Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2021 - Ιπτάμενα Άστρα 2021

Συμβουλές Φενγκ Σούι 2021 - Ιπτάμενα Άστρα 2021

Στις 3 Φεβρουαρίου 2021 αργά το βράδυ ξεκίνησε η νέα χρονιά του ηλιακού κινέζικου ημερολογίου 2021, η χρονιά του μεταλλικού βοδιού, οπότε ήρθε η ώρα για να πάρετε τα μέτρα σας για τα Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς.

Όπως ήδη πιθανόν γνωρίζετε, υπάρχουν τα "μόνιμα" ιπτάμενα άστρα του σπιτιού σας, τα οποία παραμένουν τα ίδια όσο υπάρχει το σπίτι σας (είναι κάτι σαν τον μόνιμο αστρολογικό χάρτη του σπιτιού σας, από την στιγμή που "γεννήθηκε" το σπίτι σας δημιουργήθηκε και ο χάρτης των ιπτάμενων άστρων). 

Εκτός από τα "μόνιμα" άστρα του σπιτιού σας, υπάρχουν και οι "εποχιακές" επειδράσεις, φανταστείτε τες κάτι σαν "διελεύσεις" που επηρεάζουν τα ¨μόνιμα¨άστρα του σπιτιού σας. Υπάρχουν οι διελεύσεις της χρονιάς, οι οποίες παραμένουν σε κάθε κατεύθυνση όλη την χρονιά. Επίσης υπάρχουν διελεύσεις του μήνα, δηλαδή ιπτάμενα άστρα που παραμένουν σε κάθε κατεύθυνση όλο τον μήνα. Υπάρχουν εννοείται και διελεύσεις της ημέρας και της ώρας.

Επειδή όμως δεν μπορώ να γνωρίζω τα μόνιμα ιπτάμενα άστρα του σπιτιού σας, σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω συμβουλές μόνο για τα ιπτάμενα άστρα που επηρεάζουν την χρονιά. Ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουμε τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας, θα ασχοληθώ με τα αρνητικά ιπτάμενα άστρα του 2021 και όχι με τα θετικά. 

Θεωρώ ότι είναι λάθος τακτική να σας πω πώς να βελτιώσετε τα θετικά ιπτάμενα άστρα της χρονιάς, γιατί ενεργοποιώντας τα, εάν τα μόνιμα άστρα στην ίδια κατεύθυνση είναι αρνητικά (πράγμα που δεν το ξέρετε παρά μόνο μετά από μελέτη ιπτάμενων άστρων και μόνο εάν κάνετε update της χρονιάς με καλό σύμβουλο), τότε θα ενεργοποιηθούν και αυτά τα αρνητικά μόνιμα άστρα, οπότε αντί να έχετε θετικά αποτελέσματα, θα δείτε να σας συμβαίνουν αρνητικά πράγματα στην ζωή μας. Δηλαδή, σίγουρα ο λόγος που δεν σας προτείνω να ενεργοποιήσετε τις καλές ενέργειες της χρονιάς δεν είναι επειδή είμαι μέσα στην μαυρίλα θέλοντας να μιλάω μόνο για καταστροφές. Αυτό το ξεκαθαρίζω άλλη μία φορά. 

Ιπτάμενο Άστρο 5 στα ΝΑ - κακοτυχία

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Ιπτάμενο άστρο 5 της χρονιάς, το 2021 το ιπτάμενο άστρο 5 βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά και φέρνει κακοτυχία και εμπόδια, είναι το χειρότερο ιπτάμενο άστρο από όλα. Στα Νοτιοανατολικά κάνετε τα εξής: Βάλτε μια θεραπεία αλατόνερου, δηλαδή σε διαφανές ποτήρι βάλτε ένα τρίτο χοντρό αλάτι, ένα τρίτο νερό, και πάνω στο αλάτι ακουμπήστε 6 νομίσματα του ενός σεντ σε κύκλο, στο κέντρο του κύκλου βάλτε ένα ευρώ. Απομακρύνετε από τα ΝΑ οτιδήποτε κόκκινο, εάν έχετε τζάκι στα ΝΑ φέτος μην το χρησιμοποιείτε πολύ, αποφύγετε ανακαινίσεις σκαλίσματα και κατασκευή στα ΝΑ. Τα καλύτερα υλικά και χρώματα στα ΝΑ είναι το μέταλλο και το νερό (εντελώς ακίνητο), οπότε βάλτε εκεί αντικείμενα μεταλλικά, ένα μπουκάλι με νερό (μην το πιείτε) ή χρώματα άσπρα μαύρα γκρι μεταλλικά.

Εάν κοιμάστε φέτος στα ΝΑ, ή έχετε εκεί το κρεβάτι σας, ή το γραφείο σας, τότε αυτό το άστρο σας επηρεάζει ιδιαίτερα και είναι απαραίτητο να το αντιμετωπίσετε. Εάν βρίσκεται όπως πχ στο πλυντήριό σας, μπορεί να σας το χαλάσει. Εάν βρίσκεται στο μπάνιο, μπορεί πχ να σας φέρει γκαντεμιά όπως πχ να γλιστράτε ή να κόβεστε περισσότερο στο ξύρισμα (απλά παραδείγματα αυτά).

Ιπτάμενο Άστρο 2 στον Βορρά - ασθένεια

Το Ιπτάμενο Άστρο 2 επηρεάζει την υγεία, μπορεί να προκαλέσει από μικροασθένειες μέχρι εγχειρήσεις, επηρεάζει αρνητικά ιδιαίτερα το στομάχι την κοιλιά αλλά και την γονομότητα, προκαλεί μοναξιά. Ιδιαίτερα αρνητικό εάν κοιμάστε φέτος στον Βορρά ή έχετε την πόρτα του διαμερίσματός σας εκεί.

Κάνετε τα εξής: Πάρτε 6 νομίσματα του ενός λεπτού, βάλτε τα το ένα δίπλα στο άλλο κολλώντας τα με ζελοτέιπ, και βάλτε το στον Βορρά. Αποφύγετε τα κόκκινα. Βάλτε μία μεταλλική κολοκύθα εάν βρείτε από κατάστημα Φενγκ Σούι (όχι απαραίτητο, μπορείτε να βάλετε μέταλλο στην περιοχή με χίλιους άλλους τρόπους). Προτιμήστε άσπρο μαύρο γκρι.

Ιπτάμενο Άστρο 7 στα Βορειοανατολικά - σκάνδαλα

Το Ιπτάμενο Άστρο 7 σχετίζεται με το τρίγραμμο Λίμνη του Φενγκ Σούι. Το τρίγραμμο αυτό επηρεάζει το στόμα, την νεαρή κόρη. Πολλές πληροφορίες του Φενγκ Σούι βασίζονται στα τρίγραμμα του Ι Τσινγκ να ξέρετε. Οπότε εάν κοιμάστε στα ΒΑ ή έχετε την πόρτα σας στα ΒΑ τότε θα έχετε φέτος τάση για σκάνδαλα, "στόμα που δεν μαζεύεται", προβλήματα με δόντια, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, ψέματα και κολακίες, μαγεία, δηλητήριο, τραυματισμό από μαχαίρι ή μυτερό αντικείμενο, απάτες, εκβιασμούς και διάφορα τέτοια καλά. 

Κάνετε τα εξής: Βάλτε ένα διάφανο γυάλινο βάζο, βάλτε μέσα νερό, βάλτε μέσα 3-4 πρασινάδες ή μπαμπού που κρατάνε και καλύτερα. Προτιμήστε στην περιοχή αυτή το πράσινο, το μπλε και το μαύρο, αποφύγετε το κόκκινο.  Αν δεν μπορείτε να βάλετε την θεραπεία με το μπαμπού, βάλτε ένα ανοχτό μπουκάλι με νερό μέσα (μην το πιείτε ποτέ).

Ιπτάμενο Άστρο 3 στα Νοτιοδυτικά - καυγάδες

Το Ιπτάμενο Άστρο 3 προκαλεί καυγάδες, σαν να σου ανεβάζει την πίεση, σε έχει στην τσίτα. Κάνει τον άνθρωπο πιό επιθετικό, πιό αγενή και εννοείται προκαλεί παρεξηγήσεις.

Εάν το έχετε φέτος στην πόρτα σας εάν κοιμάστε φέτος εκεί στα ΝΔ, τότε θα έχετε γενικά τάση για καυγάδες, ίσως πάλι επειδή το 3 ανήκει στο τρίγραμμο κεραυνός ίσως σας επηρεάσει στα πόδια πχ στο περπάτημά σας ή το συκώτι.

Κάνετε τα εξής: Βάλτε στοιχείο φωτιά στα ΝΔ, πχ βάλτε στην περιοχή κόκκινο, ανάψτε το τζάκι σας συχνά, ή ανάψτε την σόμπα σας, το λαμπατέρ σας, τα κεράκια σας εάν αυτά βρίσκονται στα ΝΔ.

Επειδή το στοιχείο φωτιά που σας προτείνω εδώ βοηθάει μεν στον περιορισμό του ιπτάμενου άστρου 3, αλλά εάν εκεί έχετε το μόνιμο άστρο 5, τότε ίσως βοηθάτε το μόνιμο άστρο 5 να γίνει χειρότερο. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να πάρετε αυτά τα μέτρα για το άστρο 3 μόνο εάν ήδη δείτε ότι τρώγεστε με άτομα και δεν αντέχετε άλλο, καθότι δεν γνωρίζετε τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας, δεν θέλουμε για να αποφύγουμε καυγάδες θα ενεργοποιήσουμε κακοτυχία (κάποιες φορές είναι μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα, γενικά μας ενδιαφέρει περισσότερο η μείωση του 5 σε σχέση με την μείωση του 3, πάντα κοιτάζουμε τον μεγαλύτερο εχθρό).

Αυτά για σήμερα. Συνήθως ασχολούμαστε περισσότερο με τα ιπτάμενα άστρα 5 και 2 για να γνωρίζετε που είναι και τα πιό αρνητικά άστρα από όλα. Η αρνητικότητα των άστρων έχει την εξής σειρά: 5, 2, 7, 3.

Το επόμενο θέμα μου θα είναι προβλέψεις για την Ελλάδα το 2021, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit