Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Ομήνας του πετεινού 2009 - σεισμοί, λάσπη και εκλογές

Ο μήνας του πετεινού 2009 - σεισμοί, λάσπη και εκλογές
προβλέψεις κινέζικης αστρολογίας που πραγματοποιήθηκαν
Από τις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου επηρεαζόμαστε από τον μήνα του υδάτινου πετεινού και την χρονιά του γήινου βοδιού. Όπως είχα προβλέψει:
- η γη είναι αδύναμη το 2009 προκαλώντας σεισμούς και ιδιαίτερα τσουνάμι (δηλαδή σεισμός στο νερό), αλλά και κατολισθήσεις και ιδιαίτερα τον μήνα του πετεινού 2009 ο οποίος περιέχει μέταλλο και νερό. Το μέταλλο γεννά νερό σύμφωνα με τον νόμο της κινέζικης κοσμολογίας, δημιουργώντας προβλήματα νερού όπως πλυμμήρες/τσουνάμι, ενώ η χρονιά του γήινου βοδιού 2009 βοηθά στην εικόνα της λάσπης, καθότι η γη του βοδιού είναι η βρεγμένη γη του χειμώνα, το οποίο εξηγεί την εικόνα της λάσπης (νερό με αδύναμη γη ίσον λάσπη).
Όταν η γη είναι αδύναμη, τότε καταρρέει προκαλώντας σεισμούς ή κατολισθήσεις. Όταν υπάρχει έντονο νερό τότε έχουμε πλυμμήρες, βροχές ή και τσουνάμι.
Πράγματι, είδαμε την περασμένη εβδομάδα σεισμό τσουνάμι 8,3 ρίχτερ στα νησιά Σαμόα, με γύρω στους 1000 νεκρούς. Επίσης είδαμε τα αποτελέσματα της τροπικής καταιγίδας Κετσάνα. Επίσης είδαμε τις πλυμμήρες στην Ιταλία όπου το περιβάλλον καλύφτηκε μέσα στην λάσπη προκαλώντας τεράστιες ζημιές.
Ορίστε απόκομμα από τις ειδήσεις εφημερίδας :
"Aντιμέτωπες με τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων πενήντα ετών βρίσκονται οι Φιλιππίνες που επλήγησαν σφοδρά από την τροπική καταιγίδα «Κετσάνα». Η τροπική καταιγίδα «Κετσάνα» έπληξε τις Φιλιππίνες.Οι νεκροί υπερβαίνουν τους 100 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία περιλαμβανομένων 12 αγροτών οι οποίοι θάφτηκαν κάτω από τόνους χώματος έπειτα από κατολίσθηση.
Τα σωστικά συνεργεία με τη βοήθεια εθελοντών και της αστυνομίας είχαν διασώσει πάνω από 5.000 ανθρώπους, οι οποίοι κατέφυγαν σε στέγες και άλλα υψηλά σημεία για να γλιτώσουν από τις πλημμύρες. Η θεομηνία έπληξε κυρίως την πρωτεύουσα Μανίλα και κάποιες ανατολικές επαρχίες, αναγκάζοντας περίπου 250.000 άτομα να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Τέλος τον Σεπτέμβριο, τον μήνα του υδάτινου πετεινού, πραγματοποιήθηκε η πρόβλεψή μου για το αποτέλεσμα των ελληνικών εθνικών εκλογών 2009 όπου κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, την οποία την έκανα με την βοήθεια του I Ching στο παρόν blog.
Σε 2 ημέρες μπαίνουμε σε διαφορετική ενέργεια, είναι ο μήνας του ξύλινου σκύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit