Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

Προβλέψεις 2009 - τα μελλούμενα για τη χρονιά του γήινου βοδιού
από τη Γεωργία Κιάφη


Η Κινέζικη Αστρολογία «4 Πυλώνες του Πεπρωμένου» (Ba Zi) είναι ένα καταπληκτικό κινέζικο σύστημα που επιτρέπει την πρόβλεψη γεγονότων στην ζωή ενός ατόμου αλλά και ιστορικών γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρόβλεψη αυτή γίνεται με την βοήθεια του χιλιετούς Κινέζικου Ημερολογίου, το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή (χρονιά, μήνα, ημέρα ή ώρα) σε ζευγάρια στοιχείων (ξύλο, φωτιά, γη, νερό, μέταλλο) και σε κινέζικα ζώδια (τίγρης, κουνέλι, δράκος κλπ).

Για να προβλέψουμε τι θα γίνει στον κόσμο σε μια συγκεκριμένη χρονιά, αναλύουμε την σχέση των στοιχείων που επικρατούν στην χρονιά αλλά και τον χαρακτήρα του κάθε στοιχείου ξεχωριστά.

Τα γεγονότα το 2009

Το 2009 είναι η χρονιά του γήινου βοδιού, και στο Κινέζικο Ημερολόγιο περιγράφεται με την γη γιν πάνω στο βόδι το οποίο είναι επίσης στοιχείο γη.
Αναλύοντας την σχέση που έχει ο συνδιασμός της γης με την γη, αναλύοντας τον χαρακτήρα του στοιχείου γη, αλλά και φέρνοντας την εικόνα που μας δείχνουν οι κινέζικοι χαρακτήρες προβλέπω τα μελλούμενα το 2009.


γη

Γη
Βόδι
2009

Πολιτική
Το 2009 περιγράφεται με δύο όμοια στοιχεία, την γη. Επειδή το πάνω στοιχείο δεν παλεύει με το κάτω αλλά είναι ίδια σαν φίλοι, προβλέπω περισσότερη ειρήνη και αρμονία στον κόσμο σε σχέση με το 2008.
Οι αρχηγοί των κρατών θα βάλουν θεμέλια για την ανακατασκευή (γη) της οικονομίας μετά την κρίση του 2008. Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση εάν το 2009 ξεκινήσει η αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράκ. Στην κινέζικη αστρολογία το βόδι συγκρούεται με την κατσίκα. Ο πόλεμος στο Ιράκ ξεκίνησε την χρονιά της κατσίκας 2003, και το 2009 που είναι η χρονιά του βοδιού θα υπάρχει σύγκρουση-αλλαγή στα γεγονότα του 2003, αρχίζοντας έτσι το τέλος του πολέμου. Σε αυτό βοηθάει η φύση της γης γιν η οποία είναι ειρηνική, αλλά δεν πιστεύω ότι η διαδικασία θα τελειώσει γρήγορα, γιατί η γη γιν είναι αναποφάσιστη & ουδέτερη ως στοιχείο.

Οικονομία
Η οικονομική ύφεση θα συνεχιστεί, καθότι το 2009 υπάρχει παντελής έλλειψη φωτιάς, και η ύπαρξη γης το 2009 αδυναμώνει το στοιχείο φωτιά. Επειδή το στοιχείο γη γιν προκαλεί διαλογισμό, τα κράτη θα σκεφτούν τρόπους ανοικοδόμησης της οικονομίας το 2009. Επειδή το βόδι θεωρείται η αποθήκη του μετάλλου (χρημάτων) πιστεύω ότι η κεντρική τράπεζα (Fed) θα είναι στο προσκήνιο των ειδήσεων το 2009.

Χρηματιστήριο
Τα ακίνητα ανήκουν στο στοιχείο γη και λόγω μεγάλου αναταγωνισμού σε μια χρονιά γης, θα είναι απούλητα ή φτηνά. Καλή χρονιά για να αγοράσετε ακίνητο. Επειδή το 2010 θα δούμε ανάκαμψη της οικονομίας, μην πουλάτε τις μετοχές σας και τα σπίτια σας για ψίχουλα.
Πιστεύω ότι το μεγάλο κραχ έγινε ήδη το 2008 όπου το στοιχείο νερό προκάλεσε φόβο στις αγορές, ενώ το 2009 το στοιχείο γη προκαλεί κάποια σταθερότητα αλλά όχι όμως και πραγματική βελτίωση.
Ο τουρισμός θα υποφέρει ιδιαίτερα, καθότι το 2009 δεν είναι χρονιά ταξιδιών αλλά ούτε ευνοείται και η παγκόσμια οικονομία. Η βιομηχανία που έχει σχέση με το μέταλλο (αυτοκίνητα, τεχνολογία, μηχανήματα, εργαλεία, περιποίηση δέρματος, οδοντιατρική, μεταλλουργεία κλπ) θα έχει οικονομικές δυσκολίες. Η βιομηχανία που έχει σχέση με το στοιχείο φωτιά όπως εστιατόρια, αεροπορικές εταιρείες, κλπ θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και με νέα προιόντα. Το πετρέλαιο και η ενέργεια θα πάρει επίσης την ανιούσα και θα έχουν πολλά κέρδη, σε βάρος βέβαια της τσέπης μας... Η βιομηχανία που έχει σχέση με το στοιχείο νερό θα έχει προβλήματα, όπως η ναυτιλία, μεταφορές, spa, μπαρ και βιομηχανία υγρών. Όσο αφορά τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με το στοιχείο ξύλο, όπως τα υφάσματα, χαρτί, εκδόσεις, έπιπλα, γεωργία, κόμμωση θα ευνοηθούν το 2009 σε σχέση με το 2008.

Φυσικά φαινόμενα
Προβλέπω κατολισθήσεις, σεισμούς, πτώση κτιρίων, λάσπη, πάγος, χιόνι & τυφώνες. Το 2009 μας δίνει την εικόνα της υγρής αδύναμης (γιν) γης. Το βόδι είναι στην κινέζικη αστρολογία το τελευταίο ζώδιο του χειμώνα πριν την άνοιξη και έχει την εικόνα που μας δίνει ο μήνας Ιανουάριος, η γη είναι σαν λάσπη και χιονίζει. Κάποιους μήνες όπου το στοιχείο γη είναι αδύναμο προβλέπω καιρικά φαινόμενα και γεγονότα που έχουν σχέση με την αδύναμη γη, όπως σεισμούς, κτίρια/στέγες που πέφτουν, κομμάτια γης που αποκολούνται από το βουνό, λάσπη που να καλύπτει εκτάσεις. Την υγρή γη την προβλέπω επειδή μέσα στο βόδι κρύβεται το στοιχείο νερό.
Τυφώνες και παρόμοια φαινόμενα θα πλήξουν τον πλανήτη μας το 2009, καθότι προκαλούν την εικόνα κατεστραμένων κτιρίων που δίνει το 2009. Προβλέπω ατύχημα σε ορυχείο, διότι το βόδι είναι το κινέζικο ζώδιο που είναι ο τάφος του μετάλλου γιν όπως ενός κοσμήματος ή πολύτιμων μετάλλων, όπως ακριβώς ένα ορυχείο.

Κοινωνία
Κάποιες προσωπικότητες gay θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας με την ζωή τους και το 2009 πολλά θα ειπωθούν για αυτούς τη νέα χρονιά. Πολλοί διάσημοι gay ανήκουν στο στοιχείο γη, ίσως επειδή το στοιχείο γη είναι το πιό ουδέτερο σε σχέση με τα άλλα.
Επειδή το βόδι είναι τάφος ενός στοιχείου, περιμένω ότι το 2009 θα φύγουν σημαντικά άτομα από την ζωή. Το κρυμμένο γιν μέταλλο μέσα στο βόδι μοιάζει με μαχαίρι (δολοφονικό όπλο), οπότε περιμένω ξαφνικές δολοφονίες. Επίσης το βόδι του 2009 έχει να κάνει με την θρησκεία και τους ναούς/εκκλησίες, επειδή το στοιχείο γη γιν έχει να κάνει με τον διαλογισμό. Θέματα θρησκείας και πνευματικότητας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Υγεία
Οι ασθένειες που θα επικρατήσουν το 2009 έχουν σχέση με το στοιχείο γη. Προσοχή σε ασθένειες όπως καρκίνος, σπλήνα, σάρκα, διαβήτης πεπτικό σύστημα, κύτταρα και στομάχι. Πάρτε το 2009 περισσότερα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο ρόδι, μπρόκολο, πράσινο τσάι κλπ. Εάν υποφέρετε από χρόνια κούραση, βοηθήστε την φωτιά του οργανισμού σας με βασιλικό πολτό, ginseng & CoQ10.

Ζώα
Ως χρονιά του βοδιού, θα έχουμε συμβάντα που έχουν σχέση με βόδια ή και με κατσίκες, ίσως δηλαδή με τα ζώα βοσκής.

Περιβάλλον
Θα υπάρξει βελτίωση και επανόρθωση του περιβάλλοντος διότι το στοιχείο γη γιν δίνει την εικόνα ενός αρμονικού κήπου. Ο Al Gore θα έχει σημαντικές επιτεύξεις στην προστασία του περιβάλλοντος.

1 σχόλιο:

 

fixodent lawsuit