Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Πρόβλεψη Ι Τσινγκ - το ευρώ και η ΕλλάδαΤο ευρώ και η Ελλάδα - πρόβλεψη Ι Τσινγκ


Θα κρατήσει η Ελλάδα το ευρώ μέχρι τέλος 2010;


Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στην Ελλάδα, καθότι μετά την ανάμειξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, κάποιοι ακόμα ανυσηχούν για τις καταθέσεις τους σε ευρώ στις ελληνικές τράπεζες. Οπότε είπα και εγώ να ρωτήσω το Ι Τσινγκ, εάν η Ελλάδα θα κρατήσει το ευρώ σαν νόμισμα μέχρι το τέλος του 2010.

Το χρονικό αυτό όριο το όρισα εγώ, οπότε δεν σημαίνει ότι το 2011 θα γυρίσουμε στις δραχμές. Στο Ι Τσινγκ κάνουμε ερωτήσεις βάζοντας ένα χρονικό περιθώριο μέχρι 3 ετών, κάνοντας έτσι την ερώτηση πιό συγκεκριμένη αλλά και την απάντηση πιό κατανοητή.

Το Ι Τσινγκ είναι μια ακριβής μέθοδος με την οποία έχω κάνει πολλές προβλέψεις που έχουν βγει αληθινές, όπως αποτελέσματα εκλογών στις Ελλάδα (πχ ότι θα έβγαινε ο Σαμαράς πρόεδρος της ΝΔ πέρυσι, ότι θα έβγαινε ο Παπανδρέου πρωθυπουργός κλπ), αλλά και την πιό τελευταία, ότι η Ελλάδα θα κρατούσε το ευρώ ως νόμισμα μέχρι τον Μάιο (πάλι είχα ορίσει εγώ το διάστημα).

Για να κάνω το Ι Τσινγκ, ρίχνω 3 νομίσματα στο τραπέζι και κάθε φορά σημειώνω πότε και πόσα είναι κορώνα ή γράμματα. Τα νομίσματα τα ρίχνω 6 φορές, επειδή κάθε φορά που τα ρίχνω το αποτέλεσμα το μετατρέπω σε γραμμές ολόκληρες (γιανγκ) ή διακεκομμένες (γιν), στο τέλος έχω 6 γραμμές (ή εξάγραμμο).
Κάθε μια από αυτές τις γραμμές μετατρέπεται σε κινέζικα ζώδια (δράκος, σκύλος, τίγρης κλπ), κάποια γραμμή από αυτές είναι το υποκείμενο.
Κατόπιν ελέγχω το στοιχείο και ζώδιο των σημαντικών γραμμών του εξαγράμμου με το στοιχείο και το ζώδιο της ημέρας και μήνα που κάνω την ερώτηση.

Εάν έριχνα το ίδιο εξάγραμμο μια άλλη ημέρα ή άλλο μήνα, η ερμηνεία θα ήταν διαφορετική.
Εάν έριχνα απανωτά τα νομίσματα με την ίδια ερώτηση την ίδια ημέρα, θα έπερνα ένα διαφορετικό εξάγραμμο με ίδιο αποτέλεσμα, που απλώς θα έριχνε φως στο θέμα με διαφορετικές πληροφορίες αλλά ίδια απάντηση. Αυτά για αυτούς που αναρωτιούνται για το Ι Τσινγκ...

Ας πάμε τώρα στο θέμα μας. Την συγκεκριμένη ερώτηση την έκανα σήμερα, που είναι ημέρα και μήνας του φιδιού (19.05.2010). Το εξάγραμμο που πήρα είναι η γη πάνω στον ουρανό. Η Ελλάδα (υποκείμενο) βρίσκεται στην τρίτη γραμμή του εξαγράμμου, μετρώντας από κάτω. Η 6 γραμμή (μετρώντας από κάτω) είναι ενεργή, οπότε το εξάγραμμο μετατρέπεται σε βουνό που κάθεται πάνω στον ουρανό. Αυτά για αυτούς που κατέχουν κάποια πράγματα από Ι Τσινγκ και διαβάζουν τώρα αυτό το άρθρο μου. Δεν παραθέτω τους κωδικούς του εξαγράμμου εδώ, διότι για την συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών είναι ακατανόητοι κωδικοί. Όσοι τους θέλουν, ας μου στείλουν email στο georgiakiafi@hotmail.com.

Η Ελλάδα κάθεται πάνω στην γραμμή του δράκου, ο οποίος δράκος ανήκει στο στοιχείο γη, το στοιχείο γη είναι δυνατό στην ημέρα και μήνα του φιδιού, διότι το φίδι ανήκει στο στοιχείο φωτιά, και σύμφωνα με τον νόμο των 5 στοιχείων στην κινέζικη μεταφυσική, η φωτιά δίνει γέννηση στην γη. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να κρατήσει το ευρώ για το χρονικό διάστημα που ρώτησα. Επίσης το εξάγραμμο είναι "ολική αρμονία", δηλαδή κάθε γραμμή του κάτω τριγράμμου συνδιάζεται με την αντίστοιχη γραμμή του πάνω τριγράμμου. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση της Ελλάδας σχετικά με το ευρώ είναι αρμονική και ειρηνική.

Στην 6η γραμμή του εξαγράμμου βλέπουμε τον πετεινό (στοιχείο μέταλλο), χαρακτηρίζεται ως "Νοημοσύνη" (Intelligence element), το οποίο στην ερμηνεία μας σημαίνει ότι υπάρχει ένα ενεργό σχέδιο δράσης για την διατήρηση του ευρώ. Αν θέλουμε να δούμε εάν αυτό το σχέδιο είναι καλό, εξετάζουμε εάν η γραμμή αυτή είναι δυνατή ή όχι. Εάν είναι δυνατή, τότε το σχέδιο δράσης για την διάσωση του ευρώ είναι καλό. Όμως στο δικό μας εξάγραμμο, η 6η γραμμή πετεινός ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, όπου το μέταλλο είναι αδύναμο ως στοιχείο στην ημέρα και μήνα φωτιάς (φίδι) που έκανα την ερώτηση Ι Τσινγκ. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο δράσης για να κρατήσει η Ελλάδα το ευρώ δεν είναι καλό.

Ας ξεκοκκαλήσουμε περισσότερο τις πληροφορίες που μας δίνει το Ι Τσινγκ. Η 6 γραμμή πετεινός είναι ενεργή και αλλάζει σε τίγρη (ξύλο) που χαρακτηρίζεται ως Δύναμη (power element). Η γραμμή Δύναμη είναι η κυβέρνηση (Έλλάδας ή Ευρώπης) ή αλλιώς οι manager που θα αποφάσιζαν για το ευρώ. Αυτοί τι κάνουν; Ανήκουν στο στοιχείο ξύλο, όπου το στοιχείο ξύλο είναι αδύναμο την ημέρα και μήνα φωτιάς (φίδι). Οπότε δεν βρίσκεται σε καλή τύχη η κυβέρνηση του ευρώ.

Ας κάνουμε focus στην 6 γραμμή περισσότερο. Η 6η γραμμή πετεινός (μέταλλο), είναι αδύναμη και ενεργή (οπότε υπάρχει ενεργό κακό σχέδιο δράσης διάσωσης του ευρώ στην Ελλάδα) και μετατρέπεται σε τίγρη (ξύλο) που είναι επίσης αδύναμη. Το ενεργό σχέδιο παράγει το ξύλο, οπότε υπάρχει ενεργό κακό σχέδιο που κάνει την κυβέρνηση του ευρώ (όποια και αν είναι αυτή η κυβέρνηση του ευρώ) η οποία έχει και αυτή τα χάλια της (γιατί είναι αδύναμη γραμμή και πάλι). Η γραμμή αυτή του τίγρη θέλει να κάνει κάτι, και αυτή είναι να επιτεθεί στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κακό σχέδιο δράσης που κάνει την αδύναμη κυβέρνηση του ευρώ να επιτεθεί στην Ελλάδα, η οποία όμως Ελλάδα βρίσκεται σε καλή τύχη.

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα θα κρατήσει το ευρώ ως νόμισμα τουλάχιστον μέχρι τέλος 2010, παρόλο που υπάρχουν λανθασμένες ιδέες δράσης, και η κυβέρνηση του ευρώ (που κατά την γνώμη μου είναι η ευρωπαική κυβέρνηση) είναι αδύναμη για να επιτεθεί στην Ελλάδα του ευρώ η οποία Ελλάδα είναι δυνατή για να κρατήσει το ευρώ.
Οπότε οι καταθέσεις σας στις ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν σε ευρώ τουλάχιστον μέχρι τέλος 2010. Εάν δεν γίνει αυτό, να μην με λένε Γεωργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit