Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πόσο επηρεάζουμε το πεπρωμένο μας;

Πόσο επηρεάζουμε το πεπρωμένο ενός μωρού;
Μπορούμε πραγματικά να επηρεάσουμε την ημερομηνία γέννησης ενός παιδιού;

Θα μοιραστώ μαζί σας μια αληθινή ιστορία που συνέβει το 2001 όταν ήμουν με τον Grand Master Raymond Lo σε ένα σεμινάριο στην Αυστραλία. Μια έγκυος τηλεφώνησε και τον ρώτησε ποιά ημέρα και ώρα να κάνει καισαρική τομή ώστε το παιδί της να έχει το καλύτερο δυνατό πεπρωμένο.

Στην Ασία συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να γεννιούνται πολλά μωρά με καισαρική τομή και πολλές μητέρες προσπαθούν να επηρεάσουν όσο γίνεται με τον καλύτερο τρόπο το πεπρωμένο του παιδιού τους.

Μου φάνηκε σαν πολύ καλή ιδέα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη να δω πώς γίνεται η επιλογή ωροσκοπίου στην πράξη.

Ο GM Lo πήρε τα γενέθλια των γονιών, αλλά και το χρονικό διάστημα (συνήθως 2 εβδομάδες) όπου το μωρό είναι σωματικά έτοιμο προς γέννηση και σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού. Ήταν απαραίτητο να γνωρίζει εάν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι, διότι αυτό παίζει ρόλο στον υπολογισμό του κινέζικου ωροσκοπίου. Και ξεκίνησε η επιλογή ημερομηνίας για καισαρική για ένα αγοράκι!

Θυμάμα τι έλεγε χαρακτηριστικά... "Εάν το μωρό γεννηθεί την τάδε ημέρα και ώρα, θα κάνει πολλά χρήματα και θα έχει επιτυχία, αλλά οι γονείς του θα χωρίσουν". Μετά κοίταζε τα γενέθλια των γονιών, όπου έβλεπε πάλι ότι θα χωρίσουν έτσι και αλλιώς, οπότε επιλέγοντας αυτή την ημερομηνία δεν δημιουργούσε κάτι διαφορετικό. Spooky!!!

Τελικά διάλεξε μια καλύτερη ώρα για γέννηση ώστε ο γάμος του μωρού να ήταν καλός και η γυναίκα του μωρού να είναι ευτυχισμένη μαζί του, με σούπερ καριέρα αν και λιγότερο καλή από την πρώτη περίπτωση. Το μωρό θα γινόταν ένας επιτυχημένος άνδρας με καλή σύζυγο και καλύ υγεία, θα είχε ένα εξαιρετικό πεπρωμένο! Ο GM Lo έδωσε στην έγκυο τα γενέθλια χωρίς να εξηγήσει την ιστορία, και ιδιαίτερα το μελλοντικό διαζύγιο της μητέρας, καθότι δεν ήταν ο σκοπός που τον πήρε τηλέφωνο η έγκυος...

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αλλά αρχίζει!! Την επόμενη ημέρα τον πέρνει τηλέφωνο μια άλλη έγκυος τηλέφωνο που είχε και αυτή αγοράκι που θα γεννιώταν την ίδια περίοδο με το πρώτο αγοράκι. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έδωσε ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα γέννησης όπως το πρώτο αγοράκι. Χαρακτηριστικά μου είπε "αφού βρήκαμε πότε είναι τα καλύτερα γενέθλια για ένα αγοράκι σε αυτές τις 2 εβδομάδες"!

Μετά από μερικές μήνες συνάντησα τον GM Lo στο Hong Kong στο γραφείο του και τον ρώτησα από περιέργεια εάν και οι δύο μητέρες γέννησαν τα αγοράκια τους την ίδια ημέρα και ώρα. Τελικά μόνο η μία γέννησε την επιλεγμένη ώρα. Η άλλη μητέρα δεν μπορούσε να οργανώσει τον μαιευτήρα της εκείνη την ημερομηνία και δεν ήθελε να αλλάξει γιατρό.

Δίδαγμα; Ίσως δεν πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουμε το ίδιο "πετυχημένο" μονοπάτι ζωής με σούπερ χρήματα, σούπερ υγεία και σούπερ γάμο και σούπερ παιδιά. Ο καθένας μας έρχεται στην γη για να ζήσει διαφορετικά πράγματα και να βελτιωθεί ως ψυχή. Εάν θέλει ο Θεός να επιλέξουμε ημερομηνία σύμφωνα με την αστρολογία ή χωρίς τότε θα γίνει. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό να προσπαθούμε το καλύτερο για το παιδί μας, επιλέγοντας καλά γενέθλια, αλλά να καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε και Θεοί!

Έχω επιλέξει και εγώ γενέθλια για πελάτες μου και έχω πολλές παρόμοιες ιστορίες. Συνήθως ο γιατρός δεν μπορεί, η έγκυος δεν θέλει να το πει στο γιατρό γιατί τι θα πει ο γιατρός για αυτήν (ειδικά στις δυτικές κουλτούρες), ή κάποιος συγγενής δεν συμφωνεί με την ιδέα ή το βρίσκουν αντιθρησκευτικό, είτε γίνεται για κάποιος λόγο καθυστέρηση. Μερικές φορές όμως γίνεται, ή μερικές φορές στις συγκεκριμένες δύο εβδομάδες δεν υπάρχουν σούπερ γενέθλια για το συγκεκριμένο φύλο παιδιού οπότε προσπαθεί κανείς να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit