Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο;

Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο;

Μια κυρία η οποία είχε μόλις κάνει Feng Shui για το κατάστημά της, αφού διάβασε και το βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερομηνιών 2009" έκανε την πολύ λογική ερώτηση:
Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο; το Feng Shui που μόλις κάναμε δεν θα ισχύει;

Επειδή συχνά είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το Feng Shui σωστά και να είμαστε και κατανοητοί, έκανα ένα παραλληλισμό:
  • Tο σπίτι με καλό Feng Shui είναι σαν ένας ανθρώπινος οργανισμός με καλή κράση.
  • Οι παροδικές αρνητικές επιδράσεις Feng Shui της χρονιάς ή του μήνα είναι σαν μια γρίππη.
Όπως ακριβώς και ένας ανθρώπινος οργανισμός που έχει καλή κράση, έτσι και ένα σπίτι με καλό Feng Shui αντέχει ιδιαίτερα στις αντιξοότητες. Ακόμα και εάν έρθει μια παροδική ασθένεια όπως πχ μια γρίππη, επειδή ο οργανισμός έχει καλή κράση αυτή η γρίππη θα περαστεί πολύ ελαφριά. Ένα άτομο με αδύναμο οργανισμό θα τσακιστεί και από μια ελαφριά γρίππη.

Τι είναι λοιπόν καλύτερο; Να έχουμε καλή κράση και να μην μας πιάνει εύκολα η γρίππη, ή να έχουμε κακή κράση και να επιτεθούμε μόνο στην γρίππη; Όλοι ξέρουμε ότι η ουσία είναι να μην πάθουμε γρίππη (έχοντας καλή κράση) και όχι να παίρνουμε φάρμακα (θεραπείες Feng Shui) για να την μειώσουμε.

Από την άλλη, ακόμα και εάν έχουμε καλό Feng Shui (καλή κράση), είναι καλή ιδέα να μειώσουμε και τον ιό της γρίππης με την βοήθεια των θεραπειών Feng Shui. Το ιδανικό δηλαδή είναι να έχουμε και καλή κράση (καλό Feng Shui) αλλά και όταν έρθεις κάποια γρίππη (πχ αρνητικό Ιπτάμενο Άστρο του Feng Shui) να μειώσουμε και την δύναμή του. Άν όμως πρέπει να διαλέξουμε ένα από τα δύο, μόνιμο ή ετήσιο Feng Shui, το μόνιμο είναι σημαντικότερο.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι στο άρθρο μιλώ για την γρίππη ως παράδειγμα. Το Feng Shui δεν το κάνουμε μόνο για να έχουμε καλύτερη υγεία στην ζωή μας, αλλά και για να έχουμε σταθερότητα, καλές σχέσεις με ανθρώπους, αγάπη, χρήματα, επαγγελματική εξέλιξη και ευκαιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit