Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το Φενγκ Σούι της Βουλής

Το Φενγκ Σούι της Βουλής
Διάσημα κτίρια και το Φενγκ Σούι τους

Το Φενγκ Σούι ενός κτιρίου όπως η Βουλή ενός κράτους παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη και τα γεγονότα του κράτους, διότι η Βουλή είναι ο χώρος που ψηφίζονται οι νόμοι και πέρνονται αποφάσεις για το πώς θα διοικείται μια χώρα.

Συγκεκριμένα, εάν θέλουμε να δούμε πώς θα είναι η τύχη για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή για μια συγκεκριμένη χρονιά, δεν έχουμε παρά να εξετάσουμε το Φενγκ Σούι των σημαντικών κτιρίων-συμβόλων για το κράτος που μας ενδιαφέρει.
Από εμπειρία μου που βασίζεται σε μελέτες γεγονότων, η τύχη της Αμερικής φαίνεται από τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο, η τύχη της Κίνας φαίνεται από την Απαγορευμένη Πόλη. Από τότε που έγιναν πέρυσι τον Δεκέμβριο οι διαδηλώσεις στην Αθήνα για τον μαθητή Αλέξη, μπορώ να πω ότι γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα φαίνονται από το Φενγκ Σούι της Βουλής της.

Βέβαια, η Βουλή ή το κτίριο-σύμβολο ενός κράτους δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που επηρεάζουν την τύχη του κράτους. Παίζει ρόλο η θέση βουνού/νερού στον γεωφυσικό χάρτη του κράτους αλλά και η θέση βουνού/νερού σε σχέση με την πρωτεύουσα, επειδή η πρωτεύουσα είναι η πόλη όπου βρίσκονται τα κέντρα αποφάσεων του κράτους. Επίσης παίζει ρόλο το ωροσκόπιο του αρχηγού του κράτους, καθότι όταν έχει πρόβλημα ο προθυπουργός, το ίδιο θα έχει και το κράτος που διοικεί.

Ας δούμε τώρα το Φενγκ Σούι της Βουλής, εξετάζοντας και τους δύο παράγοντες του Φενγκ Σούι, την Φόρμα (Luan Tu ή Xing Fa) και την Φόρμουλα (Li Qi).

Το Luan Tu της Βουλής

Η Βουλή είναι τοποθετημένη στον χάρτη έτσι ώστε να μην έχει ακριβώς πίσω της και κοντά κάποιο λόφο ή βουνό (ο Λυκαβυτός βρίσκεται πίσω δεξιά της), οπότε δεν έχει ιδιαίτερη υποστήριξη από άποψη της σχολής της Φόρμας. Αυτό σημαίνει ότι η Βουλή «δεν έχει καλυμένη την πλάτη της» με όλες τις συνέπειες στο κράτος.
Μπροστά από την Βουλή υπάρχει μεγάλος ανοιχτός χώρος (Ming Tang), το οποίο είναι καλό διότι δείχνει ότι υπάρχουν προοπτικές και μέλλον για το κράτος. Από την άλλη όμως πλευρά επειδή ο ανοιχτός αυτός χώρος συνοδεύεται από την κατηφόρα του εδάφους, η ενέργεια (chi) δεν συγκρατείται και χάνεται. Στο Feng Shui είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε την ενέργεια και να μην την χάνουμε. Εάν σταθείτε στον Άγνωστο Στρατιώτη και κοιτάξετε προς τα έξω, θα δείτε πώς κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια για να βγείτε στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά θα δείτε την κατηφόρα αυτή να συνεχίζεται και στην Ερμού.
Κοιτάζοντας απέναντι και δεξιά από την Βουλή θα δείτε ένα δηλητηριώδες βέλος που χτυπά την Βουλή, είναι η γωνία από τους τοίχους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Το βέλος αυτό επηρεάζει την Βουλή αρνητικά, γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι καλό να μας «τρυπάει» ένα βέλος. Ευτυχώς το βέλος αυτό είναι κάπως μακριά, οπότε η επίδρασή του δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Το βέλος αυτό δρα αρνητικά όταν βρίσκονται στην περιοχή αυτή αρνητικά ιπτάμενα άστρα του μήνα ή της χρονιάς.

Εάν κάναμε Feng Shui στην Βουλή για να βελιώσουμε τον παράγοντα της Φόρμας (Luan Tu), θα προτείναμε να μπει ένα κατασκευαστικό εμπόδιο (δένδρα ή άλλο) μπροστά από την Βουλή με λίγο ύψος (θα λειτουργούσε ως Mountain Table), το οποίο θα λειτουργούσε ως εμπόδιο ώστε να μην χάνετε η ενέργεια (chi).
Επίσης για να αντιμετωπίσουμε το δηλητηριώδες βέλος της Μεγάλης Βρετανίας, επειδή η γωνία του τοίχου ανήκει στο στοιχείο φωτιά, θα βάζαμε ανάμεσα στην Βουλή και την γωνία του τοίχου του ξενοδοχείου κάτι που να ανήκει στο στοιχείο γη σε σχήμα, υλικό και χρώμα (διότι η γη εξαντλεί την φωτιά).

Το Li Qi της Βουλής

To Li Qi είναι παράγοντας του Feng Shui ο οποίος λαμβάνει υπόψιν του φόρμουλες όπου χρησιμοποιούνται οι κατευθύνσεις του ορίζοντα και η διάσταση του χρόνου. Στο άρθρο αυτό θα εξετάσουμε μόνο την επίδραση των Ιπτάμενων Άστρων του Feng Shui.

Το κτίριο κατασκευάστηκε και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά την περίοδο 1824-1844. Αν και στο κτίριο έγιναν ανακαινίσεις και προσθήκες, αυτές οι αλλαγές ήταν μικρότερες σε επιφάνεια σε σχέση με ολόκληρο το κτίριο ή ήταν ασήμαντες, οπότε ο προσωπικός χάρτης Ιπτάμενων Άστρων της Βουλής παραμένει ο αρχικός. Το κτίριο ανήκει στην περίοδο του 8. Το κτίριο βλέπει στην Δύση (West 2).

Σύμφωνα με την σχολή «Ιπτάμενα Άστρα» του Φενγκ Σούι, υπάρχουν συνολικά 9 είδη ενέργειας. Η κάθε μια από τις 9 διαφορετικές ενέργειες εκφράζεται με αριθμούς από το 1 μέχρι το 9. Ο κάθε αριθμός έχει συγκεκριμένη σημασία.
Άλλοι αριθμοί είναι θετικοί, ενώ άλλοι είναι αρνητικοί. Για παράδειγμα, για την περίοδο 2004-2024 οι καλύτεροι αριθμοί είναι το 8, 9 και 1, ενώ οι χειρότεροι αριθμοί είναι το 5, 2, 3 και 7.

Για να αξιοποιήσουμε με μια ματιά το Feng Shui της Βουλής, λαμβάνουμε υπόψιν μας το σημαντικότερο Ιπτάμενο Άστρο για την χρονική περίοδο που ζούμε. Επίσης λαμβάνουμε υπόψιν μας τις ενέργειες της εισόδου της Βουλής για να δούμε τι ενέργεια μπαίνει στο κτίριο.

Για το χρονικό διάστημα 2004-2024 το σημαντικότερο άστρο είναι το άστρο 8. Οπότε εξετάζουμε το άστρο βουνού 8, εάν είναι σωστά τοποθετημένο η Βουλή θα χαίρεται αρμονία, ειρήνη και σταθερότητα. Ένα καλό άστρο βουνού είναι αυτό που έχει ένα πραγματικό βουνό στον εξωτερικό χώρο, είναι αυτό που είναι βαρύ, κλειστό, ήσυχο και ψηλό. Η εσωτερική διαρύθμιση επίσης παίζει ρόλο για το άν ένα καλό άστρο βουνού είναι «ζωντανό ή πεθαμένο».
Επίσης εξετάζουμε το άστρο νερού 8, εάν είναι σωστά τοποθετημένο η Βουλή θα χαίρεται οικονομική ευμάρεια και ανάπτυξη. Ένα καλό άστρο βουνού είναι αυτό που έχει ανοιχτό χώρο μπροστά του, πολύ κίνηση, είναι αυτό που είναι ενεργό, ελαφρύ, ανοιχτό και που χρησιμοποιείται συχνά.

Το άστρο βουνού 8 βρίσκεται στην Δύση. Η Δύση βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου όπου έχουμε χαμηλό έδαφος και κίνηση από αυτοκίνητα. Επίσης στην Δύση βρίσκεται και το στόμα του Μετρό του Συντάγματος. Οπότε το άστρο βουνού δεν μπορεί να ζήσει με αυτές τις συνθήκες, προκαλώντας στην Βουλή και τους Έλληνες το αντίθετο της σταθερότητας και της ηρεμίας, κάνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις των πολιτικών αλλά και των Ελλήνων προβληματικές για το χρονικό διάστημα 2004-2024 (λέτε για αυτό να είμαστε γκρινιάρηδες;).

Το άστρο νερού 8 βρίσκεται επίσης στην Δύση. Ώς άστρο νερού, θέλει βαβούρα και κίνηση, το οποίο πράγματι συμβαίνει. Αυτό σημαίνει ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας θα έπρεπε να είναι καλή. Γιατί όμως δεν συμβαίνει αυτό ή μήπως συμβαίνει και απλώς κλαιγόμαστε;

Πρώτον μας έχει μείνει το γκρινιάρικο από την εποχή της τουρκοκρατίας. Επίσης όλα τα βουνά της Ελλάδος έχουν τα κόκκαλα να βγαίνουν στην επιφάνεια της σάρκας.
Ακούγεται μακάβριο, αλλά εάν σκεφτείτε ότι στο Φενγκ Σούι ένα τοπίο μοιάζει με ένα άνθρωπο, όπου τα δέντρα είναι τα μαλλιά του, το γρασίδι το τρίχωμα, το αίμα τα ρυάκια, τα κόκκαλα οι πέτρες, Οι δικές μας πέτρες των βουνών σε ολόκληρη την Ελλάδα αντί να μείνουν μέσα στην σάρκα έχουν βγει έξω, το οποίο μας δίνει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα "τραυματισμένου", μας κάνει τραχείς, δύσκολους και διασπαστικούς. Τώρα ξέρετε γιατί η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
Δεύτερον, φταίει η είσοδος που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας. Συνήθως οι πολιτικοί μπαίνουν από τον Βορρά (η είσοδος στην Βασ. Σοφίας), όπου στον Βορρά υπάρχει το άστρο νερού 5. Το άστρο 5 είναι το χειρότερο από τα 9 συνολικά Ιπτάμενα Άστρα, προκαλώντας εμπόδια και κακοτυχία. Δηλαδή κάθε φορά που πατάει το πόδι του άνθρωπος στην Βουλή από αυτή την είσοδο προκαλεί γκαντεμιά και εμπόδια που επηρεάζουν τα οικονομικά του κράτους, καθότι το άστρο νερού έχει να κάνει με τα χρήματα.
Τρίτον, η Ελλάδα επηρεάζεται και αυτή από την παγκοσμιοποίηση. Εάν υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση, η Ελλάδα ακολουθεί.

Η Βουλή και οι διαδηλώσεις τον Δεκέμβριο 2008

Οι διαδηλώσεις που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο αντικαθρεπτίζονται τέλεια στο κτίριο της Βουλής, λαμβάνοντας υπόψιν τα Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς 2008 και του μήνα Δεκεμβρίου. Στο διάγραμμα παρακάτω βλέπουμε τα άστρα της χρονιάς και του μήνα μαζί σε κάθε κατεύθυνση. Το άστρο δεξιά είναι το άστρο της χρονιάς, το άστρο αριστερά είναι το άστρο του μήνα. Εξετάζοντας τα στοιχεία των Ιπτάμενων Άστρων (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ), αλλά και τον συνδιασμό των Ιπτάμενων Άστρων μεταξύ τους, βλέπουμε καθαρά πώς φαίνεται ότι τον Δεκέμβριο 2008 η Ελλάδα είχε εξεγέρσεις και διαδηλώσεις.

Στον Βορρά, την είσοδο που χρησιμοποιούν συνεχώς οι πολιτικοί μας, υπήρχαν εκτός από το μόνιμο κακό άστρο 5 (κακοτυχία) και το μηνιαίο άστρο 6 (σημαίνει πατέρας, κυβέρνηση, εξουσία) και το άστρο 3 (1ος γιος, νιάτα). Το 6 ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, το 3 ανήκει στο στοιχείο ξύλο. Το μέταλλο και το ξύλο είναι εχθρικά στοιχεία μεταξύ τους, οπότε έχουμε το φαινόμενο όπου τα νιάτα επαναστατούν ενάντια στην εξουσία. Η εξουσία (αστυνομία) σκοτώνει ένα παιδί.

Επίσης, γιατί συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα και πώς φαίνεται από τα Ιπτάμενα Άστρα; Πού είναι η Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη; Νοτιοανατολικά. Τι Ιπτάμενα Άστρα έχουμε τον Δεκέμβριο 2008 στα Νοτιοανατολικά; Το 9 και το 6. Το 9 ανήκει στο στοιχείο φωτιά, το 6 είναι μέταλλο και είναι πάλι ο πατέρας, η κυβέρνηση και η εξουσία. Επειδή η φωτιά καταστρέφει το μέταλλο, φαίνεται ότι υπάρχει επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση στα Νοτιοανατολικά της Ευρώπης που είναι η Ελλάδα.

Οι έννοιες των Ιπτάμενων Άστρων
6 Ο αυτοκράτορας, οι αρχές, η κυβέρνηση, πνεύμονες, μέταλλο
9 Φωτιά
6 & 9 μαζί Επανάσταση ενάντια στις αρχές, πρόκληση στην κυβέρνηση, τα
παιδιά επαναστατούν ενάντια στον πατέρα

Η Βουλή το 2009

Το 2009 στον Βορρά βρίσκεται το χειρότερο Ιπτάμενο Άστρο 5. Δηλαδή η πόρτα που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας καθημερινά, εκτός από το μόνιμο άστρο νερού 5, έχει επιπλέον και το άστρο της χρονιάς 5, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα με δύο άστρα κακοτυχίας και εμποδίων ταυτόχρονα. Οπότε η χρονιά 2009 δεν είναι εύκολη για την Βουλή και την Ελλάδα μας.

Σημείωση
Στο άρθρο αυτό έχω λάβει υπόψιν μόνο το εξωτερικό περιβάλλον και την είσοδο. Δεν κατάφερα ακόμα να βρω τον τρόπο να σας στέλνω πίνακες με Ιπτάμενα Άστρα κτιρίων, το blogspot δεν δέχεται πίνακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit