Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Ο τυφώνας Μορακότ και οι προβλέψεις μου 2009

Ο τυφώνας Μορακότ και οι προβλέψεις 2009
Στις ειδήσεις των τελευταίων ημερών ήταν και όι καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Μορακότ στην Κίνα, Ταϊβάν και Φιλιππίνες.
Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
"εξαιτίας του τυφώνα σημειώθηκε κατολίσθηση στη πόλη Pengxi που βρίσκεται στην επαρχία Zhejiang, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 6 πολυκατοικίες να θαφτούν κάτω από τόνους λάσπης.....Εν τω μεταξύ στη Ταιβάν, εκφράζονται φοβίες ότι 100 άνθρωποι έχουν θαφτεί από κατολίσθηση που προκάλεσε ο τυφώνας Μορακότ στο πέρασμα του". Είναι ο καταστροφικότερος τυφώνας στην ιστορία της Taiwan.
Σε προηγούμενη ανάρτηση στο παρόν blog αλλά και στο ελληνικό περιοδικό Feng Shui (προβλέψεις Ιουλίου αλλά και της χρονιάς 2009) ανέφερα ότι αναμένω κατολισθήσεις, γκρεμισμένα κτίρια, λάσπη κλπ. Εκτός από τον τυφώνα Μορακότ είδαμε και άλλες εικόνες παρόμοιες με τις προβλέψεις μου.
Τα σκηνικά της συναυλείας της Madonna έπεσαν από μόνα τους τον Ιούλιο 2009, όπου το ατύχημα προκάλεσε τον θάνατο 2 ατόμων και τραυματισμό πολλών ατόμων.
Επίσης τον Ιούλιο έπεσε κτίριο στο Πακιστάν σκοτώνοντας 50 άτομα.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Η χρονιά του βοδιού φέτος ανήκει στο στοιχείο γη γιν. Η γη το 2009 είναι αδύναμη (γιν σημαίνει αδύναμο), όταν η γη είναι αδύναμη τότε προκαλούνται προβλήματα που έχουν σχέση με την γη όπως κατολισθήσεις, πτώσεις κτιρίων, σεισμοί κλπ.
Ο κινέζικος Ιούλιος (μέχρι τις 6 Ιουλίου 2009) ως μήνας της κατσίκας (επίσης γη) προκαλεί αποκλειστικά καταστροφές του στοιχείου γη.
Από τις 7 Αυγούστου (είναι ο μήνας του πιθήκου) εμφανίζεται στο προσκήνιο και το στοιχείο νερό (壬申). Πρόκειται για ορμητικό νερό (γιανγκ), το οποίο κάνει την γη ακόμα περισσότερο αδύναμη.
Αδύναμη γη (της χρονιάς) συν δυνατό νερό (του μήνα Αυγούστου) ίσον λάσπη, είναι η εικόνα του τυφώνα Μορακότ: Κατεστραμένα κτίρια, κατολισθήσεις γης, και νερό με λάσπη.
Το κινέζικο ημερολόγιο καταγράφει τις χρονιές και μήνες σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ). Τα στοιχεία αυτά, όπως ακρίβώς και η κινέζικη γραφή είναι ιδεογράμματα που περιέχουν εικόνες. Οι εικόνες αυτές μας δίνουν εικόνες γεγονότων του παρελθόντος και του μέλλοντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit