Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρεμιέρα της Ελένη Μενεγάκη σήμερα

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα
Επιλογή Ημερομηνιών - πόσο καλή είναι η ημέρα έναρξης της εκπομπής της



Σήμερα ξεκινά η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και πολλοί αναρωτιούνται εάν είναι καλή ημερομηνία, καθότι όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή στην αράβικη αστρολογία και η κα Μενεγάκη έχει βαδύ ενδιαφέρον για την αστρολογία.
Γνωρίζω πολύ ελάχιστα για την αραβική αστρολογία, αλλά νομίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι το μόνο κριτήριο επιλογής ημερομηνιών και ότι σίγουρα η κα Μενεγάκη δεν έχει αφήσει το θέμα στην τύχη.

Ας δούμε τώρα τι λέει η κινέζικη αστρολογία.

Διαβάζοντας το ημερολόγιο από το βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερομηνιών 2009", βλέπουμε ότι σήμερα είναι η ημέρα του ποντικού. Στους πίνακες της ημέρας, γράφει "αποφύγετε εάν είστε" τίγρης, άλογο, σκύλος. Άρα αυτή την ημέρα πρέπει να την αποφεύγουν για σημαντικά πράγματα άτομα που γεννήθηκαν την χρονιά της τίγρης, του αλόγου και του σκύλου. Η κα Μενεγάκη είναι γεννημένη την χρονιά του πετεινού, άρα είναι εντάξει μέχρι στιγμής.

Το επόμενο κριτήριο είναι οι "12 Κυρίαρχοι". Σήμερα είναι ημέρα ισορροπίας. Διαβάζοντας στην σελίδα 52 του βιβλίου, είναι "ημέρα που φέρνει ισορροπία και ίσια μοιρασιά. Καλή για γάμο, θεραπεία, ταξίδι, μετακόμιση, σε επαγγελματικές συμφωνίες και οι δύο πλευρές είναι κερδισμένες". Οπότε και εδώ είναι εντάξει αν και δεν είναι η 1η καλύτερη επιλογή για τους 12 κυρίαρχους, καθότι υπάρχουν καλύτεροι κυρίαρχοι.

Το επόμενο κριτήριο είναι η "εκτίμηση ημέρας", το οποίο μας δείχνει αν επηρεάζεται αρνητικά ο κόσμος. Όταν επηρεάζεται αρνητικά ο κόσμος, σε αυτή την ημέρα βάζω βομβίτσες με αριθμούς, ο κάθε αριθμός σημαίνει κάτι και επηρεάζει αρνητικά συγκεκριμένες δραστηριότητες. Σήμερα δεν υπάρχει καμία βομβίτσα!

Το επόμενο κριτήριο είναι το κουτάκι με τις λέξεις "επιλέξτε, αποφύγετε". Σήμερα δεν λέει πουθενά ότι δεν είναι καλή ημέρα για νέα δουλειά.

Το τελευταίο κριτήριο είναι η επιλογή ώρας. Η εκπομπή ξεκινάει στις 10 το πρωί. Επειδή έχουμε ακόμα καλοκαιρινή ώρα και εμείς θέλουμε την πραγματική χειμερινή ώρα αλλά και την πραγματική ώρα στην Αθήνα (όπου γίνεται η έναρξη εκπομπής), αφαιρούμε 1 ώρα (για να έχουμε την χειμερινή ώρα) και 25 λεπτά (για να έχουμε την ώρα στην Αθήνα). Δηλαδή η πραγματική ηλιακή ώρα έναρξης εκπομπής είναι στις 08.35. Στο ημερολόγιό μου αναφέρεται ότι αυτή η ώρα είναι αρνητική.

Πιστεύω ότι η κα Μενεγάκη ήταν αναγκασμένη να διαλέξει αυτή την ώρα εκπομπής, αλλά σίγουρα διάλεξε σωστά την ημέρα έναρξης της εκπομπής της.
Πόσο ρόλο παίζει τώρα η επιλογή ημερομηνιών; Βοηθάει μεν, δεν αλλάζει το πεπρωμένο δε.
Η κα Μενεγάκη ανήκει στο στοιχείο φωτιά γιν, το 2010 αλλά και στην δεκαετία που βρίσκεται επηρεάζεται έντονα από τον τίγρη. Ο τίγρης ανήκει στο στοιχείο ξύλο. Μια παρουσιάστρια χρειάζεται το στοιχείο που παράγει, πρέπει να κάνει show, να εκφράζεται, δηλαδή στην περίπτωσή της χρειάζεται γη.
Το 2009 ήταν η χρονιά της γης, για αυτό ευνοήθηκε αρκετά από το στοιχείο γη. Όμως το 2010 η χρονιά του μεταλλικού τίγρη δεν βοηθά ούτε τα οικονομικά της αλλά ούτε και την καριέρα της. Προβλέπω ότι από το 2010 θα υπάρξουν ανατροπές στην καριέρα και τα οικονομικά της. Είδωμεν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit