Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ποιός σκότωσε τον Michael Jackson;

Ποιός σκότωσε τον Michael Jackson?
Το I Ching ρίχνει φως στο μυστήριο του θανάτου του
(η ερμηνεία του Ι Ching είναι μόνο για προχωρημένους, διαφορετικά το άρθρο θα ήταν τεράστιο)


Η αγγλική εφημερίδα Τelegraph έγραφε τον Μάιο 2009 ότι ο Michael Jackson έπασχε από καρκίνο του δέρματος, Όταν τον είδαν να επισκέπτεται νοσοκομεία που ειδικεύονται στον καρκίνο, υπήρξαν ανησυχίες ότι ο 50χρονος σταρ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις 50 συναυλίες. Έπαιρνε φάρμακα για καρκίνο. Είχε μάλιστα παραδεχτεί στην κόρη του Έλβις ότι ήθελε να πεθάνει όπως και αυτός, από υπερβολική δόση φαρμάκων.
Γιατί ο γιατρός του έκανε καρδιακά μασάζ πάνω στο κρεβάτι και όχι στο πάτωμα (αυτό το ξέρουν και άσχετοι), γιατί άργησε να ειδοποιήσει το ασθενοφόρο για μισή ώρα; Ο γιατρός ήταν γνωστός του Jackson για χρόνια αλλά προσλήφθηκε μόλις δύο μήνες πριν τον θάνατό του. Γιατί έκλεισε ο γιατρός το ιατρείο του σε άλλους ασθενείς 2 εβδομάδες πριν τον θάνατο του Jackson;
Μήπως ήταν τελικά αυτοκτονία ο θάνατός του, ή δολοφονήθηκε όπως ισχυρίζεται η οικογένειά του;
Το I Ching είναι ένα αγαπημένο μέσο για να ρίχνει φως σε μυστήρια.
Συμβουλεύτηκα το I Ching τον Ιούνιο 2009, την ημέρα του πύρινου αλόγου, τον μήνα του μεταλλικού αλόγου. Έριξα τα 3 νομίσματα του I Ching και πήρα το εξάγραμμο λίμνη πάνω στο βουνό, με αλλαγή στην 4η γραμμή. Η οικογένεια του εξαγράμμου είναι η λίμνη (μέταλλο).
Η ερώτηση: ποιός σκότωσε τον Michael Jackson;
Π未//Αντικείμενο
Σ酉/
Σ申/
Ν亥OΣ申/Υποκείμενο (φίδι)
Δ午//
Π辰//
(Ν=νοημοσύνη, γιατρός, φάρμακο / Δ=δύναμη, ασθένεια, δολοφόνος / Π=πόροι / Σ=συνεργάτες/αδέρφια / Χ=χρήματα)
Η 3η γραμμή από κάτω είναι ενεργή (υποκείμενο είναι ο Michael Jackson), παράγει το χοίρο (I=εξυπνάδα, γιατρός, φάρμακο), ο Jackson (πίθηκος) βοηθάει πίσω την αρχική γραμμή.
Σε αυτό το εξάγραμμο ο Jackson είναι ενεργός και κάνει το Ι(εξυπνάδα, γιατρός ή φάρμακο) να κάνει κάτι με την συγκατάθεση του Jacko. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει είτε ότι ο γιατρός έκανε κάτι με την συγκατάθεση ή παρότρυνση ή διαταγή του Jacko, ή ότι ο Jacko πήρε φάρμακο με την θέλησή του (όπου η μια περίπτωση δεν αναιρεί την δεύτερη).
Το γεγονός ότι στην γραμμή του Jacko βρίσκεται ταξινόμηση των έξι ζώων με την λέξη φίδι, σημαίνει είτε ότι ο Jackson είναι πνεύμα (νεκρός), είτε ότι έκανε κάτι κρυφό ή παράξενο.
Αυτό το I Ching δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει δολοφόνος. Η αιτία του θανάτου ήταν είτε μέσω των γιατρών, ή ήταν το φάρμακο που τον σκότωσε (είναι η γραμμή Ν που προκάλεσε τον θάνατο, το φάρμακο ή ο γιατρός ή και τα δύο=το φάρμακο που έδωσε ο γιατρός). Το φάρμακο το έδωσαν με την δικιά του διαταγή. Άρα ο Michael Jackson δεν δολοφονήθηκε.
Την ημέρα εκείνη με έπιασε το κατασκοπικό μου ένστικτο, οπότε έκανα ακόμα ένα I Ching με την ελπίδα να ρίξω περισσότερο φως στο μυστήριο.
Ερώτηση: για λογαριασμό του Michael Jackson, προκάλεσε ο ίδιος με την θέλησή του τον θάνατό του; Πήρα το εξής εξάγραμμο
Σ未//
Δ卯O
Π巳/
Χ亥/
Σ未X υποκείμενο
Σ丑//
Δ寅//Δ卯O
Π巳/ αντικείμενο
Η τρίτη γραμμή από κάτω (υποκείμενο) είναι ο Michael Jackson. Είναι ενεργός, παράγει (δίνει) χρήματα, τα χρήματα βοηθούν την ασθένεια ή δολοφόνο (Δ=δολοφόνος ή ασθένεια) να επιτεθούν στον Jackson. Στην αρχή (2η γραμμή) η γραμμή Δ υποχωρεί, αλλά στο τέλος (6η γραμμή) κάνει την επίθεση ενάντια στον Jacko, προκαλώντας τον θάνατο.
Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο Jacko πλήρωσε χρήματα. Ο Michael Jackson είτε πλήρωσε για να αυτοκτονήσει, είτε πρόκειται για ευθανασία που προκλήθηκε από άλλο άτομο πάλι όμως με την θέλησή του (αυτός ήθελε και πλήρωσε). Και τα δύο I Ching συμφωνούν μεταξύ τους, δεν ανάγκασε κανείς με την βία τον Jacko να πάρει την παραπάνω δόση, το ήθελε ο ίδιος.
Και στα δύο I Ching, η γραμμή του Jackson είτε ανήκει στο στοιχείο γη είτε στο στοιχείο μέταλλο. Γη σημαίνει καρκίνος, μέταλλο σημαίνει δέρμα & αναπνευστικό. Οι φήμες ότι ο Jackson είχε καρκίνο στο δέρμα ήταν αληθινές.
Ίσως δεν αποδειχθεί ποτέ τι έγινε ακριβώς εκείνο το βράδυ, αλλά εμείς θα ξέρουμε ότι ότι έγινε, έγινε με την θέληση του Michael Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit