Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τι σχέση έχει ο πλούτος με το νερό;

Τι σχέση έχει ο πλούτος με τον νερό;


Σίγουρα έχετε ακούσει ότι στο Φενγκ Σούι το νερό σημαίνει πλούτος. Η πιό γνωστή version είναι ότι στην τουαλέτα το καζανάκι κάνει τον πλούτο να φεύγει από το σπίτι, ενώ κυκλοφορεί και η version ότι ένα συντριβάνι στο σπίτι φέρνει χρήματα διότι το νερό σημαίνει πλούτος.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το καζανάκι της τουαλέτας σας δεν σας κάνει φτωχούς, εκτός αν είστε ατυχείς και έχετε στην τουαλέτα σας το Ιπτάμενο Άστρο νερού 8. Το άστρο νερού 8 (πρόκειται για την σχολή Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι) είναι μια αόρατη αλλά υπολογίσιμη ενέργεια όπου η θέση της είναι διαφορετική σε κάθε χώρο, ανάλογα με τον προσανατολισμό του κτιρίου και την περίοδο που κατοικήθηκε πρώτη φορά. Το άστρο νερού 8 επηρεάζει άμεσα τον πλούτο ενός σπιτιού και το θέλουμε να βρίσκεται σε σαλόνια και εισόδους.

Όσο για το νερό στην είσοδο, έχουμε δει πολλά κινέζικα εστιατόρια που έχουν ενυδρύα δίπλα στην είσοδο, που όμως είναι άδεια από πελάτες. Άλλα εστιατόρια χωρίς νερό, συντριβάνια, ενυδρύα και τα συναφή (αυτά που πολλοί νομίζουν ότι είναι Φενγκ Σούι) είναι γεμάτα. Άρα καταλαβαίνουμε ότι το νερό στο Φενγκ Σούι δεν είναι το μόνο μέσο για πλούτο σε ένα χώρο!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές Φενγκ Σούι με τις οποίες υπολογίζουμε την σωστή θέση του νερού. Τα κινέζικα εστιατόρια με το ενυδρύο στην είσοδο, ίσως ενεργοποιούν κακό Φενγκ Σούι. Μήπως νομίζετε ότι έχουν κάνει Φενγκ Σούι με σωστό επαγγελματία; Επίσης το νερό για να έχει επιροή στο Φενγκ Σούι πρέπει να είναι σε αρκετή ποσότητα, και όχι ένα συντριβανάκι που "κατουράει" σταγόνες!!

Ας μπούμε τώρα στο θέμα μας, τι σχέση έχει το νερό με τον πλούτο;

Στην κινέζικη μεταφυσική το νερό έχει σχέση με την εξυπνάδα. Εάν είσαι έξυπνος, πας μπροστά κα βγάζεις κανά φράγκο. Στο νερό βλέπεις την μεγάλη εικόνα, όπως όταν ατενίζεις το πέλαγος βλέπεις μακριά. Εάν βλέπεις μακριά, βλέπεις και τις σωστές ευκαιρίες, άρα πάλι βγάζεις κανά φράγκο. Επίσης, το νερό είναι ευέλικτο, εάν βρει εμπόδιο, δεν σταματάει αλλά παρακάμπτει και συνεχίζει. Αυτό είναι ακόμα ένα κριτήριο για οικονομική επιτυχία. Από λογική άποψη, το νερό βοηθάει στον καλύτερο ιονισμό του αέρα. Εάν ο αέρας είναι ιονισμένος ο εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα, άρα πάλι βγάζεις κανά φράγκο! Παδιά την Κυριακή πάω θάλασσα να ιονιστώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit