Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Σάκης Ρουβάς & Eurovision 2009- γιατί μόνο 7ος



Σάκης Ρουβάς & Eurovision 2009 - γιατί μόνο 7ος



Ας ρίξουμε μια ματιά στα 4 Pillars του Σάκη Ρουβά να δούμε γιατί αν και είχαμε πολλές ελπίδες για καλύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision 2009, τελικά βγήκαμε μόνο 7οι και αυτό χάρη στους ψήφους του κοινού και όχι των κριτών. Τι έφταιγε;
Σύμφωνα με την κινέζικη μεταφυσική, πρώτον η ημέρα που έγινε ο διαγωνισμός δεν ήταν ευνοϊκή για τον Σάκη, δεύτερον η Ρωσία δεν ήταν η καλή του κατεύθυνση και τρίτον το 2009 πηγαίνοντας στην Ρωσία ενεργοποιούσε κακοτυχία. Εγώ θα έλεγα, καλά που βγήκαμε και στην δεκάδα. Άσχετα με το πόσο καλός, προετοιμασμένος ή έμπειρος είναι ένα τραγουδιστής, σίγουρα χρειάζεται και λίγη τύχη.

Τα 4 Pillars του Ρουβά είναι τα εξής:
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
_________乙_______庚_______辛
________ξύλο____μέταλλο____μέταλλο
_________未_______子_______亥
_________γη______νερό_____νερό
_______κατσίκα___ποντίκι_____χοίρος
Η δεκαετία που επηρεάζει την ζωή του στις ηλικίες 30-40
φωτιά
μέταλλο
πετεινός
Τα 4 Pillars της ημέρας της Eurovision, 16.05.2009
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
庚________辛________己______己
μέταλλο__μέταλλο____γη_____γη
子________酉________巳_____丑
νερό_____μέταλλο____φωτιά__γη
ποντίκι___πετεινός____φίδι____βόδι
Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει στο στοιχείο ξύλο γιν (乙). Επειδή στα 4 pillars του υπάρχει ήδη πολύ νερό και μέταλλο, λέμε ότι τα τυχερά του στοιχεία είναι η φωτιά και η γη. Τα στοιχεία νερό, μέταλλο και ξύλο είναι μη τυχερά.
Την ημέρα της Eurovision υπάρχει έντονο το στοιχείο μέταλλο, καθότι στην κινέζικη αστρολογία ο πετεινός, φίδι και βόδι όταν συνδιάζονται μαζί σχηματίζουν δυνατό μέταλλο.
Πράγματι βλέπουμε ότι την ημέρα του διαγωνισμού υπήρχε ο δυνατός αυτός συνδυασμός μετάλλου (巳+酉+丑) στην ημέρα, μήνα και χρονιά του διαγωνισμού. Η ώρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ήταν η ώρα του ποντικού (子), ο οποίος ανήκει στο στοιχείο νερό, όπου το νερό είναι πάλι αρνητικό για τον Σάκη.
Εάν εξετάσουμε τα συμβολικά άστρα του Σάκη, θα δούμε ότι την ημέρα του διαγωνισμού είχε μόνο ένα άστρο "βοηθό" στην ώρα (είναι το ποντίκι). Αυτή η βοήθεια έρχεται μόνο όταν ο Σάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί το ποντίκι είναι μεν άστρο "βοηθός" για τον Σάκη, αλλά ανήκει στο στοιχείο νερό που είναι αρνητικό για τον Σάκη. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται βοήθεια μόνο αφού πρώτα ο Σάκης βρεθεί σε δυσκολία. Πράγματι, η ψήφος του κοινού τον βοήθησε να βγει 7ος και όχι 10ος όπου θα έβγαινε εάν ψήφιζε μόνο η επιτροπή.
Επειδή τώρα η Ρωσία βρίσκεται στον Βορρά σε σχέση με την Ελλάδα, και επειδή ο Βορράς ανήκει στο στοιχείο νερό όπου το νερό είναι αρνητικό στοιχείο για αυτόν, ο διαγωνισμός σε βόρειο κράτος δεν ευνοεί τον Σάκη Ρουβά γενικά.
Ακόμα και το Feng Shui της Ρωσίας δεν ευνοεί φέτος τον Σάκη. Η Ρωσία σε σχέση με την Ελλάδα βρίσκεται στον Βορρά. Σύμφωνα με το Feng Shui, ο Μέγας Δούκας (Tai Sui) βρίσκεται στον βορρά, και εάν ταξιδεύουμε προς τον Βορρά πάμε ενάντια στον Μέγα Δούκα προκαλώντας κακοτυχία. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μου www.fengshuilife.gr για το Feng Shui του 2009. Στο περιοδικό Feng Shui που ήδη κυκλοφορεί θα διαβάσετε περισσότερα για τον άνθρωπο Σάκη σε άρθρο μου.
Βλέπουμε λοιπόν ότι μερικές φορές στην ζωή μας παίζει ρόλο πότε γίνεται ένα συμβάν. Εάν την ημέρα ενός διαγωνισμού ή interview δεν υπάρχουν θετικά στοιχεία στο Σύμπαν, συναντάμε εμπόδια και δυσκολίες, όσο και αν αξίζουμε, όσο και αν προσπαθήσουμε.... Για αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να απολογείται ο Σάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit