Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2009

Ελένη Μενεγάκη - τι αποκαλύπτει το κινέζικο ωροσκόπιο για τη ζωή της

Ελένη Μενεγάκη - Αφιέρωμα celebrity
Τι αποκαλύπτουν τα 4 Pillars για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29.10.69. Με την βοήθεια του κινέζικου ημερολογίου, η ημερομηνία αυτή μετρέπεται ως εξής:

_____________________________________________________________
Πεπρωμένο
Ώρα Ημέρα Μήνας Χρονιά
戊 丁 甲 己
Γη Φωτιά Ξύλο Γη
申 丑 戌 酉
Μέταλλο Γη Γη Μέταλλο
_____________________________________________________________
Τύχη
43 33 23 13 3
己 戊 丁 丙 乙
Γη Γη Φωτιά Φωτιά Ξύλο
卯 寅 丑 子 亥
Ξύλο Ξύλο Γη Νερό Νερό
_____________________________________________________________

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται 4 pillars of destiny (4 πυλώνες του πεπρωμένου).
Η μέθοδος 4 pillars είναι κινέζικη μέθοδος που αναλύει την ζωή και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.
Με την βοήθεια του κινέζικου ημερολογίου, μετατρέπουμε σε ζευγάρια στοιχείων οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου τα γενέθλια ενός ατόμου.

Επειδή μια ημερομηνία αποτελείται από τα στοιχεία της χρονιάς, μήνα, μέρα και της ώρας, δηλαδή αποτελείται από 4 πληροφορίες, η μέθοδος αυτή ονομάζεται 4 pillars of destiny (4 πυλώνες του πεπρωμένου).
Τα ζευγάρια στοιχείων εκφράζονται με τα 5 κινέζικα στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) και με τα 12 κινέζικα ζώδια (δράκος, φίδι, άλογο κλπ). Στο κάθε ζευγάρι χαρακτήρων ο πάνω χαρακτήρας ονομάζεται ουράνιος κλάδος, ενώ ο κάτω χαρακτήρας ονομάζεται γήινος κλάδος.

Εξετάζοντας την σύσταση των στοιχείων που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησης, αλλά και την σχέση που έχουν μεταξύ τους, μπορούμε να γνωρίζουμε τον χαρακτήρα αλλά και το μέλλον ενός ανθρώπου σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής.

Ας εξετάσουμε τώρα τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη. Το στοιχείο που παρουσίαζεται στην ημέρα στον ουράνιο κλάδο είναι το προσωπικό στοιχείο του ατόμου και του δίνει κάποια χαρακτηριστικά. Η κα Μενεγάκη είναι άτομο γιν φωτιά.

Το 2007 ήταν επίσης μια χρονιά που το πάνω στοιχείο της ήταν το στοιχείο γιν φωτιά, όπως και η κα Μενεγάκη. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι το 2007 η Ελλάδα ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το άτομό της, είτε με τις κόντρες της με άλλους σταρ, είτε λόγω της τρίτης εγκυμοσύνης της, είτε λόγω φημών για την επιστροφή της στον Αντέννα.

Η φωτιά γιν συγκρίνεται με την φωτιά ενός κεριού. Άτομα που έχουν γεννηθεί την μέρα φωτιά γιν είναι ευαίσθητα, έχουν καλούς τρόπους, είναι συναισθηματικά, συγκινούνται εύκολα, ταιριάζουν σε επαγγέλματα του θεάματος διότι έχουν πολλά συναισθήματα.
Είναι άτομα επιλεκτικά στις φιλίες τους και δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους αμέσως. Όταν θυμώνουν βγάζουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους με εκρηκτικό τρόπο, όπως ακριβώς εάν κεράκι που φαίνεται ήρεμο αλλά που μπορεί να βάλει τις μεγαλύτερες φωτιές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες εκρήξεις στην ιστορία έχουν γίνει σε μέρα φωτιά γιν, όπως η βόμβα της Χιροσίμα και η 11 Σεπτεμβρίου 2001. Η Ελλάδα κάηκε το 2007 σε μια χρονιά με ουράνιο κλάδο γιν φωτιά.

Παρατηρώντας την σύνθεση των στοιχείων στα 4 pillars ενός ατόμου, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον χαρακτήρα του και για ποιά επαγγέλματα του ταιριάζουν. Το κάθε στοιχείο έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Εάν κάποιο άτομο είναι γεννημένο την μέρα φωτιά, το στοιχείο γη σημαίνει εξυπνάδα και ικανότητα να εκφράζεται, τα οποία είναι απαραίτητα προσόντα για μια παρουσιάστρια όπως η κα Μενεγάκη.

Το στοιχείο γη εμφανίζεται στα 4 Pilars της κας Μενεγάκη 2 φορές στους ουράνιους κλάδους, το οποίο σημαίνει ότι ο κόσμος βλέπει και αναγνωρίζει την ικανότητά της να παρουσιάζει αλλά και την εξυπνάδα της. Εφόσον οι ουράνιοι κλάδοι δείχνουν αυτό που βλέπει ο κόσμος, οι γίηνοι κλάδοι δείχνουν αυτό που το άτομο είναι πραγματικά. Στα 4 Pillars της κας Μενεγάκη βλέπουμε το στοιχείο γη να παρουσιάζεται 2 φορές στους ουράνιους κλάδους, αλλά και 2 φορές στους γίηνους κλάδους. Αυτό σημαίνει ότι η ικανότητά της να παρουσιάζει δεν είναι επιφανειακή, αλλά το ταλέντο της να παρουσιάζει είναι αληθινό και πηγαίο. Με τόση γη να περιβάλλει την κα Μενεγάκη, καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν σύμπτωση ότι επέλεξε το επάγγελμα της παρουσιάστριας.

Εκτός όμως από το ταλέντο της, τα 4 pillars της έχουν και πολλά συμβολικά άστρα. Υπάρχουν δύο άστρα «Βοηθοί» (ο πετεινός και ο πίθηκος), το οποίο την βοηθά να συναντά σημαντικά άτομα στην ζωή της που να την βοηθούν. Λίγα άτομα έχουν 2 βοηθούς στα 4 pillars τους.
Επίσης την ημέρα που γεννήθηκε η κα Μενεγάκη κάτω από το στοιχείο της γιν φωτιά υπάρχει το βόδι, το οποίο είναι το άστρο «Τέχνη». Δεν είναι τυχαίο που η κα Μενεγάκη ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά. Επειδή η θέση κάτω από τον ουράνιο κλάδο της ημέρας συμβολίζει τον σύζηγο της, δεν είναι τυχαίο ότι ο κος Γιάννης Λάτσιος ανήκει επίσης στον καλλιτεχνικό κύκλο.

Ας δούμε τώρα την σχέση που έχει η κα Μενεγάκη με τον κο Λάτσιο, αναλύοντας την σχέση που έχει το στοιχείο γιν φωτιά (ουράνιος κλάδος ημέρας) με το στοιχείο γη βόδι (γήινος κλάδος ημέρας). Η φωτιά δίνει γέννηση στο στοιχείο γη, το οποίο σημαίνει ότι η κα Μενεγάκη αγαπά ιδιαίτερα τον κο Λάτσιο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κα Μενεγάκη έχει πλέον 3 παιδιά. Πώς φαίνεται αυτό από τα 4 pillars; Το στοιχείο που συμβολίζει παιδιά σε μια γυναίκα είναι το στοιχείο που παράγει. Εφόσον η κα Μενεγάκη είναι στοιχείο φωτιά, το στοιχείο γη είναι τα παιδιά της. Το στοιχείο γη παρουσιάζεται τέσσερεις φορές, το οποίο αποκαλύπτει ότι μπορεί να κάνει μέχρι και 4 παιδιά.

Η «Τύχη » της κα Μενεγάκη

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά και στην τύχη της στην πορεία της ζωής της.
Στην μέθοδο 4 pillars το «Πεπρωμένο» μας δείχνει τις δυνατότητες και ταλέντα ταλέντα μας, ενώ η «Τύχη» μας δείχνει που θα μας «σπρώξει» η ζωή.
Το πεπρωμένο είναι σαν το αυτοκίνητό μας, ενώ η τύχη μας δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Είναι σημαντικό να έχουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για τον κατάλληλη δρόμο.

Στο παραπάνω διάγραμμα 4 pillars βλέπουμε το Πεπρωμένο και την Τύχη της κας Μενεγάκη. Εξετάσαμε ήδη γιατί η κα Μενεγάκη είναι καλή ως παρουσιάστρια. Ας δούμε τώρα πώς η «Τύχη» την ευνόησε να γίνει παρουσιάστρια.

Η δουλειά της παρουσιάστριας είναι για την κα Μενεγάκη το στοιχείο γη.
Βλέπουμε λοιπόν στην «Τύχη» ότι το στοιχείο γη εμφανίζεται στην ηλικία 23-33 (φωτιά & γη/βόδι), την περίοδο που η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου και που ξεκίνησε την συνεργασία με τον Αντέννα για τον Πρωινό Καφέ.

Επίσης ήταν ακριβώς η περίοδος που παντρεύτηκε τον κο Λάτσιο. Αυτό φαίνεται επειδή το βόδι στην «Τύχη» είναι το ίδιο βόδι που εμφανίζεται στον γήινο κλάδο της ημέρας γέννησής της, ο οποίος Οίκος αντιπροσωπεύει τον σύζηγό της.
Στην μέθοδο 4 Pillars, σε κάθε κινέζικο ζώο υπάρχουν και άλλα κρυμμένα στοιχεία. Δηλαδή το βόδι δεν είναι απλά στοιχείο γη, αλλά κρύβει μέσα του και άλλα στοιχεία, μεταξύ των άλλων το στοιχείο νερό.
Επίσης το βόδι ανήκει στην εποχή του χειμώνα, όπου το στοιχείο νερό είναι ιδιαίτερα δυνατό.
Τι σημαίνει τώρα το στοιχείο νερό για την κα Μενεγάκη; Για κάθε γυναίνα, ο σύζηγος αντιπροσωπεύεται από το στοιχείο που την κατακτά. Επειδή η κα Μενεγάκη είναι φωτιά, ο σύζηγός της συμβολίζεται από το στοιχείο νερό. Οπότε δεν ήταν τυχαίο που παντρεύτηκε την περίοδο της ζωής της 23-33.

Επίσης, επειδή το στοιχείο γη που αντιπροσωπεύει το βόδι συμβαίνει να συμβολίζει και τα παιδιά της, η περίοδος 23-33 ήταν ακριβώς όταν η κα Μενεγάκη απέκτησε τον Άγγελο το 2002. Το στοιχείο γη συνεχίζεται και στην περίοδο της ζωής της 33-43, το οποίο εξηγεί γιατί η κα Μενεγάκη συνεχίζει να κάνει παιδιά.
Επειδή το στοιχείο γη για την κα Μενεγάκη αντιπροσωπεύει τις παρουσιάσεις της, καταλαβαίνουμε γιατί η κα Μενεγάκη συνεχίζει να κάνει την δουλειά αυτή για τόσο μεγάλη χρονικό διάστημα, πράγμα ασυνήθιστο για την show biz.
Την περίοδο ζωής της 33-43 το στοιχείο γη εξακολουθεί να είναι αρκετά δυνατό, επειδή ο Τίγρης κρύβει μέσα του φωτιά, και το στοιχείο φωτιά ενδυναμώνει την γη, οπότε ενδυναμώνει και την καριέρα της κας Μενεγάκη ως παρουσιάστρια.

Τα τελευταία χρόνια η κα Μενεγάκη έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για τα βιολογικά προιόντα και ότι σκέφτεται να ανοίξει αντίστοιχο κατάστημα. Πώς φαίνεται αυτό στα 4 pillars;
Τα βιολογικά προιόντα είναι κάτι από την φύση και έχει σχέση με τα φυτά. Τα φυτά ανήκουν στο στοιχείο ξύλο, το οποίο ξύλο εμφανίζεται δυνατά την περίοδο της ζωής της 33-43 (ξύλο τίγρης).
Όχι μόνο τα βιολογικά προιόντα ανήκουν στο στοιχείο ξύλο, αλλά το στοιχείο ξύλο για την κα Μενεγάκη είναι το στοιχείο που δίνει γέννηση στην κα Μενεγάκη που είναι φωτιά (ξύλο δίνει γέννηση στην φωτιά). Το στοιχείο που μας δίνει γέννηση είναι το σπίτι μας, τα ρούχα μας και βέβαια η διατροφή μας.

Βλέπουμε λοιπόν καθαρά πώς η κα Μενεγάκη ακολούθησε τελικά ένα επάγγελμα που της ταιριάζει γάντι, και πώς η επιλογή της αυτή, η επιτυχία της, ο γάμος και τα πολλά παιδιά της, αλλά και το ενδιαφέρον της για τα βιολογικά προιόντα διαφαίνεται ξεκάθαρα στην ανάλυση 4 pillars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit