Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Πρόβλεψη - ο νέος αρχηγός ΝΔ





Ποιός θα είναι ο νέος αρχηγός της ΝΔ;



Αύριο γίνεται η εκλογή του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας η οποία φαίνεται να είναι σκληρή μάχη μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών. Κάποιος αστρολόγοι έκανας ήδη της προβλέψεις τους, όπως πχ ο κος Λεφάκης που υποστήριξε την εκλογή της κα Μπακογιάννη σύμφωνα με την αραβική αστρολογία.



Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης της Μπακογιάννη και του Σαμαρά, πράγμα του δυσχεραίνει την αστρολογική πρόβλεψη με σιγουριά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ το Ι Τσινγκ.
Τι είναι το Ι Τσινγκ; Είναι μια κινέζικη μέθοδος προβλέψεων μεγάλης ακρίβειας. Ρίχνουμε τρία νομίσματα στο τραπέζι κάνοντας την ερώτηση που θέλουμε, χρησιμοποιούμε κάποιους ειδικούς κανόνες και πίνακες, κα πέρνουμε την απάντηση.
Το Ι Τσινγκ είναι η μέθοδος με την οποία έχω προβλέψει με ακρίβεια την εκλογή της Άγκελα Μέρκελ (Γερμανίδα πρωθυπουργός) το 2005, του Μπαράκ Ομπάνα (ΗΠΑ) το 2008, την νίκη του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο στις Ευρωεκλογές αλλά και τον Οκτώβριο στις εθνικές εκλογές 2009.
Πολλές φορές χρησιμοποιώ το Ι Τσινγκ για να μου επιβεβαιώσει την αστρολογία ή να μου δώσει λεπτομέρειες.
Ας μπούμε τώρα στο ψητό. Ποιός θα είναι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας; Την ερώτηση την έκανα την 1η Νοεμβρίου, όπου σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο ήταν η ημέρα του μεταλλικού σκύλου και ο μήνας του ξύλινου σκύλου. Να σημειώσω ότι εκείνη την χρονική περίοδο όλοι στην Ελλάδα πίστευαν ότι θα βγει η κα Μπακογιάννη.
Έριξα τα νομίσματα 6 φορές, κάθε φορά που έριχνα τα νομίσματα έγραφα σε ένα χαρτί μια γραμμή διακεκομμένη (γιν) ή ολόκληρη (γιανγκ) ανάλογα με εάν το άρθροισμα των νομισμάτων είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Συνολικά είχα 6 γραμμές. Κάθε γραμμή μετατράπηκε σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και κινέζικα ζώδια (δράκος, φίδι, άλογο κλπ). Με βοήθεια κανόνων και πινάκων, ο κος Σαμαράς αντιπροσωπεύει μια από αυτές τις γραμμές, ενώ η κα Μπακογιάννη μια άλλη γραμμή.
Η πρόβλεψη γίνεται κυρίως με την σύγκριση των γραμμών των 2 υποψηφίων, ο πιό δυνατός είναι ο νικητής. Απλό σκεφτικό θα μου πείτε, αλλά αυτό το είδος Ι Τσινγκ χρειάζεται πολύ μαεστρία στην ερμηνεία. Λέω αυτό το είδος Ι Τσινγκ, διότι το Ι Τσινγκ που χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος είναι αυτό που είναι σε βιβλίο, αλλά σε τέτοιες συγκεκριμένες ερωτήσεις δεν μπορεί να σου πει ποιός από τους δύο υποψηφίους θα κερδίσει.
Φανταστείτε ότι όσο και να ψάξετε στο internet του δυτικού κόσμου, προβλέψεις Ι Τσινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο θα βρείτε αποκλειστικά είτε από τον δάσκαλό μου είτε από εμένα.
Όταν λοιπόν αποκωδικοποίησα τις 6 γραμμές του Ι Τσινγκ με κινέζικα ζώα και στοιχεία, βρήκα ποιά γραμμή είναι η κα Μπακογιάννη και ποιά ο κος Σαμαράς, ξεκίνησε το πανηγύρι της πρόβλεψης. Πήρα εξάγραμμο τον άνεμο πάνω από τον άνεμο με την 5η γραμμή ενεργή. Από εδώ και πέρα καταλαβαίνουν τι λέω περισσότερο αυτοί που έχουν ασχοληθεί κάπως με την μέθοδο.
Διαβάστε παρακάτω το κωδικοποιημένο μήνυμα Ι Τσινγκ που πήρα (οι γραμμές / και // είναι γραμμές γιν γιανγκ, τα κινέζικα είναι τα κινέζικα ζώδια, η 3η γραμμή από κάτω είναι ο κος Σαμαράς και η 6η γραμμή από κάτω είναι η κα Μπακογιάννη.
_____Σ 卯/ κα Μπακογιάννη
Π子// Ν巳0
_____Χ未//
_____Δ酉/ κος Σαμαράς
_____Π亥/
_____Χ丑//
Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)
Ν
=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνη
Δ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειά
Π=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνο
Σ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομα
Χ=χρήματα


Η κα Μπακογιάννη είναι στην 6 γραμμή, η γραμμή αυτή είναι κωδικοποιημένη με το γράμμα Σ, "κάθεται" πάνω στο κινέζικο ζώδιο 卯 το οποίο είναι ξύλο. Το στοιχείο ξύλο τον μήνα και ημέρα του σκύλου είναι αδύναμο, διότι ο σκύλος ανήκει στο στοιχείο γη και το ξύλο της κας Μπακογιάννη θα ήταν αδύναμο μόνο εάν υπάρχει στον μήνα ή την ημέρα που κάνουμε την συγκεκριμένη ερώτηση το στοιχείο νερό ή ξύλο. Οπότε η κα Μπακογιάννη έχει πρόβλημα στις εκλογές αρχηγού ΝΔ. Επειδή ρωτάμε για κατάληψη μεγάλης κοινωνικής θέσης όπως ενός αρχηγού, δεν είναι καλό ότι η κα Μπακογιάννη κάθεται σε αρνητική γραμμή ξύλου, διότι αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με τους οπαδούς.
Στην 5η γραμμή (μετρώντας από κάτω προς τα πάνω) υπάρχει ενεργή γραμμή 巳 (φίδι φωτιά), έχει κωδικό γράμμα Ν και έχει δείχνει ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο δράσης. Η ενεργή αυτή γραμμή μετατρέπεται σε 子 (ποντίκι, νερό) η οποία έχει τον κωδικό Π το οποίο σημαίνει ότι το σχέδιο δράσης έχει σχέση με κάποιο μήνυμα στους ψηφοφόρους.
Το νερό κανονικά βοηθά το ξύλο (δηλαδή την κα Μπακογιάννη), όμως την ημέρα και μήνα του σκύλου, όπου ο σκύλος ανήκει στο στοιχείο γη, το νερό καταστρέφεται από την γη της ημέρας και του μήνα. Αυτό σε "μετάφραση" σημαίνει ότι το σχέδιο δράσης για να δωθεί κάποιο μήνυμα στους ψηφοφόρους αποτυχαίνει (γιατί είναι αδύναμο, δεν ευνοείται από τους καιρούς).
Ας δούμε τώρα την γραμμή του κου Σαμαρά. Ο κος Σαμαράς βρίσκεται στην 3 γραμμή (μετρώντας πάλι από κάτω). Η γραμμή αυτή είναι 酉 (πετεινός μέταλλο). Το μέταλλο ευνοείται από τον μήνα και ημέρα σκύλος που κάναμε το Ι Τσινγκ, διότι ο σκύλος ανήκει στο στοιχείο γη. Στην Κινέζικη Κοσμολογία η γη βοηθάει το μέταλλο.
Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο κος Σαμαράς ευνοείται από τους καιρούς. Σε ποιό τομέα της ζωής; Αυτό μας το δείχνει το κωδικό γράμμα Δ (δύναμη) το οποίο έχει σχέση με την εξουσία.
Δηλαδή ο κος Σαμαράς είναι πιό δυνατός από την κα Μπακογιάννη και καταλαμβάνει την θέση της εξουσίας. Θα είναι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,

    αν θέλεις να ομορφύνεις το blog σου εμφανισιακά πιστεύω ότι θα σου φανεί χρήσιμο το

    http://www.johnpatrablog.blogspot.com/

    αν σου αρέσει μπορείς να γίνεις αναγνώστης του.

    φιλικά,
    Γιάννης ή johnpatra

    Υ.Γ.:με συγχωρείς για την ενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit