Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Οι κατολισθήσεις στα Τέμπη & την Χαλκιδική



Οι κατολισθήσεις στα Τέμπη & την Χαλκιδική


Όπως πιθανόν έχετε ήδη ακούσει, η εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων. Ήδη υπήρξε το πρωί της Πέμπτης ένα θύμα που καταπλακώθηκε από βράχο και δύο θύματα. Επίσης έγιναν κατολισθήσεις στην Χαλικιδική.
Πώς εξηγείται αυτό με το Φενγκ Σούι και την Κινέζικη Αστρολογία; Στην πραγματικότητα αυτά τα γεγονότα τα είχα προβλέψει ακριβώς ήδη πέρυσι.
Κατολισθήσεις 2009 και κινέζικη αστρολογία
Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, το 2009 είναι η χρονιά του γήινου βοδιού και περιέχει το στοιχείο της αδύναμης γης (κοιτάξτε για λεπτομέρειες τις ετήσιες προβλέψεις μου στο παρόν blog και στην ιστοσελίδα μου). Μερικά από τα συνηθισμένα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν όταν η γη είναι αδύναμη είναι και οι κατολισθήσεις, καθότι η κατολίσθηση είναι ένα φαινόμενο αδύναμης γης. Εάν είχαμε τα στοιχεία του θύματος και των τραυματιών, θα διαπιστώναμε σίγουρα ότι είχαν ήδη στο κινέζικο ωροσκόπιό του έντονο σε παρουσία είτε το βόδι, τον σκύλο, την κατσίκα, διότι αυτά τα στοιχεία στην κινέζικη αστρολογία ανήκουν όλα στο στοιχείο της γης και ονομάζονται "πέναλτυ γης" και προκαλούν τάση για ατυχήματα από το στοιχείο γη, όπως σε τούνελ, βουνά, κατολισθήσεις, σεισμούς κλπ.
Πληροφοριακά, η Lady Diana είχε την ημέρα που έπαθε το ατύχημα στο τούνελ στο Παρίσι επίσης πέναλτυ γης.
Κατολισθήσεις 2009 και Φενγκ Σούι
Σύμφωνα τώρα με το Φενγκ Σούι και τα Ιπτάμενα Άστρα (τα Ιπτάμενα Άστρα είναι η διάσταση του χρόνου), το 2009 το χειρότερο άστρο 5, το οποίο προκαλεί κακοτυχίες, βρίσκεται στον Βορρά.
Αυτό σημαίνει ότι ο Βορράς ενός σπιτιού, μιας πόλης, ενός κράτους, μιάς ηπείρου ή του κόσμου ολόκληρου, κατά το 2009 θα έχει αυξημένη τάση για κακοτυχία και εμπόδια στον Βορρά. Δεν είναι οπότε σύμπτωση που οι κατολισθήσεις έγιναν στα Τέμπη και στην Χαλκιδική, διότι και οι δύο αυτές περιοχές βρίσκονται στην βόρεια Ελλάδα.
Εάν εξετάσουμε τα πράγματα ακόμα βαθύτερα, ο Βορράς δέχεται εκτός από την ετήσια επίδραση από το ετήσιο ιπτάμενο άστρο 5, και την μηνιαία επίδραση από το μηνιαίο ιπτάμενο άστρο 9. Το άστρο 9 είναι στην εποχή μας φαινομενικά ένα ιπτάμενο άστρο με θετική έννοια. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα. Διότι το άστρο 9 ανήκει στο στοιχείο φωτιά, το οποίο ενδυναμώνει το άστρο 5 που φέρνει κακοτυχία.
Πληροφοριακά, την Πέμπτη όπου είχαμε τα θύματα, στον Βορρά υπήρχαν το ετήσιο άστρο 5, το μηνιαίο άστρο 9 και το ημερήσιο άστρο 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit