Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ελλάδα - θα επιτεθεί η Τουρκία σε ελληνικές βραχονησίδες μέχρι τέλος 2021; Προβλέψεις Ι Τσινγκ

Ελλάδα - προβλέψεις Ι Τσινγκ - θα επιτεθεί η Τουρκία σε ελληνικές βραχονησίδες μέχρι τέλος 2021

Μόλις έκανα ένα Ι Τσινγκ και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας το αποτέλεσμα. Επειδή μόλις διάβαζα άρθρο στο ίντερνετ ότι οι Τούρκοι είχαν μυστικό σχέδιο να επιτεθούν σε βραχονησίδες μας που τις θεωρούν αμφισβητίσιμες κατά την γνώμη τους, ήθελα να δω εάν αυτό ισχύει. 

"Μυστικό" σχέδιο ενός κράτους βέβαια που δημοσιεύεται στα ελληνικά, ίσως έχει άλλους στόχους, όπως η δημιουργία ανησυχίας ώστε να δεχόμαστε διαπραγματεύεσεις για κάτι δικό μας, είναι ειλικρινά μία από τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου. Για αυτό είχα την περιέργεια να δω τι πραγματικά παίζεται.

Ρώτησα λοιπόν εάν η Τουρκία θα επιτεθεί σε κάποια βραχονησίδα μας μέχρι το τέλος της χρονιάς 2021. Έριξα τα 3 νομίσματα στο τραπέζι, αποκωδικοποίησα τις γραμμές γιν γιανγκ που έλαβα από τα νομίσματα, μετέτρεψα αυτές τις γραμμές σε κινέζικα ζώδια, χαρακτήρισα την κάθε γραμμή με τις 5 ιδιότητες (χρήματα, πόροι, φίλοι κλπ) όπως έβαλα και τα 5 κινέζικα ζώα (animal labeling) όπως το πουλί, σκουλίκι κλπ.

Πήρα το εξάγραμμο νερό που κάθεται πάνω στον ουρανό, που ανήκει στην οικογένεια με τον αριθμό 61. 

Το εξάγραμμο δεν έχει δράση, είναι ήσυχο, το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχει γενικά ησυχία ως προς την ερώτησή μου συγκεκριμένα. Επειδή ρώτησα για δράση και επειδή το εξάγραμμο δεν έχει δράση, θεωρώ ότι δεν θα κάνουν κάτι τέτοιο οι Τούρκοι, αλλά κοιτάζω περισσότερο βαθιά στην ερμηνία ώστε να πάρω περισσότερες πληροφορίες.

Οικογένεια εξάγραμμου είναι η γη. Η ημερομηνία που έκανα το Ι Τσινγκ είναι σήμερα 22 Μαρτίου 2021, μέρα του γήινου φιδιού, μήνας του μεταλλικού κουνελιού. 

Η γραμμή υποκείμενο που είναι η Ελλάδα, βρίσκεται στην τέταρτη γραμμή, είναι γραμμή πιθήκου, ο πίθηκος είναι στοιχείο μέταλλο, αδύναμος την μέρα φιδιού (φωτιά) και τον μήνα κουνελιού (ξύλο). Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι σε προβληματική θέση. 

Η θέση της Ελλάδος έχει το χαρακτηρισμό "Εξυπνάδα" (Intelligence), επειδή η εξυπνάδα αυτή είναι αδύναμη, σημαίνει ότι η Ελλάδα φέτος είναι αδύναμη σε εξυπνάδα, δεν έχει κάποιες καλές ιδέες, ούτε εξυπνάδα, ούτε δράση. Βέβαια το φίδι κάνει συνδιασμό με την ημέρα, το οποίο σημαίνει ότι έχει βραχυπρόθεσμα μία εύνοια. Όταν βάζω τα κινέζικα ζώα η Ελλάδα κατέχει την θέση του δράκου, το οποίο της δίνει επίσης καλή τύχη στο θέμα της ερώτησης.

Ας δούμε τώρα την κατάσταση της Τουρκίας. Η Τουρκία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από κάτω, είναι η γραμμή του ποντικού (νερό). Το ποντίκι είναι αδύναμη την μέρα φιδιού (φωτιά) και τον μήνα κουνελιού (ξύλο). Επειδή το ποντίκι (η Τουρκία) χαρακτηρίζεται ως "χρήματα" και αυτά είναι αδύναμα στη μέρα και τον μήνα που έριξα τα νομίσματα, σημαίνει ότι η Τουρκία έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα το 2021. Τέλος, η Τουρκία έχει τον χαρακτηρισμό κινέζικου ζώου φίδι, το φίδι έχει σχέση με κρυφά και περίεργα πράγματα, το οποίο μας δείχνει το τρόπο που λειτουργούν φέτος.

Δηλαδή το εξάγραμμο μας αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει δράση, ότι και τα δύο κράτη είναι σε πολύ αρνητική κατάσταση (πχ η Τουρκία έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα), όπου η Ελλάδα είναι σε κάπως καλύτερη θέση από την Τουρκία αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα. 

Από το Ι Τσινγκ αυτό βγάζω το συμπέρασμα ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να επιτεθεί φέτος σε βραχονησίδες μας. 

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit