Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Προβλέψεις 2009 - η χρονιά του γήινου βοδιού

Προβλέψεις 2009 - τα μελλούμενα για την χρονιά του γήινου βοδιού

Η Κινέζικη Αστρολογία «4 Πυλώνες του Πεπρωμένου» (Ba Zi) είναι ένα καταπληκτικό κινέζικο σύστημα που επιτρέπει την πρόβλεψη γεγονότων στην ζωή ενός ατόμου αλλά και ιστορικών γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρόβλεψη αυτή γίνεται με την βοήθεια του χιλιετούς Κινέζικου Ημερολογίου, το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή (χρονιά, μήνα, ημέρα ή ώρα) σε ζευγάρια στοιχείων (ξύλο, φωτιά, γη, νερό, μέταλλο) και σε κινέζικα ζώδια (τίγρης, κουνέλι, δράκος κλπ).

Για να προβλέψουμε τι θα γίνει στον κόσμο σε μια συγκεκριμένη χρονιά, αναλύουμε την σχέση των στοιχείων που επικρατούν στην χρονιά αλλά και τον χαρακτήρα του κάθε στοιχείου ξεχωριστά.

Τα γεγονότα το 2009

Το 2009 είναι η χρονιά του γήινου βοδιού, και στο Κινέζικο Ημερολόγιο περιγράφεται με την γη γιν πάνω στο βόδι το οποίο είναι επίσης στοιχείο γη.
Αναλύοντας την σχέση που έχει ο συνδιασμός της γης με την γη, αναλύοντας τον χαρακτήρα του στοιχείου γη, αλλά και φέρνοντας την εικόνα που μας δείχνουν οι κινέζικοι χαρακτήρες προβλέπω τα μελλούμενα το 2009.


γη

Γη
Βόδι
2009


Πολιτική

Το 2009 περιγράφεται με δύο όμοια στοιχεία, την γη. Επειδή το πάνω στοιχείο δεν παλεύει με το κάτω αλλά είναι ίδια σαν φίλοι, προβλέπω περισσότερη ειρήνη και αρμονία στον κόσμο. Οι αρχηγοί των κρατών θα βάλουν θεμέλια για την ανακατασκευή (γη) της οικονομίας μετά την κρίση του 2008.

Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση εάν το 2009 ξεκινήσει η αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράκ. Στην κινέζικη αστρολογία το βόδι συγκρούεται με την κατσίκα. Ο πόλεμος στο Ιράκ ξεκίνησε την χρονιά της κατσίκας 2003, και το 2009 που είναι η χρονιά του βοδιού, υπάρχει σύγκρουση στην κατάσταση του 2003, αρχίζοντας έτσι το τέλος του πολέμου. Σε αυτό βοηθάει η φύση της γης γιν η οποία είναι ειρηνική, αλλά δεν πιστεύω ότι η διαδικασία θα τελειώσει γρήγορα, γιατί η γη γιν είναι αναποφάσιστη & ουδέτερη ως στοιχείο.

Οικονομία

Η οικονομική ύφεση θα συνεχιστεί, καθότι το 2009 υπάρχει παντελής έλλειψη φωτιάς, και η ύπαρξη γης το 2009 αδυναμώνει το στοιχείο φωτιά. Επειδή το στοιχείο γη γιν προκαλεί διαλογισμό, τα κράτη θα σκεφτούν τρόπους ανοικοδόμησης της οικονομίας. Επειδή το βόδι θεωρείται η αποθήκη του μετάλλου (χρημάτων) πιστεύω ότι η κεντρική τράπεζα χρημάτων (FED) θα είναι στο προσκήνιο των ειδήσεων το 2009. Λόγω του δύσκολου ωροσκοπίου για το 2009 του νέου Προέδρου της Αμερικής Mr. Obama, η πτώση της τιμής του δολαρίου είναι πολύ πιθανή.


Χρηματιστήριο

Τα ακίνητα ανήκουν στο στοιχείο γη και λόγω μεγάλου αναταγωνισμού σε μια χρονιά γης, θα είναι απούλητα ή φτηνά. Καλή χρονιά για να αγοράσετε ακίνητο. Επειδή το 2010 θα δούμε ανάκαμψη της οικονομίας, μην πουλάτε τις μετοχές σας και τα σπίτια σας για ψίχουλα.

Πιστεύω ότι το μεγάλο κραχ έγινε ήδη το 2008 όπου το στοιχείο νερό προκάλεσε φόβο στις αγορές, ενώ το 2009 το στοιχείο γη προκαλεί κάποια σταθερότητα αλλά όχι όμως και πραγματική βελτίωση.

Ο τουρισμός θα υποφέρει ιδιαίτερα, καθότι το 2009 δεν είναι χρονιά ταξιδιών αλλά ούτε ευνοείται και η παγκόσμια οικονομία. Η βιομηχανία που έχει σχέση με το μέταλλο (αυτοκίνητα, τεχνολογία, μηχανήματα, εργαλεία, περιποίηση δέρματος, οδοντιατρική, μεταλλουργεία κλπ) θα έχει οικονομικές δυσκολίες.

Η βιομηχανία που έχει σχέση με το στοιχείο φωτιά όπως εστιατόρια, αεροπορικές εταιρείες, κλπ θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και με νέα προιόντα. Το πετρέλαιο και η ενέργεια θα πάρει επίσης την ανιούσα και θα έχουν πολλά κέρδη, σε βάρος βέβαια της τσέπης μας... Η βιομηχανία που έχει σχέση με το στοιχείο νερό θα έχει προβλήματα, όπως η ναυτιλία, μεταφορές, spa, μπαρ και βιομηχανία υγρών. Όσο αφορά τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με το στοιχείο ξύλο, όπως τα υφάσματα, χαρτί, εκδόσεις, έπιπλα, γεωργία, κόμμωση θα ευνοηθούν το 2009.

Φυσικά φαινόμενα

Προβλέπω κατολισθήσεις, σεισμούς, πτώση κτιρίων, λάσπη, πάγος, χιόνι & τυφώνες. Το 2009 μας δίνει την εικόνα της υγρής αδύναμης (γιν) γης. Το βόδι είναι στην κινέζικη αστρολογία το τελευταίο ζώδιο του χειμώνα πριν την άνοιξη και έχει την εικόνα που μας δίνει ο μήνας Ιανουάριος, η γη είναι σαν λάσπη και χιονίζει.

Κάποιοι μήνες όπου το στοιχείο γη είναι αδύναμο προβλέπω καιρικά φαινόμενα και γεγονότα που έχουν σχέση με την αδύναμη γη, όπως σεισμούς, κτίρια/στέγες που πέφτουν, κομμάτια γης που αποκολούνται από το βουνό, λάσπη που να καλύπτει εκτάσεις. Την υγρή γη την προβλέπω επειδή μέσα στο βόδι κρύβεται το στοιχείο νερό.

Τυφώνες/κυκλώνες κλπ θα πλήξουν τον πλανήτη μας το 2009, καθότι αυτά είναι καιρικά φαινόμενα που προκαλούν την εικόνα κατεστραμένων κτιρίων.

Προβλέπω ότι θα γίνει κάποιο ατύχημα σε ορυχεία. Διότι το βόδι είναι το κινέζικο ζώδιο που είναι ο τάφος του μετάλλου γιν όπως ενός κοσμήματος ή πολύτιμων μετάλλων, όπως ακριβώς ένα ορυχείο.

Κοινωνία

Κάποιες προσωπικότητες gay θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας με την ζωή τους. Θα απασχολήσει την κοινωνία το φαινόμενο των gay και θα ειπωθούν/γραφτούν πολλά για αυτούς. Πολλοί διάσημοι gay ανήκουν στο στοιχείο γη, ίσως επειδή το στοιχείο γη είναι το πιό ουδέτερο σε σχέση με τα άλλα.

Επειδή το βόδι είναι τάφος ενός στοιχείου, περιμένω ότι το 2009 θα φύγουν σημαντικά άτομα από την ζωή. Το κρυμμένο γιν μέταλλο μέσα στο βόδι μοιάζει με μαχαίρι (δολοφονικό όπλο), οπότε περιμένω ξαφνικές δολοφονίες. Επίσης το βόδι του 2009 (μαζί με την κατσίκα) έχει να κάνει με την θρησκεία και τους ναούς/εκκλησίες, επειδή το στοιχείο γη γιν έχει να κάνει με τον διαλογισμό. Οπότε το 2009 στις ειδήσεις θα ακούμε ιδιαίτερα τα θέματα της θρησκείας και της πνευματικότητας.


Υγεία

Οι ασθένειες που θα επικρατήσουν το 2009 έχουν σχέση με το στοιχείο γη, δηλαδή προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος, σπλήνα, σάρκα, διαβήτης πεπτικό σύστημα, κύτταρα και στομάχι. Πάρτε το 2009 περισσότερα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο ρόδι, μπρόκολο, πράσινο τσάι κλπ. Εάν υποφέρετε από χρόνια κούραση ή έχετε αδύναμο κυκλοφορικό, βοηθήστε την φωτιά του οργανισμού σας με βασιλικό πολτό, ginseng & CoQ10.


Ζώα

Ως χρονιά του βοδιού, θα έχουμε συμβάντα που έχουν σχέση με βόδια ή και με κατσίκες, δηλαδή με τα ζώα βοσκής.


Περιβάλλον

Θα υπάρξει βελτίωση και επανόρθωση του περιβάλλοντος διότι το στοιχείο γη γιν δίνει την εικόνα ενός αρμονικού κήπου. Ο Al Gore θα έχει σημαντικές επιτεύξεις στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit