Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Το σχήμα του οικοπέδου και το Φενγκ Σούι

Το σχήμα του οικοπέδου και πώς επηρεάζει τους κατοίκους του

Η βάση στην οποία είναι χτισμένη ένα σπίτι είναι σαν τις ρίζες ενός δένδρου, πρέπει να είναι δυνατή και σταθερή, διαφορετικά επηρεάζει την τύχη των κατοίκων του.

Συγκεκριμένα:

Ένα τετράγωνο οικόπεδο είναι ιδανικό, σταθερό και δυνατό. Παρόλα αυτά η πρόοδος μπορεί να είναι αργή.
Ένα μακρόστενο οικόπεδο δίνει την αίσθηση πίεσης. Το άτομο πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να πετύχει αυτό που θέλει.
Ένα τρίγωνο οικόπεδο προκαλεί ασταθή συναισθήματα. Το οικόπεδο θα πρέπει να τετραγωνιστεί οπτικά με φυτά και άλλους τρόπους.
Ένα τραπέζιο οικόπεδο που η μικρή του πλευρά είναι στο μπροστινό μέρος του χωραφιού σημαίνει "πτώση στην αρχή, μετά τύχη" ενώ όταν η μικρή πλευρά είναι στο πίσω μέρος του χωραφιού αυτό σημαίνει "πρώτα τύχη, μετά πτώση". Να μην μένετε σε οικόπεδο με μπροστινή πλατιά πλευρά πάνω από 10 χρόνια.

Όταν το σχήμα του οικοπέδου έχει γωνίες που λείπουν, αυτό επηρεάζει αρνητικά το αντίστοιχο μέλος της οικογένειας ανάλογα με την κατεύθυνση που βρίσκεται η χαμένη γωνία.

Πχ εάν το κενό βρίσκεται στα ΒΔ, αυτό επηρεάζει τον αρχηγό της οικογένειας, την αρχηγεία και το κύρος.
Εάν το κενό βρίσκεται στην Ανατολή, αυτό επηρεάζει τον μεγαλύτερο γιο, την θέληση του και το χαρακτήρα. Κενό στον Νότο επηρεάζει την δεύτερη κόρη, το μαχητικό πνεύμα και το τεμπεραμέντο. Κενό στην Δύση επηρεάζει την νεαρή κόρη,τον αυτοέλεγχο και τα συναισθήματα. Εάν το κενό βρίσκεται στον Βορρά επηρεάζει τον δεύτερο γιο, τις σκέψεις και την σοφία. Κενό στα ΒΑ επηρεάζει τον νεαρό γιο, την κρίση και την διάθεση. Κενό στα ΝΑ επηρεάζει την μεγαλύτερη κόρη, επηρεάζοντας συγκεκριμένα την παρατηρητηκότητά της. Κενό στα ΝΔ επηρεάζει την μητέρα και επηρεάζει την τύχη της και το χάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit