Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Κινέζικη Αστρολογία και προβλέψεις για το 2019 - η χρονιά του γήινου χοίρου




2019 - Η χρονιά του χοίρου - κινέζικη αστρολογία και παγκόσμιες προβλέψεις - τι θα γίνει στον κόσμο το 2019

Στην κινέζικη αστρολογία το 2019 ξεκινάει επίσημα στις 4 Φεβρουαρίου 2019 και θα είναι η χρονιά του γήινου χοίρου. 

Δηλαδή το 2019 θα γίνουν στον κόσμο γεγονότα που θα επηρεαστούν από δύο κινέζικους χαρακτήρες: γη γιν πάνω και χοίρος (γουρούνι) κάτω. Τους κινέζικους αυτούς χαρακτήρες τους βρίσκουμε στο κινέζικο ημερολόγιο, όπου το κινέζικο ημερολόγιο μετατρέπει οποιαδήποτε χρονιά σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) και στα κινέζικα ζώδια (τίγρης, κουνέλι, δράκος κλπ). 

Εξετάζοντας λοιπόν την ποιότητα, τον χαρακτήρα και την σχέση που έχουν μεταξύ τους το ζευγάρι στοιχείων τις εκάστοτε χρονιάς, κάνουμε τις προβλέψεις, οι οποίες εάν παρακολουθήσετε αυτό το μπλογκ μου θα διαπιστώσετε ότι είναι ιδιαίτερα σωστές προβλέψεις. 

Όπως είπα, το 2019 χαρακτηρίζεται από το στοιχείο γη γιν πάνω, και χοίρος κάτω, όπου ο χοίρος ανήκει στο στοιχείο νερό και κρύβει μέσα του νερό γιν και ξύλο γιανγκ. 

Το στοιχείο γη γιν είναι ανθρωπιστικό, ήπιο, φιλοσοφικό και ανθρωπιστικό, θα υπάρχει γενικά παγκόσμια τάση να βάζουμε νερό στο κρασί μας και να συμβιβαζόματε περισσότερο, οπότε και οι παγκόσμιες σχέσεις κρατών θα έχουν και αυτές την τάση να είναι πιό ήπιες. Θα υπάρξουν το 2019 πολλοί πρέσβεις της ειρήνης, καθότι το στοιχείο γη γιν του αρέσει να είναι ειρηνικό. 

Όμως αυτή θα είναι η επιφάνεια, διότι η ουσία θα είναι διαφορετική. Η γη γιν δεν κάθεται ούτε πάνω στο στοιχείο φωτιά ούτε στο στοιχείο γη για να είναι ουσιαστική και αληθινή. Αντίθετα η γη γιν κάθεται πάνω στον χοίρο που ανήκει στο στοιχείο νερό και σχετίζεται με το συναίσθημα του φόβου, όπως ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφονιών. Το νερό της αβύσσου εμπεριέχει και τα εγκληματικά στοιχεία μιας κοινωνίας και τον κίνδυνο. Οπότε άλλα θα μας δείχνουν και άλλα θα είναι η ουσία.  

Ασ δούμε τώρα τα φυσικά φαινόμενα το 2019, την χρονιά του χοίρου, σύμφωνα πάντα με την κινέζικη αστρολογία. Θα έχουμε σεισμούς, κατολισθήσεις, την εικόνα γης που επιπλέει πάνω στο νερό, θα έχουμε την εικόνα της λάσπης και την κατολίσθηση κτιρίων και ιδιαίτερα κατολίσθηση γέφυρας. Λέω γέφυρα, διότι μικρή κατασκευή/κτίσμα γης πάνω από νερό είναι μια γέφυρα. Επίσης θα έχουμε την εικόνα νερού που ρέει ανεξέλενγκτο μέσα σε πόλεις ανάμεσα σε σπίτια (τα σπίτια είναι επίσης γη γιν, σε σχέση με ένα βουνό που είναι γη γιανγκ). 

Επειδή το νερό ενοχλείται το 2019 από το στοιχείο γη, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα το στοιχείο νερό και να έχουμε πλημμύρες. 

Ο χοίρος είναι ένα από τα ταξιδιωτικά άστρα (travel horse) και υπολογίζω ότι θα έχουμε αρκετά ατυχήματα σε ταξίδια και ιδιαίτερα σε ταξίδια πάνω από νερό. Λόγω απουσίας φωτιάς το 2019 πιστεύω ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα έχουν αυξημένα αεροπορικά συμβάντα σε σχέση με άλλες χρονιές.  

Ας πούμε τώρα και κάτι καλό! Το στοιχείο γη γιν έχει σχέση με την επιστήμη, και ιδιαίτερα τις φυσικές επιστήμες και το περιβάλλον, επίσης έχει καλλιτεχνικές κλίσεις, οπότε αυτά τα θέματα θα μονοπωλήσουν τις παγκόσμιες ειδήσεις και θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα και εξέλιξη. Πολλοί καλλιτέχνες και φιλόσοφοι ανήκουν στο στοιχείο γη γιν. 

Ας δούμε και τις τάσεις στην υγεία. Στην κινέζικη αστρολογία και στην κινέζικη ιατρική, το στοιχείο γη γιν είναι το πάνγκρεας και το στομάχι. Επειδή το 2019 το στοιχείο γη γιν είναι αδύναμο, αυτό θα προκαλέσει αύξηση του διαβήτη και προβλήματα που έχουν να κάνουν με το στομάχι, το πεπτικό σύστημα και το πάνγκρεας. Κάποιο θα αποκτήσουν ή θα εγχειριστούν για πέτρες στα νεφρά ή θα βγάλουν την χολή τους. 
Επίσης θέματα θα έχουν αυτοί που έχουν αδύμανο κυκλοφορικό και καρδιά, καθότι το 2019 το στοιχείο φωτιά είναι αδύναμο. 

Ας δούμε και την οικονομία το 2019. Η οικονομία και το χρηματιστήριο επηρεάζεται από την παγκόσμια διάθεση των παιχτών της, και η παγκόσμια διάθεση επηρεάζεται με την σειρά της από τα στοιχεία που επικρατούν την εκάστοτε στιγμή στο σύμπαν. 

Το 2019 υπάρχει απουσία φωτιάς, η φωτιά έχει να κάνει με την αισιοδοξία, οπότε η διάθεση για να τζογάρει κάποιος σε χρηματιστήρια και να αρχίσει να αγοράζει απλά κάνοντας shopping therapy δεν θα είναι στο μενού της χρονιάς. Τα πράγματα με την παγκόσμια οικονομία θα χειροτερέψουν ιδιαίτερα μετά τον Οκτώβριο του 2019, με το 2020 να είναι χείριστη χρονιά στην οικονομία. 

Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες για το 2019, πιό προσωπικές. 

Καλό σας βράδυ και καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit