Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Η γρίππη των χοίρων

Η γρίππη των χοίρων - πώς εξηγείται με το Φενγκ Σούι

Τις τελευταίες μέρες η γρίππη των χοίρων απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και πολλούς από εμάς. Πώς εξηγείται λοιπόν το φαινόμενο αυτής της ασθένειας σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, και πώς φαίνεται ότι το πρόβλημα ξεσπά αυτή την φορά στην Δύση και όχι στην Ασία όπως οι προηγούμενες γρίππες (πχ SARS);
Για να εξηγήσουμε τέτοια φαινόμενα χρησιμοποιούμε τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι. Ιπτάμενα Άστρα είναι αόρατες ενέργειες. Αυτές οι ενέργειες έχουν συγκεκριμένη σημασία, φέρνοντας κάποιο αποτέλεσμα σε αυτούς που βρίσκονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση του ορίζοντα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Στο βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερομηνιών 2009", σελίδα 42, περιέχονται τα Ιπτάμενα Άστρα που βρίσκονται στην Δύση για το χρονικό διάστημα 05 Απριλίου - 04 Μαϊου 2009. Πρόκειται για τα άστρα 2 και 5. Το 2 σημαίνει ασθένεια, ενώ το 5 σημαίνει κακοτυχία. Επίσης, επειδή βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 2004-2024 (αυτό που στο Feng Shui λέμε περίοδο του 8), για την 20ετία αυτή στην Δύση βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο 1. Τι σημαίνει λοιπόν όταν έχουμε το 2 το 5 και το 1 όλα μαζί στην Δύση;
Τα Ιπτάμενα Άστρα σχετίζονται άμεσα με τα τρίγραμμα του Ι Τσινγκ, όπου κάθε τρίγραμμο αντιπροσωπεύεται και από κάποια ζώα. Το Ιπτάμενο Άστρο 1 σχετίζεται με το τρίγραμμο ☵ και σχετίζεται με τον χοίρο.
Όταν λοιπόν έχουμε 2, 5 και 1 μαζί στην Δύση, σημαίνει ότι έχουμε ασθένεια και κακοτυχία που έχει σχέση με τους χοίρους στην Δύση. Πράγματι, η γρίππη των χοίρων παρουσιάστηκε στο Μεξικό, όπου είναι η Δυτική κατεύθυνση όλου του κόσμου. Επίσης η ασθένεια αυτή χτύπησε περισσότερο κράτη του δυτικού πολιτισμού όπως το Μεξικό, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και την Αυστρία.
Σημείωση: Το βιβλίο μου Feng Shui & Επιλογή Ημερομηνιών 2009 μπορείτε να το βρείτε τέτοια εποχή μόνο στον Πύρινο Κόσμο στην Σόλωνος, το Feng Shui House στην Σταδίου και από μένα με ταχ.αντικαταβολή. Είναι σε προσφορά και κοστίζει μόνο 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit