Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Η γωνιά της φήμης

Η γωνιά της φήμης

Ερώτηση αναγνώστη: Η τουαλέτα μου είναι νότια εκεί που έχουμε το στοιχείο της φωτιάς. Τι μπορώ να κάνω για να μην έχω προβλήματα πχ φήμης;
Απάντηση: Δεν υπάρχει γωνιά της φήμης, αγάπης, υγείας κλπ. Μακάρι το Φενγκ Σούι να ήταν τόσο απλό.... Το είδος αυτό του Φενγκ Σούι είναι μύθος.
Είναι διδασκαλίες που συναντάμε σε βιβλία γνωστής μαλαισιανής συγγραφέως, η οποία διέδωσε αυτό το είδος Φενγκ Σούι στην Δύση. Στα βιβλία της γράφει ότι έμαθε Φενγκ Σούι από τον GM Yap Cheng Hai. Όμως, όταν έκανα σεμινάρια μαζί του το 2000 και τον ρώτησα προσωπικά σχετικά, αυτός είπε ότι δεν της δίδαξε ποτέ κάτι τέτοιο. Όποιον και να ρωτήσετε από τους μαθητές του θα σας επιβεβαιώσει το ίδιο. Εάν ψάξετε στο internet, θα βρείτε πολλούς Έλληνες και ξένους συμβούλους που έχουν την ίδια άποψη με μένα. Σε κανένα επαγγελματικό σεμινάριο Φενγκ Σούι που παρακολούθησα μέχρι σήμερα στο εξωτερικό δεν διδάσκονται τέτοια πράγματα για γωνιά της φήμης κλπ.
Ακόμα και εάν η τουαλέτα σας βρίσκεται στον Νότο, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι απαραίτητα και κακό. Αντίθετα, στην περιοχή αυτή του σπιτιού σας μπορεί να βρίσκονται αρνητικά ιπτάμενα άστρα (ιτπάμενα άστρα είναι ενέργειες του Φενγκ Σούι) και να είναι καλό που έχετε εκεί την τουαλέτα σας. Για να δούμε τι είδους ενέργειες βρίσκονται στον Νότο ενός σπιτιού, πρέπει να εξετάσουμε το συγκεκριμένο σπίτι κάνοντας μετρήσεις με την ειδική πυξίδα του Φενγκ Σούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit