Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Φενγκ Σούι για αυτοκίνητα


Φενγκ Σούι για αυτοκίνητα - αριθμοί και χρώματα


Συχνά με ρωτούν πώς μπορεί κάποιος να κάνει Φενγκ Σούι στο αυτοκίνητό του. Τα αυτοκίνητα σήμερα δεν σχεδιάζονται πλέον με γωνίες όπως παλιά, είναι γεμάτα καμπύλες έτσι και αλλιώς, ενώ το εσωτερικό τους έχει σχεδιαστεί ήδη εργονομικά. Δεν μπορούμε οπότε να πούμε ότι μια μάρκα ή συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου έχει καλύτερη επίδραση στον άνθρωπο από κάποια άλλη (ακτός από ποιότητα και άλλα λογικά κριτήρια). Επίσης επειδή τα αυτοκίνητα κινούνται συνεχώς αλλάζοντας κατεύθυνση, δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε καμία φόρμουλα του Φενγκ Σούι που έχει σχέση με πυξίδα.


Οπότε δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψιν το Φενγκ Σούι ούτε στην σχολή της Φόρμας αλλά ούτε και στην σχολή της Φόρμουλας (πυξίδας). Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε; Να επιλέξουμε σωστό χρώμα στο αυτοκίνητο και πινακίδες με καλό αριθμό Φενγκ Σούι.


Η επιλογή του χρώματος γίνεται σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο ενός ατόμου. ΄Το κάθε άτομο ανήκει σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο, το οποίο το βρίσκετε από το βιβλίο μου "κινέζικο ημερολόγιο" (το αγοράζετε από μένα με αντικαταβολή ή από τον πύρινο κόσμο) είτε από το παρόν blog πηγαίνοντας στην ετικέτα "υπολογιστής Ba Zi".

Το προσωπικό σας στοιχείο το βρίσκετε στην ημέρα που γεννηθήκατε και όχι στην χρονιά, είναι ο ουράνιος κλάδος της ημέρας (ο πάνω κινέζικος χαρακτήρας στην στήλη της ημέρας γέννησης). Εξετάζοντας εάν αυτό το στοιχείο είναι δυνατό ή αδύναμο (αυτό είναι συχνά δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας σωστά), βρίσκετε τα θετικά και αρνητικά στοιχεία. Θετικά είναι τα στοιχεία που χρειάζεστε και σας φέρνουν τύχη, ενώ αρνητικά είναι τα στοιχεία που σας φέρνουν ατυχία. Η ιδέα είναι ότι είναι καλό να έχουμε γύρω μας τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, διότι μας υποστηρίζουν. Τα θετικά στοιχεία αυτά τα φέρνουμε στην ζωή μας με την μορφή υλικού, σχήματος, αριθμού και χρώματος.

Τα θετικά στοιχεία τα χρειαζόμαστε και τα εφαρμόζουμε πιό αυστηρά σε δύσκολες φάσεις της ζωής μας (πχ όταν στο κινέζικο ωροσκόπιο βρισκόμαστε σε δύσκολη δεκαετία), όταν δηλαδή είμαστε πιό ευάλωτοι σε προβλήματα.


Για παράδειγμα, εάν ανήκετε στο στοιχείο φωτιά και έχετε γεννηθεί το καλοκαίρι και στο κινέζικο ωροσκόπιό σας υπάρχει πολύ φωτιά και ξύλο, δεν είναι καλή ιδέα να αγοράσετε αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα (στοιχείο φωτιά) ούτε και πράσινο (στοιχείο ξύλο). Έχετε ήδη πολύ φωτιά και ξύλο στο ωροσκόπιό σας, και θα ήταν καλύτερα να αγοράσετε αυτοκίνητο σε χρώματα της γης (πχ μπεζ), του μετάλλου (άσπρο ή γκρι) ή του νερού (μαύρο).


Η επιλογή του αριθμού μπορεί να γίνει επιλέγοντας αριθμούς Φενγκ Σούι που σχετίζονται με καλά τρίγραμμα του Ι Τσινγκ. Σύμφωνα με την σχολή των Ιπτάμενων Άστρων του Φενγκ Σούι, υπάρχουν συνολικά 9 αριθμοί που σχετίζονται με τα τρίγραμμα του Ι Τσινγκ, οι αριθμοί αυτοί ανήκουν σε κάποιο στοιχείο (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και έχουν κάποια σημασία. Η σημασία αυτή γίνεται θετική ή αρνητική ανάλογα με το χρονικό διάστημα στο οποίο βρισκόμαστε.

Τώρα βρισκόμαστε στην εικοσαετία 2004-2024, η οποία επηρεάζεται από τον αριθμό 8, ο οποίος συμβολίζει το βουνό, το στοιχείο γη, τα χέρια και τον νέο γιό της οικογένειας, Στην εικοσαετία που διανύουμε οι καλοί αριθμοί είναι το 8 (1ος καλύτερος), το 9 (2ος καλύτερος) και το 1.

Είναι καλό οι πινακίδες του αυτοκινήτου μας να έχουν τελευταίο ψηφίο κάποιον από τους καλούς αριθμούς, όπως το 8 το 9 ή το 1. Εάν το τελευταίο ψηφίο είναι το μηδέν, επειδή το μηδέν δεν είναι αριθμός, λαμβάνουμε υπόψιν μας το ψηφίο πριν το 0. Ακόμα καλύτερο είναι όταν όλοι οι αριθμοί της πινακίδας ανήκουν στους καλούς αριθμούς.


Πριν 2 μήνες αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο και έστειλα στον πωλητή αυτοκινήτου μια λίστα με όλους τους καλούς αριθμούς και συνδιασμούς αριθμών. Την λίστα αυτή σας την παρέχω και σε εσάς παρακάτω.

Οι πωλητές μπορούν να οργανώσουν τα πράγματα ώστε να έχετε και εσείς ένα σούπερ αριθμό για το αυτοκίνητό σας.


Εάν θέλετε να είστε ακόμα πιό οργανωμένοι, μπορείτε να λάβετε υπόψιν και τον προσωπικό σας αριθμό Κούα (αριθμός Φενγκ Σούι που υπολογίζεται από την χρονιά γέννησης), ώστε το τελευταίο ψηφίο του αυτοκινήτου, εκτός από θετικός αριθμός 8, 9 ή 1, να είναι ταυτόχρονα και ένας αριθμός που είτε κάνει συνδιασμό "Ho To" (πχ 6+1, 3+8, 4+9), ή συνδιασμό με άρθροισμα 10 (πχ εάν έχετε αριθμό Κούα 2, το τελευταίο ψηφίο να είναι το 8, διότι 8+2 κάνει 10).


Ορίστε τώρα η λίστα με τους σούπερ αριθμούς για αυτοκίνητα, ακριβώς όπως την έστειλα στον πωλητή. Στην φωτό βλέπετε τον αριθμό του αυτοκινήτου μου! να σημειώσω ότι στο Χονγκ Κονγκ η πινακίδα που έχει μόνο τον αριθμό 8 κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ!


Γράμμα-υπόδειξη για αριθμό πινακίδας αυτοκινήτου

Κανόνας: Να περιέχει μόνο κάποιους από τους εξής αριθμούς, 8, 9, 1, 0. Ας είναι και διπλοί, τριπλοί ή τετραπλοί αριθμοί μαζί, αλλά το τελευταίο ψηφίο να είναι 8 ή 0 (εάν τα τελευταία ψηφία είναι 0 τότε το προτελευταίο ψηφίο να είναι 8). Πχ


Συνδυασμοί του 8 και 0
0008, 0080, 0088, 8000, 8008, 8080, 8880, 8088, 8888
Συνδιασμοί του 8 και 9
9888, 9898, 9988, 9998
Συνδιασμοί του 8 και 1
1188, 1118, 1818, 1888, 8118, 8188, 8818
Συνδιασμοί του 8, 9 και 0
0098, 0898, 0988, 9008, 9080, 9088, 9800, 9880, 9908, 9988
Ο αριθμός 9438


Η παραπάνω λίστα δεν είναι οι μοναδκοί καλοί αριθμοί Φενγκ Σούι, καθότι οι συνδιασμοί των αριθμών 38, 49 και 61 (συνδιασμοί Ho To) είναι επίσης καλοί, απλώς με την λίστα αυτή δεν ήθελα να δώσω τόσα πολλά νούμερα στον πωλητή αυτοκινήτου μου για να μην φρικάρει.


Εκτός από τον αριθμό για τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να εφαρμόσετε τους θετικούς αριθμούς Φενγκ Σούι για τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης, κωδικό πρόσβασης σε διάφορα μέσα, αριθμό τηλεφώνου ή κινητού κλπ. Πχ, παρατηρήστε τον αριθμό τηλεφώνου που έχει η εταιρεία Λαϊνόπουλος στην πινακίδα του αυτοκινήτου μου!!!


Ο χειρότερος αριθμός από όλους είναι το 5 στο τέλος διότι το 5 στην εικοσαετία που διανύουμε το 5 σημαίνει κακοτυχία. Εάν έχετε αριθμό αυτοκινήτου με τελευταίο ψηφίο 5, ίσως όταν το αγοράσατε περνάγατε κάποιες δυσκολίες ή υπήρξε κάποιο δύσκολο συμβάν.


Το αστείο είναι ότι ακόμα και όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε κάποιους "κακούς" αριθμούς, αυτοί και πάλι μας κυνηγούν. Δεν θα ξεχάσω όταν πήγα να μείνω μόνιμα στην Ελβετία πριν μερικά χρόνια, και έπρεπε να αλλάξω τις πινακίνδες μου σε ελβετικές. Μια μέρα πριν πάω να περάσω τεχνικό έλεγχο για να πάρω τις ελβετικές πινακίδες, ξυπνάω το πρωί και βρίσκω το αυτοκίνητό μου τρακαρισμένο στον μπροστινό προφυλακτήρα. Επειδή δεν είχα χρόνο να κάνω η ίδια το τρέξιμο για τις πινακίδες, ζητάω στον γκαραζίστα να πάει αυτός να πάρει πινακίδες για μένα, μετά τον τεχνικό έλεγχο και τις επιδιορθώσεις. Του είπα μόνο ότι θέλω το τελευταίο ψηφίο να είναι 8.

Ξέρετε τι αριθμό πήρα; Μια σειρά αριθμών που ναι μεν το τελευταίο ψηφίο ήταν 8, αλλά όλα τα άλλα ψηφία ήταν μόνο 5 (κακοτυχία) και 2 (ασθένεια) !! Η πινακίδα μου έδειχνε την κακοτυχία του τρακαρίσματος που είχε συμβεί, ακόμα και όταν εγώ προσπαθούσα να το επηρεάσω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit