Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

Ο Μέγας Δούκας 2018 ειδικότερα

Ο Μέγας Δούκας 2018 ειδικότερα και λεπτομερώς- λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες Φενγκ Σούι μαζί

από την Γεωργία Κιάφη

Όπως είπαμε στο προηγούμενο άρθρο, γενικά αποφεύγουμε να κάνουμε κατασκευές ή ανακαινίσεις εκεί που βρίσκεται ο Μέγας Δούκας της εκάστοτε χρονιάς, σε βαθμό που πρέπει να αποφεύγουμε να βάλουμε ακόμα και καρφί στον τοίχο στην περιοχή που βρίσκεται ο Μέγας Δούκας. 

Βέβαια, αυτός είναι ο γενικός κανόνας Φενγκ Σούι, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει το 2018. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν και κάποιες άλλες επιδράσεις Φενγκ Σούι όπως τα ετήσια ιπτάμενα άστρα και τα 4 θετικά άστρα κατασκευής.

Φέτος (το 2018) ο Μέγας Δούκας βρίσκεται στην περιοχή του σκύλου, αυτό στην κινέζικη πυξίδα βρίσκεται στα ΒΔ1, δηλαδή καταλαμβάνει 15 μοίρες στην αρχή της κατεύθυνσης στα ΒΔ.

Στην ίδια περιοχή (στην περιοχή του σκύλου, δηλαδή στα ΒΔ1) βρίσκεται φέτος το θετικό άστρο κατασκευής Tai Yang (Μεγάλο Γιανγκ) το οποίο σημαίνει ότι όταν κάποιος κάνει κατασκευή εκεί αυτό θα κάνει τους άνδρες του σπιτιού να φέρουν χρήματα στο σπίτι. 

Επίσης, φέτος στα Βορειοδυτικά βρίσκεται το ετήσιο άστρο 1 (το 1 σημαίνει ο δεύτερος γιός, είναι ακαδημαικός και/ή ταξιδιάρικος αριθμός όπως και αριθμός που έχει σχέση με υψηλά ιστάμενα άτομα βοηθούς noblemen), το άστρο 1 είναι ένα από τα θετικά άστρα την χρονική περίοδο του 8 που διανύουμε (2004-2023).

Αυτό με μία λέξη σημαίνει ότι αν και στα ΒΔ1 βρίσκεται φέτος ο Μέγας Δούκας, επειδή εκεί ακριβώς βρίσκεται το θετικό κατασκευαστικό άστρο Μεγάλο Γιανγκ και το θετικό λευκό ιπτάμενο άστρο 1, ως εξαίρεση, αν κάνουμε κατασκευή φέτος στα ΒΔ1 δεν θα έχουμε αρνητικές συνέπειες. 

Αναφέρω μάλιστα ότι υπάρχει μία φόρμουλα του Φενγκ Σούι, την οποία δεν θα την εξηγήσω εδώ, η οποία λέει ότι εάν κάποιος χτυπήσει τον Μέγα Δούκα κάνοντας κατασκευή στην περιοχή του μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά πολλά χρήματα. 

Αυτή τη φόρμουλα πρέπει να την χρησιμοποούν άτομα που έχουν ουσιαστικό και αληθινό οικονομικό πρόβλημα, και την εφαρμόζουμε μόνο όταν θετικά κατασκευαστικά άστρα και θετικά ιπτάμενα άστρα βρίσκονται στην περιοχή του Μέγα Δούκα την συγκεκριμένη χρονιά, επιλέγοντας την σωστή ημερομηνία (μήνα, μέρα, ώρα) όπως συμβαίνει φέτος το 2018. Τέλος αναφέρω ότι τέτοια συγκαιρία θετικών άστρων δεν συμβαίνει συχνά, και λειτουργεί καλά μόνο όταν το κάνει κάποιος την σωστή ημερομηνία.

Εάν κάποιος από εσάς που διαβάζει το άρθρο αυτό έχει φτάσει οικονομικά πραγματικά στο αμήν, ας επικοινωνήσει μαζί μου άμεσα (georgiakiafi@hotmail.com), διότι αυτή η ημερομηνία εμφανίζεται μόνο δύο φορές μέσα στον Απρίλιο 2018. Θα βάλει απλά ένα καρφί στον τοίχο στα ΒΔ1, ή θα βάλει μια γλάστρα εκεί που θα την σκάψει στο χώμα της.

Αυτή η τεχνική ενεργοποίησης του Μέγα Δούκα για να φέρει χρήματα είναι ελάχιστα γνωστή και είναι ένα από τα μυστικά που καλά κρατούν και δεν υπάρχουν σε βιβλία στην αγορά.

Για όλους εσάς που δεν είστε σε ιδιαίτερα άσχημη οικονομική κατάσταση, φέτος μπορείται να κάνετε κατασκευές στην περιοχή του Μέγα Δούκα χωρίς να πάθετε τίποτα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε τον κινέζικο μήνα του ποντικού (κινέζικο Δεκέμβριο) να μην κάνετε κατασκευή στον Μέγα Δούκα όπου το μηνιαίο Ιπτάμενο Άστρο 5 βρίσκεται στα ΒΔ1.

Αυτά και καλό Πάσχα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit