Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Εφαρμογή Qi Men Dun Jia για επιτυχία

Εφαρμογή Qi Men Dun Jia για επιτυχία

Πριν 2 χρόνια είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο Qi Men Dun στον Καναδά (Τορόντο). Ο δάσκαλος είχε δώσει μια τεχνική αύξησης αποτελεσμάτων σε όποιο θέμα μας ενδιαφέρει. Θα ήθελα να την δοκιμάσουμε μαζί. Η τεχνική αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη στον υπολογισμό της, φανταστείτε ότι έκανα μισή μέρα για να την υπολογίσω με εκατοντάδες συνδιασμούς ενεργειών.
Μιας και όλοι θέλουμε περισσότερη επιτυχία στην ζωή μας, επικεντρώθηκα σε αυτό τον σκοπό.
Ορίστε τι πρέπει να κάνετε:
Βήμα 1
Βρείτε τα Νοτιoανατολικά του διαμερίσματός σας, ακριβώς την μέση της κατεύθυνσης. Όταν χρησιμοποιείτε την πυξίδα για να βρείτε την κατεύθυνση, μην στέκεστε κοντά σε μέταλλα, ακόμα καλύτερα να κάνετε την μέτρηση με πυξίδα Lo Pan.
Εάν μένετε σε μονοκατοικία, βρείτε τα Νοτιοανατολικά στον κήπο σας (προσοχή, εφαρμόστε την φόρμουλα στον κήπο σας μόνο εάν στο οικόπεδο μένετε μόνο εσείς και όχι ενοικιαστές, διαφορετικά μπορεί να ωφελήστε αυτούς). Η τεχνική βοηθάει όχι μόνο αυτόν που κάνει αυτά που προτείνω εδώ, αλλά όσους μένουν σε αυτό τον χώρο. Πχ αν μένετε με την αδερφή σας ή τον άνδρα σας, ίσως η επιτυχία να έρθει σε αυτούς και όχι σε εσάς. Η επιτυχία θα εμφανιστεί μέσα σε 100 μέρες (μετρώντας από τις 30 Αυγούστου 2009 και μετά).
Βήμα 2
Βρείτε μια γλάστρα με χώμα και αφήστε την στα ΝΑ του διαμερίσματος. Εάν μένετε σε μονοκατοικία με κήπο, βρείτε το τμήμα του κήπου όπου μπορείτε να σκαλίσετε την γη στα ΝΑ. Η τεχνική λειτουργεί καλύτερα όταν σκάβεται τον κήπο και όχι την γλάστρα.
Βήμα 3
Τα ξημερώματα τις 30 Αυγούστου (Κυριακή ξημερώματα), περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα, σκάψτε την γλάστρα που ήδη βρίσκεται στα ΝΑ ή τον κήπο σας στα ΝΑ. Βάλτε μέσα στην γλάστρα είτε ένα φυτό, είτε σπόρους για να φυτέψετε κάτι. Στο σεμινάριο είπαν ότι μπορούμε να θάψουμε μια μικρή φτηνή πυξίδα Lo Pan, είτε να βάλουμε τότε κάτι σημαντικό μέσα στο χώμα όπως κολώνα σπιτιού.
Αυτό το σκάλισμα γης ενεργοποιεί θετικές πύλες Qi Men Dun Jia.
Ορίστε μερικά αποτελέσματα:
Ξεκίνημα νέας καριέρας, αύξηση εισοδήματος, διαπραγματεύσεις, αναζήτηση βοήθειας, διευθέτηση διαφωνίας, αφαίρεση δικαστικής μήνυσης, ξεκούραση, επικοινωνία, ανάρρωση από ασθένεια, γάμος, απόκτηση ακινήτων, "smooth sailing in anything" (ομαλή πρόσβαση σε όλα)!!
Τώρα είμαι διακοπές (πάλι καλά που βρήκα αυτό το internet καφέ). Θα πω στους δικούς μου να ετοιμαστούν!
Ας το δοκιμάσει όποιος είναι τυχερός και δει αυτό το μήνυμα εγκαίρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit