, όπου το στοιχείο ξύλο είναι αρνητικό για τον Jacko. Αυτό δείχνει ότι είναι άτομο που έχει δυσκολίες να βρει ένα καλό σύντροφο, το ξύλο της τίγρης του φέρνει προβλήματα.
Ο Jacko έχει γεννηθεί την ώρα του χοίρου. Ο χοίρος για άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του σκύλου όπως ο Jacko ανήκει στο συμβολικό άστρο της μοναξιάς (lonely star). Επειδή η ώρα αντιπροσωπεύει τα παιδιά, καταλαβαίνουμε γιατί ο Jacko είχε πάντα προβλήματα με τα παιδιά, ένιωθε μοναξιά σε θέματα παιδιών. Πράγματι, η πρώην σύζηγος και νοσοκόμα παραδέχτηκε πριν λίγες ημέρες ότι τα παιδιά του Jacko δεν ήταν δικά του, αλλά από δωρητή τράπεζας όπου είχε ο ίδιος διαλέξει και γνωρίσει προσωπικά τον μελλοντικό βιολογικό πατέρα των παιδιών του.
Στην μέθοδο 4 Pillars, όταν στις δεκαετίες της ζωής ενός ανθρώπου βλέπουμε ότι υπάρχουν τα θετικά στοιχεία (ιδιαίτερα πάνω και κάτω), τότε η ζωή του είναι εύκολη και επιτυχημένη. Όταν στις δεκαετίες της ζωής βλέπουμε φωτιά, γη ή ξύλο (δηλαδή τα αρνητικά στοιχεία), τότε έχει δυσκολίες. Η επιτυχία ή δυσκολία κατά την διάρκεια των δεκατιών γίνεται μεγαλύτερη όταν έρχεται κάποια χρονιά που το στοιχείο της εντείνει την δεκαετία.
Για τον Michael Jackson το στοιχείο μέταλλο σημαίνει ότι φαίνεται το ταλέντο του και τραγουδάει, ενώ το στοιχείο νερό σημαίνει χρήματα. Ρίχνοντας μια ματιά στις δεκαετίες θα δείτε και εσείς πότε έχει νερό και μέταλλο, είναι οι καλές δεκαετίες του τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα ο Michael Jackson :
  • Την δεκαετία του 1960 ξεκινά με το συγκρότημα Jackson 5, όταν βρίσκεται στην θετική δεκαετία 3-13 όπου υπάρχει μέταλλο, το στοιχείο που τον κάνει τραγουδιστή.
  • Το 1972 έκανε το πρώτο σόλο άμπουμ του σε ηλικία 14 χρονών (το 1972 ήταν η χρονιά του ποντικού που ανήκει στο στοιχείο νερό, και ήταν στην δεκαετία 13-23 όπου υπήρχε νερό)
  • Το 1982 κυκλοφορεί το άλμπουμ Thriller το οποίο πούλησε 48 εκ. αντίτυπα. Ήταν η χρονιά του υδάτινου σκύλου, όπου υπήρχε πάλι νερό. Το στοιχείο γη στο οποίο ανήκει ο σκύλος βοηθούσε το στοιχείο μέταλλο που υπάρχει σε αφθονία στο 4 pillars chart, και το μέταλλο βοηθούσε το νερό που έχει επίσης άφθονο στην δεκαετία του.
  • Το 1983 παρουσιάζει το διάσημο moonwalk τραφουδώντας το Billie Jean. Η χρονιά αυτή ήταν η χρονιά του χοίρου που ανήκει επίσης στο στοιχείο νερό, και ήταν στην δεκαετία 23-33, όπου υπήρχε ακόμα περισσότερο νερό).

Τι έγινε πραγματικά με την υγεία του; Γιατί πέθανε;

Η ημερομηνία θανάτου του Michael Jackson, 26.06.2009, την ώρα του σκύλου
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
戊________辛_______庚_______己
γη_______μέταλλο___μέταλλο__γη
戌________丑_______午_______丑
γη________γη______φωτιά_____γη
σκύλος___βόδι______άλογο____βόδι

Την ημερομηνία αυτή βλέπουμε έντονη την παρουσία γης. Το στοιχείο γη εξαντλεί την φωτιά, όπου η φωτιά σχετίζεται με την καρδιά στην κινέζικη αστρολογία και κινέζικη ιατρική. Πράγματι, την ώρα που πέθανε η καρδιά του Jacko ήταν αδύναμη.

Ο Michael Jackson αφήνει την τελευταία του πνοή την δεκαετία 43-53, σε μια δεκαετία όπου υπάρχει το στοιχείο γη και ξύλο, όπου και τα δύο στοιχεία είναι αρνητικά για αυτόν. Στην κινέζικη αστρολογία και κινέζικη ιατρική η αρνητική παρουσία του στοιχείου γη προκαλεί καρκίνο, διότι το στοιχείο γη έχει να κάνει με τα κύτταρα. Υπήρξαν πράγματι φήμες (πριν λίγους μήνες) ότι ο Jacko είχε καρκίνο. Πολύ πιθανό κατά την γνώμη μου....

Ας πάμε πίσω στην ημέρα του θανάτου του. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το στοιχείο γη. Το στοιχείο γη για τον jacko σημαίνει άλλο άτομο σαν και αυτόν, είναι ένας φίλος. Την ώρα του θανάτου του ήταν παρόν ο φίλος του και προσωπικός γιατρός του ο καρδιολόγος Conrad Murray. Σε επόμενο άρθρο μου θα γράψω περισσότερα για αυτό το περιστατικό.

Ήταν ο θάνατος του Michael Jackson φόνος, ατύχημα υπερβολικής δόσης φαρμάκων ή αυτοκτονία; Μήπως διάλεξε να πεθάνει όπως το ίνδαλμά του, ο Elvis;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit