Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Η δολοφονία του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη

Η δολοφονία του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη
Πώς αποκαλύπτεται σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία 4 Pillars
Γράφει η Γεωργία Κιάφη

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου δολοφονήθηκε με πυροβόλο ο αστρολόγος Μιλτιάδης Μουτάφης σε ηλικία 48 ετών στο γραφείο του στο Χαλάνδρι. Η 38χρονη Παρασκευή Γκέζου, η οποία συστεγαζόταν μαζί του επαγγελματικά, είχε την ατυχία να βρίσκεται παρών την ώρα του φόνου το οποίο και πλήρωσε με την ίδια της την ζωή.

Πώς φαίνεται από το κινέζικο ωροσκόπιο του Μιλτιάδη Μουτάφη ότι θα έμπαινε τέρμα στην ζωή του. Ας δούμε τον γενέθλιο χάρτη του αλά κινέζικα. Το κινέζικο ωροσκόπιο το διαβάζουμε κάθετα σε στήλες, από πάνω προς τα κάτω, και από δεξιά προς αριστερά, όπως γράφουν και οι κινέζοι. Πχ ο Μουτάφης γεννήθηκε την χρονιά辛μέταλλο丑 γη βόδι κλπ.

Μιλτιάδης Μουτάφης, 30.03.61

Οι 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου (4 pillars of destiny) του Μιλτιάδη Μουτάφη

Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
癸_______壬_______辛_______辛
νερό_____νερό____μέταλλο____μέταλλο
卯_______戌_______卯_______丑
ξύλο______γη______ξύλο_______γη
κουνέλι__σκύλος___κουνέλι_____βόδι

Ο δρόμος της ζωής του Μιλτιάδη Μουτάφη σε δεκαετίες


48______38______28______18______8
丙________丁______戊_______己_______庚
φωτιά_____φωτιά____γη_______γη______μέταλλο
戌________亥_______子______丑_______寅
σκύλος____χοίρος____ποντίκι___βόδι______τίγρης

Η ημέρα της δολοφονίας Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
_________壬________丙______己
________νερό_______φωτιά____γη
_________寅________寅______丑
_________ξύλο______ξύλο_____γη
________τίγρης______τίγρης____γη

Σύντομη ανάλυση του κινέζικου χάρτη του και η εξήγηση του θανάτου του

Ο Μιλτιάδης Μουτάφης γεννήθηκε την ημέρα νερό γιανγκ (壬)οπότε και το προσωπικό του στοιχείο είναι το νερό γιανγκ. Το νερό αυτό είναι αδύναμο επειδή έχει γεννηθεί την άνοιξη και επειδή ο χάρτης του 4 Pillars έχει αρκετό ξύλο και γη γύρω του. Ως αδύναμο νερό, τα θετικά του στοιχεία είναι το μέταλλο και το νερό, ενώ τα αρνητικά του στοιχεία είναι το ξύλο και η φωτιά. Η γη είναι ΟΚ σας στοιχείο, εφόσον μόνο υπάρχει παρόν μέταλλο, διότι εάν δεν υπάρχει μέταλλο, η γη θα σκοτώσει το αδύναμο νερό (στην κινέζικη κοσμολογία, η γη καταστρέφει το νερό).

Ο Μιλτιάδης Μουτάφης κατάφερε να κάνει μια καλή επαγγελματική καριέρα, το οποίο εξηγείται από την ύπαρξη νερού σε δύο δεκαετίες της ζωής του, από τα 28 μέχρι και τα 48. Ακριβώς όταν μπει στην δεκαετία 48-58, βλέπουμε από το παραπάνω διάγραμμα που περιγράφει τον δρόμο της ζωής του Μιλτιάδη Μουτάφη σε δεκαετίες, εμφανίζονται τα στοιχεία φωτιά (丙) και γη σκύλος (戌).
Όσο υπάρχει στην ζωή του μέταλλο, το στοιχείο γη δεν του επιτίθεται και δεν απειλεί την ζωή του.

Στους 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου του βλέπουμε ότι έχει μόνιμα δύο φορές το στοιχείο μέταλλο (辛). Στην Κινέζικη Αστρολογία το μέταλλο辛απομακρύνεται όταν εμφανιστεί το στοιχείο丙. Το στοιχείο φωτιά 丙 εμφανίζεται στην δεκαετία της ζωής του 48-58, οπότε ένα τέτοιο στοιχείο μπορεί να απομακρύνει ένα μέταλλο 辛 από τους 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου του. Όποτε εμφανιστεί στην ζωή του ακόμα μια φορά το στοιχείο φωτιά 丙, αυτή η φωτιά θα απομακρύνει και το τελευταίο στοιχείο μέταλλο辛 από τους 4 Πυλώνες του. Χωρίς μέταλλο, ο Μιλτιάδης Μουτάφης δεν μπορεί να ζήσει. Το στοιχείο μέταλλο 辛απομακρύνεται από την φωτιά丙που εμφανίζεται τον μήνα της δολοφονίας του. Επιπλέον βρίσκεται σε κακή δεκαετία της ζωής του, με τόσο δυνατή φωτιά και γη, και με την πλήρη απουσία μετάλλου, το οποίο είναι δείγμα κακής τύχης και προβλημάτων για αυτή την χρονική περίοδο.

Είναι λέτε σύμπτωση που το συμβάν έγινε ακριβώς όταν μπήκε στην δεκαετία 48-58; Όχι, διότι οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ζωή μας συμβαίνουν όταν πλησιάζουμε και όταν μπαίνουμε στην αρχή μιας τέτοιας δεκαετίας.

Στους 3 Πυλώνες του Πεπρωμένου του βλέπουμε επίσης το στοιχεία γη σκύλος στην ημέρα γέννησής του, και το στοιχέιο γη βόδι στην χρονιά γέννησής του. Στην Κινέζικη αστρολογία τα κινέζικα ζώδια βόδι丑και σκύλος 戌έχουν σχέση «πέναλτυ», το οποίο σημαίνει ότι γίνεται κάτι κρυφό, μια τιμωρία. Πέθανε όταν μπήκε σε δεκαετία όπου εμφανίζεται ακόμα ένα σκύλος戌και την χρονιά που εμφανίζεται ακόμα ένα βόδι丑(το 2009 είναι η χρονιά του βοδιού).

Σημείωση: Τα στοιχεία γέννησης του Μιλτιάδη Μουτάφη προέρχονται από το blog αστρολογίας Ουρανίτσα η Οφιούχος
http://ouranitsa.blogspot.com/ , το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια διάδοσης καλής ποιότητας αστρολογίας.

3 σχόλια:

  1. Μίλτο, καλό σου ταξίδι και στο επανειδείν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Έχω μείνει κατάπληκτη με το τι διάβασα απο τον Μιλτιάδη σήμερα. Επίσης είδα ότι δολοφονήθηκε. Θα ήθελα πολυ να διαβάσω τι έγραψε τι άφησε πίσω...δεν βρισκω πολλά στο διαδίκτυο. Μόνο δυαδικότητα και ένα ακόμα άρθρο. Που...πώς μπορώ να βρω ακόμα??ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή

 

fixodent lawsuit