Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Όύρι Γκέλλερ - τι αποκαλύπτει η κινέζικη αστρολογία

Ούρι Γκέλλερ -

τι αποκαλύπτει η κινέζικη αστρολογία για την προσωπικότητα του καταπληκτικού μέντιουμ

Τις τελευταίες μέρες ο Ούρι Γκέλλερ βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής επικαιρότητας όπου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Ούρι Γκέλλερ, ποιός είναι όμως πραγματικά; Είναι απατεώνας ή ταλέντο;
Μετατρέποντας την χρονιά, μήνα, ημέρα και ώρα γέννησής του (με την βοήθεια του κινέζικου ημερολογίου) έχουμε τους εξής 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου:
Ώρα_______Ημέρα_______Μήνας________Χρονιά
癸_________戊__________庚____________丙
νερό_______γη_________μέταλλο_______φωτιά
丑_________辰__________子____________戌
γη________γη__________νερό__________γη
βόδι______δράκος______ποντίκι________σκύλος
Ο πάνω κινέζικος χαρακτήρας πουβρίσκεται στην ημέρα γέννησης χαρακτηρίζει το άτομο. Ο Ούρι Γκέλλερ γεννήθηκε σε ημέρα γη γιανγκ (戊).
Άτομα που γεννήθηκαν σε μέρα γη γιανγκ είναι σαν ένα βουνό: σταθερά, παραδοσιακά/συντηρητικά, ανθεκτικά, αξιόπιστα, δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, συχνά αναποφάσιστα, μη ευέλικτα, με αρχές.
Στον χάρτη του Ούρι Γκέλλερ υπάρχουν 2 συγκεκριμένα κινέζικα ζώδια (ο δράκος και ο σκύλος ταυτόχρονα) που αποκαλύπτουν ότι το άτομο έχει πραγματικά την 6η αίσθηση, βλέπει αυτά που άλλοι δεν βλέπουν...
Στην χρονιά στον ουράνιο κλάδο (δηλαδή στην χρονιά στον πάνω κινέζικο χαρακτήρα) βρίσκεται το στοιχείο φωτιά γιανγκ (丙). Η φωτιά γιανγκ για ένα άτομο που ανήκει στο στοιχείο γη γιανγκ σημαίνει ασυνήθιστη γνώση (δηλαδή όχι την γνώση που μαθαίνουμε στο σχολείο, αλλά ασυνήθιστη γνώση, όπως της αστρολογίας κλπ). Αυτή η γνώση ανήκει στο στοιχείο φωτιά, όπου η φωτιά έχει να κάνει με την ενέργεια (στην κινέζικη μεταφυσική η ενέργεια ανήκει στο στοιχείο φωτιά). Δηλαδή ο Ούρι Γκέλλερ έχει μια ασυνήθιστη γνώση που έχει να κάνει με την ενέργεια (πχ τηλεκίνηση, μάτια κλπ). Και αυτό το ταλέντο της ενέργειας είναι το πρώτο που βλέπουμε σε αυτόν, καθότι ο ουράνιος κλάδος της χρονιάς γέννησης ενός ανθρώπου είναι το πρώτο που βλέπουμε σε ένα άτομο.
Η ύπαρξη του στοιχείου γη 3 φορές στους κάτω χαρακτήρες (στην κινέζικη αστρολογία τον κάτω κινέζικο χαρακτήρα τον ονομάζουμε γήινο κλάδο) δείχνει άτομο που έχει πολλά ενδιαφέροντα. Του αρέσει να ασχολείται με πολλά διαφορετικά πράγματα αλλά και πράγματα που είναι κρυμμένα στην γη.
Ποιά είναι τώρα η ειδικότητά του; Όλοι γνωρίζουμε ότι λυγίζει κουτάλια, κάνει χαλασμένα ρολόγια να λειτουργούν, αλλά βρίσκει και διαμάντια, πετρέλαιο και χρυσό που είναι κρυμμένο στο έδαφος. Πώς φαίνεται αυτό στους 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου του;
Ας δούμε πρώτα το στοιχείο μέταλλο. Το στοιχείο μέταλλο για ένα άτομο γεννημένο σε ημέρα γη αντιπροσωπεύει την έκφραση, το show, αυτό που δείχνει σε όλους. Αυτό που δείχνει (show off) ο Ούρι Γκέλλερ είναι κάτι μεταλλικό, όπως ένα κουτάλι ή ένα ρολόι ή το μέταλλο χρυσός.
Επίσης μπορεί να βρίσκει κρυμμένα πράγματα στην γη διότι ο ίδιος έχει πολύ γη στους 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου του. Το στοιχείο νερό είναι δυνατό στον Ούρι Γκέλλερ καθότι γεννήθηκε στον μήνα του ποντικού (ο Ποντικός ανήκει στο στοιχείο νερό), όπου νερό συμαίνει μεταφυσική αλλά και εξυπνάδα.
Κατά την γνώμη μου ο Ούρι Γκέλλερ δεν είναι απατεώνας, είναι ένα άτομο με διαίσθηση και εξυπνάδα που γνωρίζει από μεταφυσική και ενέργειες. Ήταν όμως και τυχερός στην ζωή του, καθότι οι δεκαετίες του πεπρωμένου του (δεν φαίνονται στο άρθρο αυτό) του έφεραν τα θετικά στοιχεία της ζωής του που είναι η φωτιά, φέρνοντας επιτυχία, χρήματα και αναγνώριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit