Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Παράδειγμα - πώς επηρεάζει την υγεία το Feng Shui

Παράδειγμα 1- πώς επηρεάζει την υγεία το Feng Shui
(πραγματικό συμβάν)

Το παρακάτω παράδειγμα το βρήκα σε ένα από τα διασημότερα βιβλία για τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι (από τα κινέζικα στα ελληνικά για εσάς με αγάπη!).
Το σπίτι είναι φτιαγμένο την περίοδο του 3 (1904-1924), οπότε τα άστρα 3, 4 και 5 θετικά, το 5 ουδέτερο, ενώ τα άστρα 1, 2, 6, 7, 8, 9 είναι αρνητικά. Το γεγονός είναι ότι ένα άτομο με αριθμό Κούα 3 έχει πρόβλημα υγείας με το συκώτι του. Ας δούμε πώς φαίνεται αυτό από το Φενγκ Σούι του σπιτιού του.
Στην είσοδο του σπιτιού (Νότος) υπάρχει το άστρο βουνού 3 και το άστρο νερού 6. Το άστρο 3, έχει σχέση με το συκώτι και τα πόδια. Το άστρο βουνού έχει πάντα να κάνει με την ανθρώπινη αρμονία (επίσης την υγεία) και γενικά δεν είναι καλό να βλέπουμε ένα καλό άστρο βουνού στην είσοδο γιατί πεθαίνει (λόγω της κίνησης στην είσοδο τα άστρα βουνού πεθαίνουν διότι προτιμούν πάντα ησυχία). Οπότε έτσι και αλλιώς υπάρχει πρόβλημα ανθρώπινης αρμονίας (και υγείας) σε αυτό το σπίτι διότι το άστρο 3 είναι το καλύτερο άστρο για την χρονική περίοδο 1904-1924 και είναι πεθαμένο στην είσοδο.
Επίσης το άστρο 3 συμβαίνει να σημαίνει συκώτι, αλλά συμβαίνει και να είναι ο αριθμός Κούα ενός μέλους της οικογενείας του σπιτιού. Οπότε την τάση για το πρόβλημα την έχει το άτομο που έχει τον αριθμό Κούα 3, διότι βλέπει τον αριθμό του Κούα 3 στην είσοδο να πεθαίνει, ενώ το πρόβλημα θα έχει να κάνει με το άστρο 3, δηλαδή με πόδια ή συκώτι.
Στην είσοδο το άστρο νερού 6 ανήκει στο στοιχείο μέταλλο και καταστρέφει το άστρο βουνού 3 που ανήκει στο στοιχείο ξύλο (το μέταλλο καταστρέφει το ξύλο) άρα και το συκώτι.
Ο φούρνος του σπιτιού βρίσκεται στην ανατολή και βλέπει στο άστρο νερού 2, όπου το άστρο 2 σημαίνει ασθένεια.
Λύση:
1. Να γυρίσει ο φούρνος να κοιτάζει προς τα ΝΔ όπου βρίσκεται το άστρο νερού 4 (θετικό άστρο για εκείνη την χρονική περίοδο)
2. Να μπει γυάλα με ακίνητο νερό και ένα μαύρο ψάρι, διότι το στοιχεί νερό, το μαύρο χρώμα του ψαριού, ο αριθμός 1 που ανήκει στο στοιχείο νερό, όλα εξασθενούν όλα το άστρο νερού 6 που ανήκει στο στοιχείο μέταλλο. Οπότε το μέταλλο δεν καταστρέφει το ξύλο (3=συκώτι) και ο άνθρωπος θα βρει πάλι την υγεία του.
Αυτό το παράδειγμα σας το δίνω για να δείτε πρακτικά πώς φαίνονται προβλήματα υγείας από τα Ιπτάμενα Άστρα. Θα ακολουθήσουν και άλλα παραδείγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit