Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Επιλέγοντας τον σωστό όροφο

Επιλέγοντας τον σωστό όροφο & η φόρμουλα των 5 ποντικών Χο Το

Η φόρμουλα των 5 ποντικών Χο Το είναι μια φόρμουλα που μας επιτρέπει να επιλέξουμε εύκολα τον καλύτερο όροφο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η φόρμουλα λέγεται φόρμουλα των 5 ποντικών επειδή χωρίζει τον χρόνο σε περιόδους 12 ετών ξεκινώντας από την χρονιά του ποντικού (πχ τις χρονιές 1984, 1996, 2008, 2020).
Εάν για παράδειγμα πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ακριβώς δύο ίδια διαμερίσματα που βρίσκονται σε διαφορετικούς ορόφους, επιλέγουμε το διαμέρισμα που βρίσκεται στον "τυχερό" όροφο. Λέω ότι επιλέγουμε τον όροφο ανάμεσα σε δύο ίδια ακριβώς διαμερίσματα, διότι αυτά τα διαμερίσματα επειδή είναι ίδια έχουν και ακριβώς το ίδιο Φενγκ Σούι. Είναι σημαντικότερο να διαλέξουμε ένα διαμέρισμα ή κατάστημα ή γραφείο με καλό Φενγκ Σούι και Ιπτάμενα Άστρα, παρά να διαλέξουμε απλώς τον σωστό όροφο.
Για το χρονικό διάστημα 2008-2019 (12 χρόνια) οι τυχεροί όροφοι είναι αυτοί που έχουν σαν τελευταίο ψηφίο το 8 και το 3, δηλαδή ο 3ος όροφος, ο 8ος όροφος, ο 13ος όροφος, ο 18ος όροφος κλπ. Βέβαια, επειδή το 0 δεν θεωρείτε αριθμός, όταν λέμε 1ο όροφο στα κινέζικα εννοούμε το ισόγειο στα ελληνικά. Οπότε πχ 3ος όροφος κινέζικος είναι ο 2ος όροφος ελληνικός εάν υπολογίσουμε και το ισόγειο. Καλό Πάσχα!

2 σχόλια:

 

fixodent lawsuit