Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Να αγοράσω μεταλλική κολοκύθα με ή χωρίς καπάκι;

Ερώτηση αναγνώστριας: Να αγοράσω μεταλλική κολοκύθα με ή χωρίς καπάκι για την αντιμετώπιση του άστρου 2 που το 2009 βρίσκεται στην Δύση;
Μερικοί καταστηματάρχες προτείνουν την μεταλλική κολοκύθα με καπάκι ως καλύτερη από αυτή χωρίς καπάκι. Πιστεύουν ότι είναι καλύτερη η μεταλλική κολοκύθα με καπάκι διότι τα παλιά χρόνια στην Κίνα η μεταλλική κολοκύθα την χρησιμοποιούσαν για να βάλουν μέσα φάρμακο, ενώ σε αυτή χωρίς καπάκι δεν μπαίνει φάρμακο.
Tην μεταλλική κολοκύθα την χρησιμοποιούμε στο Φενγκ Σούι για την θεραπεία του άστρου 2 λόγω σχήματος και υλικού (είναι από μεταλλικό υλικό και έχει πολλούς κύκλους εάν την κοιτάξετε από πάνω ή κάτω, οπότε υπάρχει πολύ δυνατό στοιχείο μέταλλο) και όχι λόγω συμβολικής χρήσης (για να βάλουμε μέσα φάρμακο).
Στην Κινέζικη Κοσμολογία το άστρο 2 είναι στοιχείο γη και εξασθενεί με το στοιχείο μέταλλο.
Οπότε δεν έχει σημασία εάν η κολοκύθα έχει καπάκι ή όχι. Πάρτε την κολοκύθα που σας αρέσει, αρκεί να είναι μεταλλική και στρογγυλή. Καλύτερα να είναι σε χρώμα χρυσωπό ή χάλκινο, διότι το κίτρινο μέταλλο είναι γιανγκ και πιό δυνατό από το ασημένιο μέταλλο που είναι γιν και πιό αδύναμο. Και μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλετε περισσότερο μέταλλο σε μια κατεύθυνση, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας, μην κολλάτε αποκλειστικά σε κινέζικα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit