Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Τι είναι το Qi Men Dun Jia


Τι είναι Qi Men Dun Jia

Το Qi Men Dun Jia (QMDJ) χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά από κινέζους βασιλιάδες και στρατηγούς στην μάχη κατά την διάρκεια πολέμων ώστε να αποκτήσουν το προβάδισμα ενάντια στον εχθρό. Στο κλασικό βιβλίο 奇門遁甲祕籍大全 βρίσκονται γραμμένοι 108 τύποι μαντείας που μπορούν να υπολογιστούν με την χρήση του Qi Men Dun Jia.

Το Qi Men Dun Jia χρησιμοποιεί τα 8 τρίγραμμα, το Ι Τσινγκ, τους 28 υπό-μήνες, τους δέκα ουράνιους και τους δώδεκα ουράνιους κλάδους, το γιν-γιανγκ των 5 στοιχείων, το Lo Shu (μαγικό τετράγωνο), μαζί με τις 8 πύλες (πύλες που ανοίγουν στον χωροχρόνο), τους 8 θεούς κλπ. Ο σκοπός του Qi Men Dun Jia είναι η απόκτηση της καλύτερης ενέργειας (Qi) του ουρανού, γης και ανθρώπου ώστε να επέλθει επιτυχία στην συγκεκριμένη επιθημητή δραστηριότητα σε συγκεκριμένο χρόνο και χώρο.

Η λέξη Qi Men Dun Jia σημαίνει "μυστηριώδης πύλη κρυμμένο jia (jia είναι το ξύλο γιανγκ, ένας από τους 10 ουράνιους κλάδους). Διάσημοι κινέζοι στρατηγοί εφάρμοσαν την μέθοδο QMDJ κατά την διάρκεια της δυναστείας των Χαν, των 3 βασιλείων, την δυναστεία Τανγκ και Μινγκ (πχ Zhang Liang, Zhu Geliang, Guo Ziyi, Liu Bowen κλπ) με μεγάλη επιτυχία.Το Qi Men Dun Jia πήρε την σημερινή του ονομασία μόνο κατά την διάρκεια της δυναστείας των Ming,

Μερικές από τις μοντέρνες εφαρμογές του Qi Men Dun Jia περιλαμβάνουν διαπραγματεύσεις συμβολαίων, εξετάσεις για πανεπιστήμιο ή άλλο σκοπό, interview για ανεύρεση εργασίας, πρόταση γάμου, εκλογές κλπ.

Το Qi Men Dun Jia μπορεί να εφαρμοστεί σε ετήσια, μηνιαία, ημερήσια ή δίωρη βάση (δηλαδή υπολογίζεται ένας χάρτης ετήσιος, μηνιαίος, ημερήσιος ή ωριαίος). Συνήθως χρησιμοποιείται ο δίωρος χάρτης, καθότι οι περισσότερες δραστηριότητες διαρκούν λιγότερο από 2 ώρες.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εφαρμογής του Qi Men Dun Jia, εκτός από τον κλασικό τρόπο για να αυξήσουμε πιθανότητες να συμβεί κάτι που θέλουμε. Πχ, υπάρχει QMDJ για Feng Shui (πχ η θέση του κρεβατιού για την συγκεκριμένη χρονιά), υπάρχει QMDJ για μαντεία (πχ προβλέπουμε τι θα γίνει κάνοντας ερώτηση όπως περίπου στο I Ching). Επίσης ανοίγοντας τρύπες στην γη συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση του χώρου μπορεί να ανοίξει κανείς συγκεκριμένες πύλες (οπότε να έχει και συγκεκριμένα αποτελέσματα). Αυτή την μέθοδο την έχω προς δοκιμή και εντός της εβδομάδας θα σας την ανακοινώσω για να την τεστάρουμε ομαδικώς και να ανταλάξουμε απόψεις!

Παράδειγμα εφαρμογής Qi Men Dun Jia σε δικαστήριο

Πχ, έχετε ένα δικαστήριο που θέλετε να κερδίσετε. Το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, αλλά έχετε πιθανότητες. Θέλετε το QMDJ να σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο (το QMDJ δεν κάνει θαύματα, απλώς βοηθάει κάπως την κατάσταση).

Υπολογίζεται ο δίωρος χάρτης QMDJ (σαν αυτόν που βλέπετε στην εικόνα του άρθρου), όπου υπάρχουν όλες οι κατευθύνσεις του ορίζοντα, και σε κάθε κατεύθυνση του ορίζοντα υπάρχουν διάφορες ενέργειες, από γήινους και ουράνιους κλάδους μέχρι θεοί και πύλες. Για να υπολογιστεί ο δίωρος χάρτης πρέπει να γνωρίζουμε την χρονιά, μήνα, ημέρα και ώρα έναρξης του διακστηρίου.

Τσεκάρονται σε κάθε κατεύθυνση ξεχωριστά όλοι οι δυνατοί συνδιασμοί των ενεργειών αυτών. Στην περίπτωση διακαστηρίου, παίζει ρόλο εάν είστε ο κατήγορος ή ο κατηγορούμενος, ακόμα και εάν πραγματικά φταίτε ή είστε αθώος, καθότι υπάρχουν ενέργειες που φέρνουν στο φως την αλήθεια και πρέπει να επιλεγούν ανάλογα.

Επιλέγεται η κατεύθυνση που είναι καλύτερη για το είδος της δραστηριότητας που μας ενδιαφέρει, στην περίπτωσή μας το δικαστήριο. Ας πούμε υποθετικά ότι είναι ο Βορράς. Ο πελάτης θα πρέπει με μια απλή πυξίδα να βρει το βόρειο μέρος του δικαστηρίου. Θα πρέπει να κάτσει στο βόρειο μέρος του κτιρίου (από έξω, πχ περιμένοντας στο parking, ή καθούμενος σε ένα παγκάκι) χωρίς να ασχοληθεί με άλλη δραστηριότητα (πχ όχι διάβασμα εφημερίδας). Τότε "φορτίζεται" το άτομο με αυτή την θετική ενέργεια, διότι τότε σε αυτή την κατεύθυνση ανοίγουν οι συγκεκριμένες θετικές για δικαστήριο πύλες. Αφού περιμένει εκεί για 20-30 λεπτά της ώρας, μπαίνει μέσα στο κτίριο του δικαστηρίου.

Ένας άλλος τρόπος εφαρμογής QMDJ είναι να υπολογιστεί η ώρα αναχώρησης από το σπίτι (ή αλλού) πηγαίνοντας στο δικαστήριο, να υπολογιστεί ο δίωρος χάρτης QMDJ και η ευοίωνη κατεύθυνση με την καλή ενέργεια. Φεύγοντας από το σπίτι πρέπει να κατευθυνθεί ο πελάτης προς την καλή κατεύθυνση για 20-30 λεπτά (επιτρέπονται τα ζικ ζακ εφόσον παραμένουν στην ίδια κατεύθυνση).

Προσωπική εμπειρεία από το Qi Men Dun Jia

Έχω εφαρμόσει το QMDJ για προσωπικούς λόγους και το συμπέρασμά μου είναι ότι λειτουργεί μεν, αλλά δεν αλλάζει το πεπρωμένο (ωροσκόπιο) ενός ανθρώπου. Πχ το εφάρμοσα για να κερδίσω λαχείο τα Χριστούγεννα του 2007. Αγόρασα 5 λαχεία, κέρδισαν τα 3 λαχεία (ο λαχειοπώλης είχε πάνω του λιγότερο από 50 λαχεία, οπότε αναλογικά είχα καταπληκτικό αποτέλεσμα), αλλά κέρδισα μόνο στον λήγοντα αριθμό.

Όταν βρήκα το παγκάκι που έπρεπε να περιμένω βρήκα ένα περιστέρι κα κάθεται εκεί, και στο πάτωμα βρήκα ένα νόμισμα. Αυτές είναι ενδείξεις ότι είχα ανοίξει την σωστή πύλη. Πάντα όταν ανοίγουμε την σωστή πύλη (κατεύθυνση) βλέπουμε συγκεκριμένα σημάδια, τα οποία αναγράφονται σε βιβλία του Qi Men Dun Jia. Όταν προχωρόώντας στον δρόμο βλέπετε ατυχήματα αυτοκινήτων και αρνητικά δρώμενα, πιθανόν να έχετε ανοίξει μια αρνητική πύλη. Επιστρέφω πάλι στην ιστορία μου με το λαχείο, επειδή όμως το ωροσκόπιό μου ήταν εντελώς ενάντια στο να κερδίσω σημαντικά χρήματα, δεν κέρδισα πολλά χρήματα στο λαχείο, ακόμα και εάν πήρα όλα τα καλά νούμερα που είχε πάνω του ο λαχειοπώλης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit