Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Φενγκ Σούι και ενυδρεία

Φενγκ Σούι και ενυδρεία - ποιά είναι η σωστή θέση Φενγκ Σούι για τα ενυδρεία;Συχνά με ρωτούν ποιά είναι η σωστή θέση για ενυδρεία σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

Η γενική άποψη που έχει κυκλοφορήσει πολύ στην "αγορά"¨είναι ότι ένα ενυδρύο είναι καλό Φενγκ Σούι και ότι φέρνει χρήματα επειδή το στοιχείο νερό στο Φενγκ Σούι είναι συνώνυμο των χρημάτων. Εάν ίσχυε γενικά και απλά κάτι τέτοιο, τότε όλα τα κινέζικα εστιατόρια που έχουν ενυδρείο στην είσοδό του θα ήταν πάντα γεμάτα από πελάτες.

Για να βρεθεί η σωστή θέση για το κινούμενο νερό πρέπει να εφαρμοστούν συνδιαστικά πολλές διαφορετικές φόρμουλες του Φενγκ Σούι, όπως η σχολή των Ιπτάμενων Άστρων, η σχολή της Φόρμας και δεκάδες φόρμουλες νερού όπου υποδεικνύουν την σωστή θέση του ενυδρείου σε σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο. Εάν το ενυδρείο μπει στην σωστή θέση, τότε πραγματικά μπορούμε να βοηθηθούμε σε κάποιο βαθμό οικονομικά.

Σύμφωνα με την σχολή των Ιπτάμενων Άστρων, ο κάθε χώρος έχει τον δικό του ενεργειακό χάρτη, ο οποίος αποτελείται από αριθμούς από το 1 ως το 9. Ο κάθε αριθμός έχει μία έννοια. Εάν βάλουμε το ενυδρείο πχ στο υδάτινο Ιπτάμενο Άστρο 5, τότε θα προκαλέσουμε οικονομικά προβλήματα. Εάν το βάλουμε στο υδάτινο Ιπτάμενο Άστρο 4, θα δημιουργήσουμε σεξουαλικά σκάνδαλα. Εάν το βάλουμε στο βουνίσιο Ιπτάμενο Άστρο 8, τότε θα ενοχλήσουμε την ανθρώπινη αρμονία προκαλώντας είτε προβλήματα υγείας ή σχέσεων κλπ. Αυτά περί Ιπτάμενων Άστρων.

Εάν πάλι προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε φόρμουλες νερού (όπως την φόρμουλα "5 ghost carry wealth", 5 φαντάσματα κουβαλούν πλούτο) χωρίς να λάβουμε υπόψιν ταυτόχρονα και τα Ιπτάμενα Άστρα του συγκεκριμένου χώρου, τότε θα έλεγα απλά ότι κάνουμε μια τρύπα στο νερό με αρνητικές συνέπειες...

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν μπορείτε να ξέρετε ποιά είναι η σωστή θέση για ένα ενυδρείο χωρίς να φωνάξετε τον ειδικό Φενγκ Σούι στο σπίτι σας. Είναι σαν να θέλετε να κάνετε επιτυχημένη εγχείρηση χωρίς διάγνωση και εξ αποστάσεως!

Οπότε σας συμβουλεύω να μην αγοράσετε καθόλου ενυδρείο εάν δεν έχετε σκοπό να πάρετε και ένα σύμβουλο για να βρείτε την σωστή θέση του ενυδρείου.

Εάν πάλι ήδη έχετε ένα ενυδρείο στο σπίτι σας, είναι καλή στιγμή να αναλογιστείτε εάν από την στιγμή που το αγοράσατε έχει βελτιωθεί ή έχει χειροτερέψει η ζωή σας σε οικονομικούς ή προσωπικούς τομείς. Μήπως από τότε τσακώνεστε περισσότερο ή δεν σας μένουν χρήματα; Βέβαια κατά καλή σας τύχη μπορεί να διαλέξατε την σωστή θέση για το ενυδρείο σας.

Τώρα θα με ρωτήσετε, μπορεί ένα ενυδρείο να κάνει τόση ζημιά στην ζωή ενός ανθρώπου αν μπει σε λάθος θέση; Ένα ενυδρείο σε λάθος θέση ίσως δεν σας καταστρέψει, με την προυπόθεση ότι το υπόλοιπο Φενγκ Σούι του χώρου σας είναι πάρα πολύ καλό ή ότι το πεπρωμένο σας είναι πολύ καλό. Για να μην ξεχνιόμαστε, στην κινέζικη μεταφυσική παίζουν 3 παράγοντες ρόλο στα συμβάντα της ζωής μας: ο ουρανός (πεπρωμένο), ο άνθρωπος (προσωπική προσπάθεια και επιλογές) και η γη (φενγκ σούι).

Σημείωση: όσο πιό μεγάλο είναι το ενυδρείο και όσο περισσότερη κίνηση έχει (πχ με πολλά ψάρια και μηχανισμό καθαρισμού-κυκλοφορίας νερού), τόσο μεγαλύτερη επίδραση έχει, θετική ή αρνητική ανάλογα με το αν έχει μπει στην σωστή θέση ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit