Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Συμβολικά αρνητικά άστρα και Φενγκ Σούι για το 2018

Συμβολικά αρνητικά άστρα και Φενγκ Σούι για το 2018 - η χρονιά του γήινου σκύλου

Από καιρό ήθελα να σας γράψω σχετικά....Εκτός από τον Μέγα Δούκα, την Σύγκρουση και τα 3 Σαρ, υπάρχουν και άλλες επιδράσεις της χρονιάς, οι οποίες είναι επίσης συμβολικά άστρα και πρόκειται επίσης για φόρμουλες που προέρχονται από την κινέζικη αστρολογία. 

Δείτε εάν σας επηρεάζουν φέτος αυτές οι ενέργειες του Φενγκ Σούι. Όλα αυτά τα άστρα είναι αρνητικά άστρα, οι τίτλοι τους και συνέπειές τους είναι αρμητικές εάν όχι τρομακτικές. Παρόλα αυτά, για να συμβεί κάτι τόσο σοβαρό, λαμβάνουμε υπόψιν και άλλους παράγοντες στο Φενγκ Σούι ενός χώρου, όπως επίσης και το προσωπικό ωροσκόπιο των ατόμων που μένουν σε αυτό το σπίτι. Για αυτό παρακαλώ μην τρομάζετε διαβάζοντας το άρθρο. 

Άστρο Στρατηγός (General Star)
Το άστρο στρατηγός προκαλεί εμπόδια. Το 2018 βρίσκεται στον ακριβή νότο, στην περιοχή του αλόγου (Νότος 2).

Μικρές απώλειες (Minor wastes, Xiao Hao)
Προκαλεί μικρές απώλειες και κατανάλωση πλούτου. Είναι κακό άστρο για επιχειρήσεις. Το 2018 βρίσκεται στην ακριβή ανατολή, στην περιοχή του κουνελιού (ανατολή 2).

Πύλη κηδείας (Funeral star, Sang Men)
Αποφύγετε να έχετε την κατεύθυνση ή την θέση της εισόδου του σπιτιού σας, αποφύγετε την πρόσοψη του κτιρίου σας, ανακαινίσεις και ανακίνηση ή χτύπημα γης, ή να έχετε φυσικό σαρ (άσχημο, άρρωστο ή μυτερό αντικείμενο μέσα ή έξω). 
Το 2018 βρίσκεται στον ακριβή βορρά, την περιοχή του ποντικού, δηλαδή Βορρά 2.

Θρήνος και Μέγα Γιν (Mourner & Grand Yin, Diao Ke & Tai Yin)
Σας επηρεάζει εάν το σπίτι σας βλέπει σε αυτή την κατεύθυνση. Το 2018 βρίσκεται στην περιοχή του πιθήκου, στα Νοτιοδυτικά 3.

Ασθένεια (Sickness talisman, Bing Fu)
Πρόκειται γιατ την περιοχή όπου  βρισκόταν πέρισυ ο Μέγας Δούκας. Μιλάει για ασθένεια η οποία συνεχίζεται ή επαναεμφανίζεται από πέρισυ. Το 2018 βρίσκεται στην ακριβή Δύση, την περιοχή του πετεινού, Δύση 2.

Νομικά προβλήματα (Legal trouble, Guan Fu)
Αποφύγετε φυσικά σαρ σε αυτή την περιοχή (άσχημα πράγματα, μυτερά αντικείμενα μέσα ή έξω από το σπίτι ή κατάστημα. Όπως λέει και ο τίτλος, προκαλεί νομικά προβλήματα. Εάν το σαρ είναι σοβαρό, μπορεί να στείλει κάποιον φυλακή. Επίσης μπορεί να επηρεάσει τα ζώα (κατοικίδια ή ζώα φάρμας) προκαλώντας τους σοβαρή ασθένεια. 
Το 2018 βρίσκεται στα στην περιοχή του τίγρη, στα ΒΑ3.

Λευκός τίγρης (White tiger, Bai Hu)
Αποφύγετε να έχετε το σπίτι σας να κοιτάει σε αυτή την κατεύθυνση. Το 2018 βρίσκεται στον ακριβή νότο, στην περιοχή του αλόγου, Νότος 2. Προκαλεί θάνατο, καταστροφές, ατυχήματα, αίμα και φόβο. 

Ετήσια τιμωρία (annual penalty, Sui Xing)
Αποφύγετε το σπίτι σας να βλέπει σε αυτή την κατεύθυνση. Προκαλεί νομικά προβλήματα και να νομική τιμωρία. Το 2018 βρίσκεται στην περιοχή της κατσίκας, Νοτιοδυτικά 1. 

Hua Gai
Αποφύγετε το σπίτι σας να βλέπει σε αυτή την κατεύθυνση. Σας προκαλεί να πέρνετε λάθος αποφάσεις, νοητική εξάντληση και μπλοκαρίσματα στο μυαλό, και εννοείται λάθος επενδύσεις. Το 2018 βρίσκεται στην περιοχή του σκύλου, Βορειοδυτικά 1.

Παρουσιάζω για πρώτη φορά στο κοινό αυτές τις πληροφορίες. Απλά δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο της αγοράς στην δύσης, και τις πληροφορίες αυτές τις πλήρωσα πολύ πολύ ακριβά σε πολύ εξειδικευμένο σεμινάριο. Για εσάς δωρεάν. Στο σεμινάριο αυτό μας είπαν ότι ο κλασσικός τρόπος αντιμετώπισής τους, όπως και σε όλα τα συμβολικά άστρα είναι η θεική βοήθεια, για αυτό παραδοσιακά οι κινέζοι βάζουν ειδικά μελετημένο τάλισμαν (προστασία) στην περιοχή που βάλλεται.

Προσωπικά τις βρίσκω καταπληκτικές και ακριβής αυτές τις φόρμουλες, όσο δυσάρεστες και να είναι. 

Εμένα για παράδειγμα το κτίριο που μένω βλέπει δύση, έχω δηλαδή το συμβολικό άστρο ασθένειας, και θα πρέπει να χειρουργηθώ ξανά φέτος για το ίδιο που χειρουργήθηκα και πέρυσι (είμαι και πετεινός, και πέρισυ πρόσβαλα τον Μέγα Δούκα και δεν του άρεσα καθόλου, ούτε και εμένα βέβαια μου άρεσε αυτός...). 
Κάποιες φορές δεν μπορείς απλά να στρίψεις το σπίτι για να μην σου πιάνουν την πρόσοψη κλπ οι ενέργειες αυτές. Ή να κοιμάμαι σε τροχόσπιτο και να το γυρνάω γύρω γύρω; χαχα

Η φωτό πάνω σας δείχνει όλα μαζί τα συμβολικά άστρα για το 2018. Προσέξτε τις κατευθύνσεις όπως ακριβώς αναγράφονται (στην φωτό μου βγήκε η ανατολή πάνω...). 

Καλό σας βράδυ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit