Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές 2009 - ποιός θα κερδίσει;


Ευρωεκλογές 2009 - ποιό ελληνικό κόμμα θα είναι πιό δυνατό
Πρόβλεψη


Πολλοί με ρωτούν για το φετινό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα. Η αστρολογία δεν μπορεί να δώσει εύκολα απάντηση για μια τέτοια ερώτηση, επειδή στις ευρωεκλογές το ωροσκόπιο των αρχηγών δεν δείχνει αλλαγή καριέρας. Οπότε το μαντικό I Ching είναι ένας ποιό καλός τρόπος για πρόβλεψη.

Ας δούμε λοιπόν τι απάντησε το I Ching, ρίχνοντας 3 ίδια κινέζικα νομίσματα σε ένα τραπέζι 6 φορές στις 26 Μαϊου 2009.

Η ημέρα που έριξα τα νομίσματα είναι η ημέρα της μεταλλικής κατσίκας (辛未) , όπου η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο της γης. Ο μήνας που έριξα τα νομίσματα είναι ο μήνας του γήινου φιδιού (己巳), όπου το φίδι ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς. Η χρονιά που έριξα τα νονίσματα είναι η χρονιά του γήινου βοδιού (己丑) όπου το βόδι ανήκει στο στοιχείο γη.

Η ερώτηση που έγινε στο I Ching είναι:

Ποιός θα κερδίσει τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ?

Πριν ρίξω τα νομίσματα, όρισα ότι η γραμμή Υποκείμενο είναι η ΝΔ, ενώ η γραμμή αντικείμενο είναι το ΠΑΣΟΚ. Το επόμενο βήμα είναι να δω ποιά γραμμή είναι πιό δυνατή, το υποκείμενο ή το αντικείμενο. Επίσης θα δω τι μυνήματα/ενέργειες αποκαλύπτουν οι ενεργές γραμμές. Ενεργές γραμμές έχω όταν ρίχνω 3 φορές κορώνες ή 3 φορές γράμματα, το οποίο υποδεικνύει αλλαγές/πράξεις.

Πήρα το εξάγραμμο όπου ο Ουρανός είναι πάνω από την Γη, με αλλαγή στην 5η γραμμή. Παρακάτω θα δείτε την αποκωδικοποίηση του μαντικού I Ching, στην οποία χρησιμοποιώ πίνακες με αριθμούς και στοιχεία. Στην αποκωδικοποίηση θα δείτε ότι κάθε γραμμή του I Ching ανήκει σε κάποιο κινέζικο ζώδιο, σε κάποιο στοιχείο αλλά έχει και κάποια ιδιότητα. Η κάθε ιδιότητα γράφετε με ένα γράμμα στα αγγλικά, το οποίο εξηγώ παρακάτω.

R戌Σκύλος /Αντικείμενο (ΠΑΣΟΚ)
R未ΚατσίκαΟC申Πίθηκος
P午Άλογο/
Μ卯Κουνέλι// Υποκείμενο (ΝΔ)
P巳Φίδι//
R未Κατσίκα//

Βλέπουμε από το παραπάνω εξάγραμμο ότι το ΠΑΣΟΚ (η γραμμή αντικείμενο) ανήκει στο στοιχείο γη, ευνοείται από την ημέρα (γη) και τον μήνα (φωτιά) ταυτόχρονα που έκανα το I Ching.

Το ΠΑΣΟΚ ευνοείται από την ημέρα που έκανα το I Ching, διότι η ημέρα αυτή ανήκει στο στοιχείο φωτιά, και η φωτιά δίνει γέννηση στην γη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ ευνοείται από τον μήνα που έκανα το I Ching, διότι ο μήνας αυτός ανήκει στο στοιχείο γη, όπου η γη ευννοεί επίσης το ΠΑΣΟΚ.

Ας δούμε τώρα πώς τα πάει στις Ευρωεκλογές 2009 η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από την γραμμή του I Ching που αναγράφεται ως υποκείμενο (η τρίτη γραμμή μετρώντας από κάτω). Η γραμμή Υποκείμενο ανήκει στο στοιχείο ξύλο. Στην Κινέζικη Κοσμολογία το στοιχείο ξύλο (δηλαδή η ΝΔ) δεν ευνοείται στον μήνα της φωτιάς και την ημέρα της γης που έριξα τα νομίσματα.

Δηλαδή το εξάγραμμο του I Ching μας αποκαλύπτει ότι στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ είναι πιό δυνατό από την ΝΔ.

Ας δούμε τώρα τι γεγονότα προκαλούν στις Ευρωεκλογές οι ενεργές γραμμές.

Σε αυτό το εξάγραμμο έχουμε την πέμπτη γραμμή ενεργή (μετρώντας από κάτω), είναι η γραμμή του πιθήκου που αλλάζει και γίνεται γραμμή της κατσίκας. Ο πίθηκος αναγράφεται στα αγγλικά ως C, και σημαίνει φίλοι, είναι δηλαδή οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ.

Η γραμμή αυτή ανήκει στην πλευρά (τρίγραμμο) του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η γραμμή είναι μέταλλο και είναι ενεργή, μετατρέπεται στην κατσίκα που είναι στοιχείο γη. Το παραγόμενο στοιχείο γη (κατσίκα) ενισχύει πίσω την γραμμή του πιθήκου. Ο Πίθηκος, ενισχυμένος θα επιτεθεί στην γραμμή του ξύλου που είναι η Νέα Δημοκρατία.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ θα είναι συσπειρωμένοι, το οποίο θα δράσει αρνητικά για την ΝΔ.

Όσο αφορά γενικά τις Ευρωεκλογές, η ημέρα που θα γίνουν είναι η μέρα της κατσίκας(癸未), ο μήνας του αλόγου (庚午), η χρονιά του βοδιού(己丑).

Αυτή την ημέρα, η ημέρα συγκρούεται με την χρονιά, πράγμα όχι καλό. Επίσης ο Κυρίαρχος για την ημέρα αυτή είναι ημέρα "αφαίρεση", τέτοια ημέρα είναι καλή για αφαίρεση και σίγουρα όχι ημέρα που θα "προσθέσει" αλλά θα "αφαιρέσει" εξουσίες από τα κυβερνώντα κόμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν θα επέλεγα ποτέ μια τέτοια ημέρα για Ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit