Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

2008 & προβλέψεις που πραγματοποιήθηκαν

Αναδρομή στο 2008 & προβλέψεις που βγήκαν αληθινές!

Το 2008 ήταν η χρονιά του γήινου ποντικού, όπου το ζευγάρι στοιχείων ήταν η γη γιανγκ πάνω από τον ποντικό ο οποίος ανήκει στο στοιχείο νερό. Αναλύοντας την σχέση των στοιχείων γη και νερό, αλλά και τα χαρακτηριστικά που έχουν τα στοιχεία αυτά, έκανα σωστές προβλέψεις για το 2008. Οι προβλέψεις αυτές αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα μου http://www.fengshuilife.gr στο ελληνικό περιοδικό Feng Shui, αλλά και παρουσιάστηκαν σε εκδηλώσεις της χρονιάς όπως στο Notos Galleries Home για λογαριασμό της La Maison Coloniale.

Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις που έκανα και βγήκαν αληθινές ήταν οι εξής:

Κράχ στα χρηματιστήρια από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο.
Αν και ήταν γνωστό στους τραπεζίτες ότι θα έσκαγε η φούσκα της ψεύτικης οικονομικής ευημερίας των προηγούμενων ετών, κανείς τους δεν μπορούσε να προβλέψει πότε θα γίνει αυτό ακριβώς. Στην κινέζικη αστρολογία αυτή η πρόβλεψη ήταν πανεύκολη, καθότι τα χρηματιστήρια ανεβαίνουν όταν η φωτιά είναι δυνατή και κατεβαίνουν όταν η φωτιά είναι αδύναμη. Όταν η φωτιά είναι δυνατή οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ το νερό προκαλεί αισθήματα φόβου. Όταν ο κόσμος φοβάται, δεν ρισκάρει τα χρήματά του, αλλά τα αποσύρει από τον τζόγο και την αγορά. Το 2008, ώς χρονιά γης και νερού, η φωτιά ήταν αδύναμη και το κραχ συνέβει όταν το νερό δυνάμωσε την εποχή του φθινοπώρου όπου το μέταλλο είναι δυνατό. Σύμφωνα με την κινέζικη κοσμολογία, το στοιχείο μέταλλο δημιουργεί το νερό. Ο Οκτώβριος 2008 ήταν ο χειρότερος μήνας για τα παγκόσμια χρηματιστήρια, καθότι ο Οκτώβριος στην κινέζικη αστρολογία είναι ο μήνας του σκύλου και θεωρείται ο τάφος της φωτιάς, οπότε και ο τάφος του χρηματιστηρίου. Τα περισσότερα κραχ της ιστορίας και η ύφεση γίνεται συνήθως τον μήνα Οκτώβριο.

Παγόβουνα που επιπλέουν
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα γνωστό και αναμενόμενο από όλους φαινόμενο. Όμως το 2008 ήταν η χειρότερη χρονιά, γιατί είδαμε 13.680 τετραγωνικά χιλιόμετρα του παγόβουνου Wikins Ice Shelf να ξεκολλά από τον Νότιο Πόλο και να επιπλέει. Το 2008, έχοντας το Ιπτάμενο Άστρο του Φενγκ Σούι αλλά και τα 3 Σαρ στον Νότο, έκαναν τον Νότο ευαίσθητο σε καταστροφές. Ποτέ στην ιστορία δεν έγινε μεγαλύτερη αποκόλληση παγόβουνου.

Πλημμύρες, σεισμοί & κακοκαιρία
Αυτά τα γεγονότα τα είδαμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπου υπήρξαν και πολλά θύματα.
Ο σεισμός στην Κίνα (με χιλιάδες νεκρούς) και στην Ινδονησία (7.5 Ρίχτερ), οι πλυμμήρες στον Τίβερη στην Ρώμη (νότια Ευρώπη), η αυξημένη κακοκαιρία & χιόνια κλπ.

Δηλητηριασμένα υγρά
Μήπως αυτή η πρόβλεψή μου σας θυμίζει τα δηλητηριασμένα κινέζικα γάλατα; Το 2008 ως χρονιάς γης πάνω στο νερό, είναι η εικόνα του κατεστραμμένου νερού/υγρού. Αυτό εξηγεί επίσης και το πρόβλημα δηλητηριασμένων ποταμών και θαλλασών.

Ατυχήματα σε αέρα & νερό
Τα αεροπλάνα ανήκουν στο στοιχείο φωτιά, και το 2008 η φωτιά ήταν σε κίνδυνο από την επίθεση του νερού. Τα πλοία είχαν επίσης πολλά προβλήματα το 2008. Είδαμε αυξημένα ατυχήματα με αεροπλάνα και πλοία, όπως και πειρατίες πλοίων.

Baby boom
Το 2008 είδαμε την μια σταρ μετά την άλλη να γεννά τα βλαστάρια της. Πχ Ελένη Μενεγάκη, Ατζελίνα Τζολί, Χέιλ Μπέρυ, Τζέννιφερ Λόπεζ κλπ. Επειδή το ποντίκι είναι «λουλούδι του ρομάντζου» αλλά και το πρώτο στην σειρά από τα 12 κινέζικα ζώδια, δείγχει το καινούργια ξεκίνημα ζωής με μωράκια!

Εκλογές
Το 2008 είδαμε πράγματι εκλογές σε πολλά κράτη, όπως Αμερική, Ρωσία, Γαλλία, Ταιβάν κλπ. Ήταν μια χρονιά με νέα ξεκινήματα. To ποντίκι είναι το πρώτο σε σειρά από τα 12 κινέζικα ζώδια, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε πολλά κράτη μέσω εκλογών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit