Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνικές εκλογές 2009 - ποιός θα κερδίσει;

Ποιός θα κερδίσει τις εκλογές 2009 - προβλέψεις

Σε λίγες ημέρες γίνονται οι εκλογές για ανάδειξη κυβέρνησης και βέβαια όλοι με ρωτούν για προβλέψεις. Η αγαπημένη μου μέθοδος για τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι το Ι Τσιγνκ, η κινέζικη μέθοδος με τα νομίσματα που απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.
Έκανα την ερώτηση στις 6 Αυγούστου 2009, σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία είναι η ημέρα της υδάτινης κατσίκας και ο μήνας της μεταλλικής κατσίκας (σωστά σκεφτήκατε, δεν υπάρχουν μόνο χρονιές με κινέζικα ζώδια, αλλά και μήνες, ημέρες και ώρες). Η ημέρα που έριξα τα 3 νομίσματα του Ι Τσινγκ παίζει σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία, διότι κάθε φορά που κάνω μια ερώτηση συγκρίνω το στοιχείο του υποκειμένου (δηλαδή το άτομο για το οποίο ρωτάω) αλλά και το στοιχείο του θέματος που με ενδιαφέρει (πχ εδώ ρωτάω για θέμα καριέρας) με το στοιχείο της ημέρας και του μήνα. Η κατσίκα (της ημέρας και του μήνα) ανήκει στο στοιχείο γη, οπότε θα δω κάνοντας το Ι Τσινγκ πόσο βοηθιέται το άτομο και η καριέρα του από το στοιχείο γη της ημέρας και του μήνα που έκανα την ερώτηση.
Ερώτηση πρόβλεψης: Κώστας Καραμανλής, θα κρατήσει την δουλειά του μέχρι το τέλος του 2009;
Έριξα στο τραπέζι τα 3 νομίσματα του Ι Τσιγνκ 6 φορές. Κάθε φορά, ανάλογα με το αν έβγαζα κορώνα ή γράμματα, έγραφα σε ένα χαρτί μιά γραμμή συνεχή (γιανγκ) ή μια γραμμή διακεκομμένη (γιν). Μετά χρησιμοποιώντας πίνακες με αριθμούς, μετέτρεψα την κάθε μια από τις 6 γραμμές (εξάγραμμο) σε κινέζικα ζώδια (τίγρη, δράκο κλπ). Στο τέλος, όπως εξήγησα πριν, εξέταζα την δύναμη των γραμμών που με ενδιαφέρουν σε σχέση με το στοιχείο της ημέρας και του μήνα που έκανα την ερώτηση. Ορίστε τι βγήκε, παρακάτω θα διαβάσετε και την ερμηνεία μου.
Δ寅/
Χ/
Ν酉/Σ戌Χ Αντιμείμενο
Χ/
Σ/
Δ卯Ο Υποκείμενο (Καραμανλής)
Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)
Ν=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνη
Δ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειά
Π=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνο
Σ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομα
Χ=χρήματα
Το παραπάνω εξάγραμμο είναι το βουνό πάνω στην φωτιά, με την πρώτη και τέταρτη γραμμή να αλλάζει, οπότε το νέο εξάγραμμο είναι η φωτιά πάνω στο βουνό.
Ερμηνεία
Επικεντρωνόμαστε σε ένα κυρίως θέμα, πόσο δυνατός είναι ο κος Καραμανλής να κρατήσει την δουλειά του. Εάν μπορεί να κρατήσει την δουλειά του θα είναι και ο κερδισμένος των εκλογών. Επίσης τσεκάρουμε πόσο δυνατή θα είναι η καριέρα του.
Στο εξάγραμμο ο κος Καραμανλής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, το οποίο δείχνει ότι νιώθει down. Η γραμμή του είναι κωδικοποιημένη με την λέξη Δ, το οποίο σημαίνει ότι τον απασχολεί η δουλειά του/εξουσία (Δ). Στην ίδια γραμμή βρίσκεται το κουνέλι 卯, το οποίο είναι αδύναμο την ημέρα και μήνα της κατσίκας που έκανα την πρόβλεψη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα εξουσίας.
Η γραμμή αυτή κάνει κάτι, αλλάζει σέ γραμμή του δράκου 辰, ο οποίος δράκος ανήκει στο στοιχείο γη, το οποίο είναι δυνατό στην ημέρα και μήνα της κατσίκας, η οποία είναι επίσης στοιχείο γη.
Σημαίνει ότι η δράση του αυτή είναι δυνατή. Τι δράση είναι αυτή; Παράγει Σ, το οποίο σημαίνει άλλα άτομα, στο συγκεκριμένο θέμα μας είναι οι οπαδοί του.
Οι οπαδοί του όμως δεν βοηθούν τον κο Καραμανλή, διότι αυτός ανήκει στο στοιχείο ξύλο, και το στοιχείο γη δράκος δεν βοηθά το ξύλο. Τι κάνουν λοιπόν οι οπαδοί; Ενεργοποιούν (μέσω σύγκρουσης) την 4η γραμμή που ανήκει στο ζώδιο του σκύλου 戌, η οποίος παράγει τον πετεινό 酉.
Ο πετεινός ανήκει στο στοιχείο μέταλλο και έχει τον κωδικό Ν, πάντα ο κωδικός Ν είναι αντίθετος με τον κωδικό Δ, το στοιχείο του κωδικού Ν καταστρέφει το στοιχείο του κωδικού Δ.
Πράγματι, στο δικό μας εξάγραμμο ο πετεινός ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, το οποίο μέταλλο καταστρέφει το στοιχείο ξύλο στο οποίο βρίσκεται ο κος Καραμανλής και η καριέρα του. Πόσο δυνατή είναι η επίθεση του μετάλλου ενάντια στο ξύλο; Στο Ι Τσινγκ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, διότι εάν η επίθεση αυτή δεν είναι δυνατή, αυτό θα σήμαινε ότι οι αντίπαλοι οπαδοί του κου Καραμανλή δεν θα μπορούσαν να τον ρίξουν. Όμως στην δικιά μας περίπτωση, ο πετεινός μέταλλο είναι πολύ δυνατός την ημέρα και μήνα της κατσίκας, διότι η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο γη, και η γη βοηθάει το μέταλλο.
Τι κάνουν λοιπόν οι οπαδοί του; Από την πρώτη γραμμή του εξάγραμμου (υποκείμενο) πηγαίνουν στην τέταρτη γραμμή (αντικείμενο), δηλαδή φεύγουν από το κόμμα του κου Καραμανλή και πηγαίνουν στο αντίπαλο κόμμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το εξής: Οι οπαδοί παράγουν Ν, το οποίο Ν καταστρέφει την εξουσία Δ του κου Καραμανλή.
Δηλαδή, σύμφωνα με αυτό το εξάγραμμο, ο κος Καραμανλής δεν θα μπορέσει να κρατήσει την δουλειά του ως πρωθυπουργός το 2009.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το Ι Τσινγκ δείχνει και τον μήνα των εκλογών. Οι εκλογές γίνονται στις 4 Οκτωβρίου, που είναι ο μήνας του πετεινού. Όπως είδαμε στο εξάγραμμο, η εποχή που θα χάσει ο κος Καραμανλής την δουλειά του είναι ο μήνας του Πετεινού, ο πετεινός θα είναι ο "δολοφόνος" της δουλειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit