Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Κινέζικο ημερολόγιο - βιβλίο

Κινέζικο Ημερολόγιο
Το χιλιετές Ημερολόγιο για Φενγκ Σούι και Κινέζικη Αστρολογία
Βιβλίο
από την Γεωργία Κιάφη
Εκδόσεις: GK Publishing
ISBN : 960-930596-2
Σελίδες: 320
Λιανική τιμή: 27 ευρώ

Το Κινέζικο Ημερολόγιο είναι αναπόσπαστο εργαλείο για αυτούς που ενδιαφέρονται για το Feng Shui, την Κινέζικη Αστρολογία 4 Pillars, το μαντικό I Ching αλλά και για οποιαδήποτε τεχνική της Κινέζικης Μεταφυσικής.

Είναι η απόλυτη «αστρολογική» εφημερίδα για την Κινέζικη Μεταφυσική και καλύπτει τα έτη 1900-2050.

Το Κινέζικο Ημερολόγιο μετατρέπει οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) και σε κινέζικα ζώδια (τίγρης, κουνέλι, δράκος κλπ) για την περίοδο 1900-2050. Το Κινέζικο Ημερολόγιο είναι για την Κινέζικη Μεταφυσική ό,τι είναι μια «Αστρολογική Εφημερίδα» για ένα δυτικό αστρολόγο.

Γνωρίζετε ίσως ήδη το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς γέννησής σας, αλλά ξέρατε ποιά στοιχεία και ζώδια επικρατούν στην χρονιά, μήνα, μέρα και ώρα της γέννησής σας;
Ξέρετε ποιά στοιχεία και ζώδια σας επηρεάζουν αυτή την περίοδο την ζωής σας;

Με τις αναλυτικές οδηγίες που περιέχονται στο Κινέζικο Ημερολόγιο:

- μετατρέψτε σωστά την χρονιά, μήνα, μέρα και ώρα γέννησης σε στοιχεία και κινέζικα ζώδια
- διορθώστε την ώρα λαμβάνοντας υπόψιν τις κυριότερες ελληνικές πόλεις και την αλλαγή ώρας
- υπολογίστε τα Ιπτάμενα Άστρα του Feng Shui που επικρατούν κάθε χρονιά, μήνα, μέρα και ώρα
- γράψτε σωστά στα κινέζικα (δεν είναι τόσο δύσκολο) τους 22 κινέζικους χαρακτήρες οι οποίοι επαναλαμβάνονται συνεχώς στο Κινέζικο Ημερολόγιο

Δεν θα βρείτε σε κανένα βιβλίο σε καμία ευρωπαική γλώσσα τόσο αναλυτικές οδηγίες για την κατάρτηση κινέζικου ωροσκοπίου. Στο Κινέζικο Ημερολόγιο θα βρείτε επίσης τα Ιπτάμενα Άστρα για κάθε χρονιά και μήνα.

Το βιβλίο αυτό μπορείτε να το προμηθευτείτε από μένα με αντικαταβολή (τηλ 210 - 26 38 818) στην τιμή των 27 ευρώ (χωρίς έξοδα αποστολής για παραγγελίες μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2009).
Επίσης θα το βρείτε στον Πύρινο Κόσμο Ιπποκράτους Αθήνα, στον Ψαρά Φιλικής Εταιρείας Θεσσαλονίκη, στον Ιανό και Feng Shui House στην Σταδίου Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit