Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Το ηφαίστειο της Ισλανδίας και οι εκρήξεις 2010


Το ηφαίστειο της Ισλανδίας και οι εκρήξεις του 2010 - κινέζικη αστρολογία

Σκεφτήκατε ποτέ ότι η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία η οποία ταλαιπώρησε τους ταξιδιώτες της Ευρώπης τον Απρίλιο και Μάιο 2010, η έκρηξη της BP με την τεράστια οικολογική καταστροφή στην θάλασσα έξω από την Νέα Ορλεάνη στον Κόλπο του Μεξικού, αλλά και η έκρηξη στα ορυχεία της Κίνας όπου παγιδεύτηκαν αλλά και πέθαναν πολλοί άνθρωποι έχουν ένα και μόνο κοινό στοιχείο;

Όλα τα παραπάνω προβλήματα προκλήθηκαν από εκρήξεις και οι εκρήξεις στην Κινέζικη "Αστρολογία" ανήκουν στο στοιχείο φωτιά. Αυτές οι εκρηκτικές καταστροφές φωτιάς ήταν αναμενόμενες και τις είχα αναφέρει στο άρθρο μου με τις προβλέψεις για το 2010.

Το 2010 είναι η χρονιά της τίγρης. Η τίγρη στην Κινέζικη Αστρολογία είναι το ζώδιο μέσα στο οποίο γεννιέται η φωτιά. Επίσης η τίγρης ανήκει σε ένα από τα 3 κινέζικα ζώδια (τα άλλα δύο είναι ο πίθηκος και το φίδι), τα οποία ζώδια στην Κινέζικη Αστρολογία είναι γνωστά ως πέναλτυ φωτιάς. Τι σημαίνει πέναλτι φωτιάς;

Πέναλτυ μεταξύ ζωδίων στην Κινέζικη Αστρολογία είναι ένα είδος κακής σχέσης κινέζικων ζωδίων. Το πέναλτυ είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα (στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόβλημα που έχει σχέση με φωτιά) που δεν έχει εμφανή αιτιολογία, το οποίο όμως μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Ένα χαρακτηριστικό πέναλτυ φωτιάς είναι φωτιά ή έκρηξη που συμβαίνει ξαφνικά και από κάτι που δεν φαίνεται.
Όλες αυτές οι εκρήξεις έγιναν κρυμμένες, ήταν είτε κάτω από την γη όπως στο ορυχείο της Κίνας, είτε μέσα στην θάλασσα όπως στην Αμερική, είτε μέσα στο βουνό ενός ηφαιστείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit