Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Προβλέψεις 2021 - κινέζικη αστρολογία & η χρονιά του μεταλλικού βοδιού - διάστημα, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, μέρος 3

Προβλέψεις για την χρονιά του μεταλλικού βοδιού - 2021 - μέρος 3

Αυτό είναι το τελευταίο μέρος από τα συνολικά 3 μέρη με τις προβλέψεις μου για το 2021, την χρονιά του μεταλλικού βοδιού.


Το διάστημα και ο κόσμος έξω από την γη το 2021

Καθώς οι ουράνιοι και γήινοι κλάδοι επαναλαμβάνονται στο κινέζικο ημερολόγιο κάθε 60 χρόνια, όπως το 2021 είναι η χρονιά του μεταλλικού βοδιού, έτσι και το 1961 ήταν επίσης η χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Όταν λοιπόν έριξα ματιά τι γινόταν το 1961 ώστε να δω τα πιθανά σενάρια για το 2021, είδα ότι το 1961 ξεκίνησαν το πρόγραμμα της Νάσα Απόλλο το οποίο προοριζόταν να κάνει επίσκεψη στο φεγγάρι με ανθρώπους. Επίσης το 1961 ο Γιούρι Γκαγκάριν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να κάνει την πρώτη τροχιά γύρο από την γη. 

Εάν παρατηρήσουμε τους χαρακτήρες της χρονιάς, το 2021 έχουμε το μέταλλο γιν να κάθεται πάνω στο βόδι που ανήκει στο στοιχείο γη. Κάνοντάς το εικόνα, βλέπουμε ένα μεταλλικό πολύ λεπτοκαμωμένο μακρύ αντικείμενο (όπως ένας δορυφόρος ή μια διαστημική ρουκέτα) να είναι πάνω από την γη (βόδι). 

Πιστεύω λοιπόν ότι και το 2021 θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με μεταλλικά αντικείμενα πάνω στην γη, όπως δορυφόροι (μήπως αυτοί του Έλον Μασκ;) ή έρευνα με διαστημόπλοια ή διαστημικές ρουκέτες, εξερεύνηση του διαστήματος, αεροπλάνα (νέοι τύποι αεροπλάνων ίσως) ή νέα μοντέλα drones, Ιπτάμενα Αντικείμενα και βεβαίως εξωγήινη ζωή με τα σκάφη τους. Αυτές θα είναι όλες λέξεις κλειδιά για το 2021. 

Τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομίες για το 2021

Το 1961 έφτιαξαν νέα λεπτή οθόνη τηλεόρασης, έφτιαξαν καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων. Επίσης είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το 1961 έφτιαξαν μηχανή ελέγχου του εγκεφάλου, συγκεκριμένα έφτιαξαν ένα μηχάνημα που ερεύνησε την τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου και πώς μετατρέπει τις πληροφορίες σε σκέψη και πράξη. 

Χθες ανατρίχιασα με τον παραλληλισμό με τα τωρινά δρώμενα, διάβασα στο facebook άρθρο που έλεγε ότι ο Έλον Μασκ περηφανευόταν ότι κατάφερε να κάνει με τεχνολογία τσιπαρίσματος μία μαιμού να παίξει με το μυαλό της βιντεοπαιχνίδι. Ένα τσιπ νανοτεχνολογίας είναι επίσης ένα εκλεπτισμένο μικρό μεταλλικό αντικείμενο όπως το μέταλλο γιν του 2021. 

Περιβάλλον 2021

Το περιβάλλον θα έχει πολλές δυσκολίες το 2021. Το μέταλλο γιν αντιπροσωπεύει τους πνεύμονες, επίσης το μέταλλο καταστρέφει το στοιχείο ξύλο που είναι τα δέντρα και η φύση. Οπότε πιστεύω ότι το 2021 θα πάει ενάντια στην φύση και θα δημιουργήσει προβλήματα. Πιθανόν θα δημιουργηθούν θέματα με το αναπνευστικό σύστημα λόγω της κακής ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε. 

Επειδή το βόδι ανήκει στο στοιχείο γη και πρόκειται για παγωμένη γη, μου έρχεται στο μυαλό οι παγωμένοι πόλοι της γης και οι πάγοι που λιώνουν. Οπότε πολύ πιθανόν να ακούσουμε διάφορα για τους πόλους της γης.

Αν και οι σεισμοί είναι ένα φυσικό φαινόμενο και δεν έχουν τόσο σχέση με το περιβάλλον, επειδή όμως είναι κάτι που συμβαίνει στην φύση αποφάσισα να βάλω και αυτή την πρόβλεψη σε αυτό το τρίτο μέρος. Το βόδι είναι αδύναμη γη, όταν η γη είναι αδύναμη κουνιέται και καταστρέφεται. Υπάρχει σοβαρή τάση για σημαντικούς σεισμούς το 2021. 

Επειδή η γη του βοδιού είναι λασπωμένη γη, θα δούμε εικόνες λάσπης να καλύπτουν σπίτια ή και να τα παρασύρουν.

Υγεία - ποιά όργανα του σώματος θα έχουν δυσκολίες το 2021

Θυμάμαι έναν φίλο μου που είναι ΩΡΙΛΑ και η γυναίκα του πνευμονολόγος, πέρυσι το 2020 που ήταν χρονιά μετάλλου με νερό όπου το μέταλλο είναι πνευμόνια και το νερό καταστρέφει το ανοσοποιητικό, του έλεγα αστειευόμενη ότι το 2020 θα έχει δουλειά με φούντες, το οποίο βεβαίως έγινε.

Το 2021 είναι επίσης χρονιά που έχει μέταλλο γιν, οπότε επίσης θα μας απασχολήσουν θέματα με το αναπνευστικό (διαβάστε και το μέρος 2 αυτού του άρθρου με τις προβλέψεις μου για τον κορονοιό), οπότε ο κορονοιός θα μας απασχολεί και το 2021. Από μέσα Μαίου και μετά το ανοσοποιητικό γίνεται καλύτερο, οπότε θα υπάρχουν λιγότερα κρούσματα και ο πλανήτης θα πάρει ανάσα. 

Άλλα προβλήματα υγείας που θα μας απασχολήσουν το 2021 είναι δυστηχώς ο καρκίνος. Το βόδι που ανήκει στο στοιχείο γη, γη ίσον κύταρρο, άρα θέματα με κύτταρα. Επιπλέον το βόδι είναι σε σχέση πέναλτυ με την κατσίκα και τον σκύλο, πέναλτυ σημαίνει στην κινέζικη αστρολογία κρυμμένο πρόβλημα όπως ο καρκίνος.

Το 2021 θα είναι αδύναμο το στοιχείο φωτιά, οπότε θα έχουμε άτομα που θα έχουν θέματα με την καρδιά τους, θα έχουν διαβήτη, διάρροια (νερό), τροφική δηλητηρίαση, πρόβλημα με το στοιμάχι και την πέψη, αλλεργίες, προβλήματα με το δέρμα και αλλεργίες (μήπως επειδή φοράμε για τόσο καιρό τις μάσκες;).

Το 2021 θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να μπει ο κόσμος κάτω από το νυστέρι, το νυστέρι είναι μέταλλο γιν σαν ένα λεπτό κρύο μέταλλο ενός χειρουργού. Το μέταλλο γιν είναι το δέρμα, οπότε θα υπάρξει ενδιαφέρον για θεραπείες ομορφιάς με βελόνες και τεχνολογία (μηχανήματα).

Προσοχή σε εσάς που κάνετε επικίνδυνα σπορ, το 2021 θα υπάρχουν ατυχήματα σε τούνελ, λατομεία, σπηλιές, πτώση κτιρίων, ατυχήματα από σκι, ατυχήματα στην άσφαλτο.

Ο καιρός το 2021 (εάν αφεθεί στην φυσκή του μορφή βέβαια) θα είναι γενικά με πολλές βροχές (νερό γιν), θα έχει κρύο (το βόδι είναι σαν τον Ιανουάριο), χαλάζι και χιόνι (ίσον παγωμένο νερό) ακόμα και χιονοθύελλες!!

Στο επόμενο άρθρο θα σας δώσω συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2021 (ιπτάμενα άστρα κλπ) όπου το 2021 ξεκινάει επίσημα αύριο στην κινέζικη αστρολογία. 

Στο παραεπόμενο άρθρο θα σας έχω μία έκπληξη γιατί πρόκειτα για κάτι που με ρωτάτε συνέχεια. 

Stay tuned! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit