Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Συμβουλές Feng Shui για τον Ιούλιο



Συμβουλές Feng Shui για τον Ιούλιο


Εφοδιαστείτε για την μάχη!


Τα 4 Pillars του μήνα (κινέζικη αστρολογία για τον Ιούλιο)


Αύριο Τρίτη μπαίνει ο κινέζικος μήνας της κατσίκας και διαρκεί μέχρι και τις 06 Αυγούστου 2009.

Από άποψη κινέζικης αστρολογίας ο μήνας που έρχεται (κατσίκα) συγκρούεται με την χρονιά (βόδι). Η σύγκρουση αυτή μπορεί να φέρει σεισμούς, κατολισθήσεις, πτώση κτιρίων και άλλα προβλήματα που έχουν σχέση με την γη. Πιστεύω ότι όταν ανοίγουμε την τηλεόραση για ειδήσεις, θα μας γίνεται η καρδιά περιβόλι...

Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά της κατσίκας ή του βοδιού να έχετε μαζί σας ένα κρεμαστό ποντικάκι (η φωτό του Mickey κάνει) ή το κόκκινο τάλισμαν από το βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερμηνιών 2009", επίσης να αποφεύγετε τα επικύνδυνα σπορ σε βουνά και τούνελ ή τα ετοιμόροπα κτίρια, ή μέρη που έχουν τυφώνες, κυκλώνες και τα συναφή. Προσέχετε για να έχετε!

Το Feng Shui του Ιουλίου

Είδαμε την πλευρά της κινέζικης αστρολογίας, ας δούμε τώρα τι λέει και το Feng Shui του μήνα. Το Feng Shui του μήνα συμφωνεί με την κινέζικη αστρολογία του μήνα, δηλαδή η κατάσταση δεν είναι καλή.


Γενικά, το Feng Shui της χρονιάς, του μήνα, της ημέρας και της ώρας φανερώνεται από τα Ιπτάμενα Άστρα. Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι αόρατες ενέργειες που βρίσκονται σε συγκεκριμένη περιοχή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο Νότος του σπιτιού σας έχει ένα άστρο (το ίδιο) ολόκληρη την χρονιά, ενώ κάθε μήνα έρχεται στον Νότο διαφορετικό άστρο. Κάθε άστρο σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Για αυτό τον λόγο συμβαίνουν στο σπίτι μας διαφορετικά πράγματα κάθε μήνα.
Υπάρχουν συνολικά 9 Ιπτάμενα Άστρα που εκφράζονται με αριθμούς από το 1 έως το 9.

Τον μήνα Ιούλιο τα άστρα της χρονιάς βρίσκονται στην ίδια θέση με τα άστρα του μήνα. Δηλαδή στον Βορρά έχουμε δύο φορές το άστρο 5, στο κέντρο έχουμε δύο φορές το άστρο 9, στην Δύση έχουμε δύο φορές το άστρο 2 κλπ.

Μια μίνι πρόβλεψη για το Feng Shui του Ιουλίου είναι ότι θα υπάρχουν κάποιες φωτιές (ευτυχώς όμως όχι σοβαρές), επειδή το άστρο 9 είναι στο κέντρο δύο φορές και χαρακτηρίζει τον μήνα Ιούλιο.

Κάποιοι από αυτά τα άστρα είναι πολύ κακά, όπως το 5 (κακοτυχία) το 2 (ασθένεια), το 7 (σκάνδαλα) το 3 (τσακωμοί). Ενώ το 8, το 9 και το 1 είναι καλά άστρα, αλλά τα καλά άστρα θα σας βοηθήσουν πραγματικά μόνο εάν το αρχικό Feng Shui του χώρου σας έχει και αυτός καλά άστρα. Με άλλα λόγια δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα καλά άστρα χωρίς να ξέρετε το αρχικό Feng Shui του χώρους σας, αλλά τουλάχιστον μπορείτε όλοι σας να αποφύγετε τουλάχιστον τις κακοτοπιές το Ιούλιο, καθότι τον Ιούλιο θα είναι διπλά έντονες...
Οι θεραπείες που προτείνω παρακάτω δεν εξαφανίζουν τις αρνητικές ενέργειες Feng Shui, αλλά τις μειώνουν.

Οπότε:
  • Βάλτε στον Βορρά μια θεραπεία αλατόνερου, δηλαδή σε ένα χαμηλό διαφανές ποτήρι βάλτε 1/3 χοντρό αλάτι, 1/3 νερό, 6 νομίσματα των 10 λεπτών (ή του 1 λεπτού), 1 ευρώ. Θα παρατηρήσετε ότι το αλάτι θα σκαρφαλώσει στο χείλος του ποτηριού, εάν εξατμιστεί εντελώς να κάνετε όλο από την αρχή κρατώντας τα ίδια νομίσματα και το ίδιο ποτήρι.... Μπορείτε επίσης να βάλετε επιπλέον και ένα μπουκάλι γεμάτο νερό της βρύσης χωρίς καπάκι, ή ένα μεταλλικό μελωδό με μεταλλική γλωσσίτσα. Βγάλτε τα κόκκινα, μωβ, πορτοκαλί, ροζ και μην ανάβετε κεράκια στον Βορρά. Εάν στον Βορρά έχετε τηλεόραση ή hi-fi μην τα χρησιμοποιείτε τόσο, εάν έχετε συντριβανάκια ή εκκρεμή ρολόγια σταματήστε τα. Έτσι μειώνετε το άστρο 5 και την κακοτυχία. Εάν εκεί βρίσκεται το κρεβάτι, η είσοδος του σπιτού, η είσοδος της πολυκατοικίας, το γραφείο, το ταμείο, τότε ο μήνας Ιούλιος θα είναι δύσκολος και πραγματικά επιβάλονται οι θεραπείες Feng Shui. Στον Βορρά τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα κακοτυχίας, βρίσκεται το άστρο 5 δύο φορές.


  • Βάλτε στην Δύση ένα σετ 6 νομισμάτων (των 10 ή του ενός λεπτού) κολλημένα με ζελοτέιπ από την ίδια όψη. Επιπλέον μπορείτε να βάλετε σε ένα μπωλάκι ή κουτάκι μεταλλικό τα ψιλά σας, ή κάτι διακοσμητικό από μέταλλο (πχ την μεταλλική κολοκύθα του Feng Shui), ή επίσης ένα μπουκάλι νερό βρύσης χωρίς καπάκι. Απομακρύνεται από την περιοχή το στοιχείο φωτιά, πχ όχι κόκκινο, ροζ κλπ. Προτιμάμε το μαύρο, γκρι, άσπρο, μεταλλικό, ασημένιο, χρυσό κλπ. ΄Ετσι μειώνετε την ασθένεια, ιδιαίτερα εάν τυχαίνει να έχετε εκεί την είσοδο, το κρεβάτι κλπ. Στην Δύση τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα ασθένειας, βρίσκεται το άστρο 2 δύο φορές.


  • Βάλτε στα Νοτιοδυτικά ένα βάζο διαφανές με 3 κλωνάρια μπαμπού (κάνουν και οι πρασινάδες χωρίς λουλούδια, κάνουν και οι αριθμοί 4 ή 1). Επιπλέον βάλτε κάτι σε χρώμα πράσινο ή μαύρο ή μπλε (πχ ριχτάρι) ή ένα μπουκάλι νερό χωρίς καπάκι, ή ένα ξύλινο διακοσμητικό. Στα Νοτιοδυτικά τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα σκανδάλων, βρίσκεται το άστρο 7 δύο φορές.


  • Στα Βορειοανατολικά βάλτε ένα κόκκινο ύφασμα (πχ ριχτάρι, μαξιλάρι, πίνακα κλπ), και επιπλέον βάλτε ένα κεράκι κόκκινο. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και πετρώματα, άμμο ή κεραμικό κόκκινο διακοσμητικό. Στα ΒΑ τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα τσακωμών, βρίσκεται το άστρο 3 δύο φορές. Εάν έχετε κατάστημα με είσοδο ή ταμείο στα ΒΑ, να λάβετε περισσότερα μέτρα ασφαλείας γιατί το 3 φέρνει και κλεψιές. Εάν έχετε το κρεβάτι σας ή την είσοδο στα ΒΑ, κάντε υπομόνή γιατί θα υπάρχει εριστική διάθεση, να προσέχετε και τα στραμπουλίγματα, καθότι το 3 επηρεάζει τα πόδια.

Και υπάρχει ακόμα μια εναλλακτική λύση! Εάν δείτε ότι έχετε σημαντικούς χώρους όπως το κρεβάτι, την είσοδο, ταμείο κλπ όλα σε αυτές τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα, είναι ώρα για να πάτε διακοπές!!! Γιατί εάν δεν είστε στον χώρο αυτό, τότε δεν αποροφάτε αυτές τις ενέργειες. Απλό δεν είναι; Ή κάντε τον Κινέζο και αφήστε την περίοδο να περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit