Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ελλάδα 2021 και σεισμοί - προβλέψεις Ι Τσινγκ και κινέζικης αστρολογίας

 Ελλάδα 2021 και σεισμοί - προβλέψεις Ι Τσινγκ και κινέζικης αστρολογίας

από την Μάστερ Γεωργία Κιάφη, www.thefengshuilife.com

Έχουμε ήδη μπει στην χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Το βόδι ανήκει στο στοιχείο γη, οπότε η χρονιά φέτος θα έχει τάσεις (εκτός των άλλων που έχω ήδη πει στις γενικές προβλέψεις της χρονιάς 2021 σε προηγούμενο άρθρο) για σεισμούς.

Η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα επιρρεπής για σεισμούς φέτος, καθότι η Ελλάδα βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά της Ευρώπης και το 2021 στα ΝΔ έχουμε το ιπτάμενο άστρο 5. 

Επειδή το Ιπτάμενο Άστρο άστρο 5 φέρνει γκαντεμιά και επηρεάζει δυστηχώς την Ελλάδα ολόκληρο το 2021, σημαίνει ότι γενικά στην Ελλάδα θα έχουμε κακοτυχίες και εμπόδια διάφορων ειδών και όχι μόνο για σεισμούς. Θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα το 2021, καθότι θα είναι υπό την επήρεια του χειρότερου Ιπτάμενου Άστρου της χρονιάς. 

Τα Ιπτάμενα άστρα μπορούν και μας λένε πού είναι πιθανό να συμβεί κάποιο γεγονός. Υπάρχουν 9 αριθμοί συνολοικά όπου το 5 φέρνει κακοτυχίες. Ο αριθμός 3 (τρίγραμμο κεραυνός) είναι το βουνό ανάποδα, όταν είναι το βουνό ανάποδα σημαίνει ότι γίνεται σεισμός και για αυτό είναι το βουνό ανάποδα. Ο αριθμός 1 ανήκει στο στοιχείο νερό και μπορεί να δείξει που θα γίνει πχ κάποιο τσουνάκι.Ο αριθμός 2 που σημαίνει ασθένεια επίσης μπορεί να έχει σχέση με σεισμό για ευνόητους λόγους. Αυτά είναι μερικά δείγματα, πώς καταλαβαίνουμε πότε και πού γίνεται σεισμός.

Ήδη χθες είδαμε ένα πρώτο σοβαρό σεισμό στην Νέα Ζηλανδία μεγέθους 8 ρίχτερ. Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά του πλανήτη, στα Νοτιοδυτικά γενικά βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο 5, το οποίο έφερε την κακοτυχία του σεισμού στην Νέα Ζηλανδία.

Επειδή όμως με το Φενγκ Σούι δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν μιά κακοτυχία θα συμβεί φέτος στα Νοτιοδυτικά του πλανήτη ολόκληρου, ή στα Νοτιοδυτικά της Ασίας ή στα Νοτιοδυτικά της Ευρώπης, ή στα Νοτιοδυτικά ενός συγκεκριμένου κράτους. Απλά φέτος τα ΝΔ φέρνουν προβλήματα. Σίγουρα το Ιπτάμενο Άστρο 5 που φέτος βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά του χώρου σας οπότε πάρτε τα μέτρα σας αντίστοιχα διαβάζοντας το άρθρο μου με συμβουλές Φενγκ Σούι για την χρονιά.

Ι Τσινγκ για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Για να δω εάν θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Ι Τσινγκ, και είναι πολύ σημαντικό να κάνω πολύ συγκεκριμένη την ερώτηση. Ήθελα να δω αν θα γίνει κάποιος πολύ μεγάλος σεισμός, όχι απλά κουνήματα στα οποία άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι...

Οπότε έκανα Ι Τσινγκ ρίχνοντας 3 νομίσματα στο τραπέζι μου για 6 φορές, κάνοντας την εξής ερώτηση:

Θα γίνει σεισμός με επίκεντρο την Ελλάδα, πραγματικού μεγέθους πάνω από 6.5 Ρίχτερ, εντός 3 μηνών από σήμερα;

Σήμερα σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία είναι η μέρα του υδάτινου ποντικού και είναι ακόμα ο μήνας του μεταλλικού τίγρη, είναι η χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Παίζει καθοριστικό ρόλο στο Ι Τσινγκ να ξέρουμε την ενέργεια της μέρας και του μήνα στην οποία κάνουμε το Ι Τσινγκ. Εάν πχ έκανα την ίδια ερώτηση αύριο ή σε άλλο μήνα, η απάντηση θα ήταν διαφορετική.

Πήρα λοιπόν για την ερώτησή μας το εξής εξάγραμμο: Βουνό πάνω στον Κεραυνό, όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη γραμμή μετρώντας από κάτω, βρίσκεται στην γραμμή "σκύλος". Η Ελλάδα είναι αδύναμη στην γραμμή του σκύλου, καθότι την στιγμή της ερώτησης ο μήνας τίγρης είναι στοιχείο ξύλο και η ημέρα ποντίκι είναι στοιχείο νερό. Ο σκύλος είναι ο μήνας Οκτώβριος, αυτό είναι ένδειξη και μόνο ένδειξη ότι μπορεί να γίνει τέτοιος σεισμός τον Οκτώβριο και όχι τώρα άμεσα στους 3 μήνες, αλλά εμείς αυτό για τον Οκτώβριο δεν το δένουμε κόμπο καθότι στο Ι Τσινγκ στην ερμηνεία επικεντρωνόμαστε μόνο και ακριβώς σε αυτό που ρωτάμε. 

Η Ελλάδα κάθεται πάνω στον σκύλο ο οποίος έχει χαρακτηρισμό ως "σκουλήκι" (earthworm) το οποίο μεταφράζει την κατάσταση της Ελλάδας γενικά ότι βρίσκεται σε φάση με εμπόδια και νομικά θέματα (μάλλον το lockdown θα εννοεί χαχα). Επίσης η ίδια γραμμή χαρακτηρίζεται ως χρήματα, δηλαδή η Ελλάδα κάθεται πάνω στην γραμμή με χρήματα, επειδή όμως ο σκύλος ανήκει στο στοιχείο γη, όπου η γη είναι ιδιαίτερα είναι ιδιαίτερα αδύναμη την ημέρα νερού και τον μήνα ξύλου, μας δείχνει ότι η Ελλάδα έχει αδυναμία στα χρήματα, δηλαδή έχει οικονομικό πρόβλημα. Ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι ότι ο σκύλος είναι στοιχείο γη, η γη έχει σχέση με την ερώτησή μας για τον σεισμό, εδώ ίσως μας λέει ότι η Ελλάδα γενικά κάθεται πάνω σε προβληματική γη για θέματα σεισμών, ο σκύλος είναι η αποθήκη της φωτιάς, μην ξεχνάμε και την Σαντορίνη με το ηφαίστειό της που είναι στην Ελλάδα, και η Ελλάδα βρίσκεται γενικά πάνω σε σεισμικά ρήγματα. 

Όλο το εξάγραμμο είναι ήσυχο, δεν υπάρχει καμία δράση. Καμία δράση σημαίνει καμία αλλαγή, κανένα γεγονός σχετικά με την ερώτησή μας. Δηλαδή δεν πρόκειται να γίνει σεισμός με επίκεντρο την Ελλάδα, μεγέθους πάνω των 6.5 ρίχτερ, εντός 3 μηνών.

Διευκρινίζω ότι ρώτησα εάν θα γίνει σεισμός μεγαλύτερος των 6.5 ρίχτερ, με επίκεντρο την Ελλάδα. Εάν γίνει σεισμός μικρότερος των 6.5 ρίχτερ ή εάν γίνει σεισμός με επίκεντρο εκτός Ελλάδας, αυτό δεν μας το δείχνει το Ι Τσινγκ, το Ι Τσινγκ απαντάει ακριβώς ότι το ρωτάμε. Τόσο συγκεκριμένο είναι το Ι Τσινγκ.  

Καλή σας μέρα!


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit