Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Ο Μέγας Δούκας το 2018 - Φενγκ Σούι

Ο Μέγας Δούκας το 2018  
Τι είναι ο Μέγας Δούκας στο Φενγκ Σούι, πού βρίσκεται και τι να κάνετε - Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2018

Ο Μέγας Δούκας είναι γνωστός και με το όνομα Τάι Σούι (Tai Sui). "Τάι" σημαίνει μεγάλο ή ανώτερο, ενώ "Σούι" σημαίνει χρονιάς. Δηλαδή είναι το άστρο ή ενέργεια που είναι η σημαντικότερη για μια συγκεκριμένη χρονιά. Είναι ας πούμε κάτι σαν το αφεντικό της χρονιάς, οπότε δεν πρέπει να το εκνευρίζουμε και να μην το προσβάλουμε, γιατί  είναι πολύ ανώτερω από εμάς και μπορεί να πάρει εκδίκηση. Πηγαίνοντας κόντρα στον Μέγα Δούκα είναι σαν να πηγαίνουμε γυρεύοντας για φασαρίες.

Αυτό το άστρο είναι υπεύθυνο για την ευνοικότητα ή μη ευνοικότητα της χρονιάς. Μπορεί να είναι πολύ καλό ή πολύ κακό. Φανταστείτε ότι οι κινέζοι λένε ότι "δεν υπάρχει τίποτα ευνοικότερο από το να δουλεύεις μαζί με το Τάι Σούι, αλλά δεν υπάρχει και τίποτα χειρότερο δουλεύοντας ενάντια στο Τάι Σούι".

Εάν μιλήσουμε τώρα επιστημονικά, ο Μέγας Δούκας είναι η σκιά του πλανήτη Δία στην Γη. Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος οπότε η μαγνητική του επίδραση πάνω μας είναι τεράστια. 

Ο Μέγας Δούκας είναι η κατεύθυνση ίδια με το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς. Οπότε φέτος το 2018 που είναι η χρονιά του σκύλου, ο Μέγας Δούκας θα βρίσκεται στην κατεύθυνση της πυξίδας που βρίσκεται ο σκύλος. 
Στην κινέζικη πυξίδα Λο Παν η κατεύθυνση του σκύλου καταλαμβάνει μόνο 15 μοίρες και βρίσκεται στα ΒΔ1. 

Πώς θα βρείτε τα ΒΔ1 στο σπίτι σας; Θα πάτε στο κέντρο του σπιτιού σας με μία πυξίδα προσπαθόντας να μείνετε μακριά από πολλά μέταλλα που θα επηρεάσουν την ορθότητα της μέτρησής σας, θα βρείτε πρώτα ολόκληρη την Βορειδυτική περιοχή, μετά θα χωρίσετε αυτή την ΒΔ περιοχή σε 3 μικρότερα κομματάκια, τα ΒΔ1 είναι το πρώτο κομματάκι από τα αριστερά (το αριστερά είναι το ΒΔ1, το κεντρικό είναι το ΒΔ2, ενώ το δεξιό είναι το ΒΔ3). Δείτε τώρα τι έχετε στα ΒΔ1 στο σπίτι σας (ή γραφείο, ή κατάστημα).

Τώρα ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε και τι δεν μπορείτε σε αυτή την περιοχή.

Υπάρχει μια κινέζικη έκφραση που λέει 'Μπορούμε να κάτσουμε στον Μέγα Δούκα, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάξουμε απευθείας στον Μέγα Δούκα".

Φανταστείτε ότι στις παλιές εποχές οι κινέζοι στρατηγοί πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο πάντα κοίταζαν την θέση του Μέγα Δούκα. Ποτέ δεν θα κατευθυνόντουσαν προς την κατεύθυνση του Μέγα Δούκα. Προσπαθούσαν αντίθετα να έχουν πίσω τους τον Μέγα Δούκα ως κατεύθυνση ώστε να τους ευνοεί στην εκστρατεία τους. 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τι συμβαίνει εάν κάποιος πάει ενάντια στον Μέγα Δούκα είναι η μάχη που έδωσε ο Μέγας Ναπολέον στο Βατερλώ. Το 1815 ήταν η χρονιά του χοίρου και έκανε το τεράστιο λάθος να κινήσει τα στρατεύματά του προς τα ΒΔ όπου βρισκόντουσαν οι εχθροί, δηλαδή ενάντια στον Μέγα Δούκα της χρονιάς του χοίρου όπου ο Μέγας Δούκας βρισκόντας στην κατεύθυνση του χοίρου που ήταν τα ΒΔ3. Τα αποτελέσματα ήταν γνωστά στην παρομοιώδη ήττα του Ναπολέοντα στην μάχη του Βατερλώ.

Οπότε στον χώρο σας μπορείτε να κάθεστε έχοντας τον Μέγα Δούκα της χρονιάς πίσω σας, δηλαδή μπορείτε να κάθεστε φέτος το 2018 έχοντας την πλάτη σας στην κατεύθυνση σκύλου που είναι τα ΒΔ1. 

Αντίθετα δεν πρέπει να έχετε ακριβώς μπροστά σας όταν κάθεστε τα ΒΔ1, ούτε πρέπει να μετακομίσετε σε μια περιοχή που βρίσκεται ακριβώς προς τα ΒΔ1 σας. 
Καλό είναι επίσης να αποφύγετε ταξίδια με αυτοκίνητα, πλοία ή αεροπλάνα προς τα ΒΔ1. 

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να ταξιδέψετε προσ τα ΒΔ1, μπορείτε να χωρίσετε το ταξίδι σας δε δύο μέρη, κάνοντας έναν ενδιάμεσο σταθμό για πάνω από 2 ώρες ή ακόμα καλύτερα για ένα βράδυ, ώστε να μην ταξιδεύετε ποτέ κατευθείαν προς τα ΒΔ1 σε σχέση με το αρχικό σημείο έναρξης. 

Ένα ακόμη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε είναι να αποφύγετε το σκάλισμα γης, κατασκευές και ανακαινίσεις στα ΒΔ1 όπου φέτος βρίσκεται ο Μέγας Δούκας. Όταν λέμε ότι απαγορεύετεαι το σκάλισμα γης, συμπεριλαμβάνεται ότι δεν πρέπει να φυτέψετε ένα φυτό στην γλάστρα σας ή στον κήπο σας στα ΒΔ1 του σπιτιού σας, όπως επίσης δεν πρέπει να καρφώσετε ούτε καρφί στον τοίχο στα ΒΔ1 για να βάλετε ένα κάδρο. 
Εννοείται ότι δεν πρέπει να διανοηθείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε οικοδομή κτιρίου φέτος σε κτίριο που κοιτάζει στα ΒΔ1, γιατί θα γίνουν τέτοια λάθη που ίσως το κτίριο στο τέλος μείνει ακατοίκοιτο από τα λάθη που θα διαπιστώσετε εντός 3 χρόνων (το έχω δει να συμβαίνει).

Τα αποτελέσματα του Μέγα Δούικα τα βιώνει κανείς εντός 3 χρόνων, συνήθως πρόκειται για τραυματισμούς, ατυχήματα ή θάνατο.

Το 2018 ο χειρότερος μήνας για να πάτε ενάντια στον Μέγα Δούκα είναι ο μήνας που είναι ενάντια στον Μέγα Δούκα της χρονιάς, οπότε δεν πρέπει για οποιονδήποτε λόγο να πάτε ενάντια στον Μέγα Δούκα σκαλίζοντας τα ΒΔ1 ή πηγαίνοντας ή κοιτάζοντας στα ΒΔ1 τον μήνα Απρίλιο του 2018. 

Δείτε επίσης εάν η είσοδος της πολυκατοικίας, του σπιτιού ή ακόμα και η είσοδος της κρεβατοκάμαρας βρίσκεται στον Μέγα Δούκα στα ΒΔ1.

Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά του σκύλου, τότε εσείς οι ίδιοι εναντιώνεστε/κοιτάζετε τον Μέγα Δούκα της χρονιάς που είναι ο σκύλος και θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα αυτή την χρονιά και ιδιαίτερα τον Απρίλιο 2018. Δεν ισχύει η γνωστή πεποίθηση ότι φέτος είναι η χρονιά μου επειδή το κινέζικο ζώδιό μου είναι ίδιο με της χρονιάς. Παρατηρείστε τι σας έχει συμβεί προσωπικά σε κάθε τέτοια χρονιά και θα δείτε τι εννοώ.

Εάν δεν μπορείτε με τίποτα να αποφύγετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επιλέξετε μια ιδανική μέρα και να ξεκινήσετε από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που θα διαλέξει για εσάς ένας καλός σύμβουλος του Φενγκ Σούι. Υπάρχει μία φόρμουλα που χρησιμοποιεί κάποιος τον Τάι Σούι για να φέρει πλούτο αλλά θέλει πολύ προσοχή και για ευνόητους λόγους δεν την αναφέρω εδώ.

Σε επόμενο άρθρο θα σας αποκαλύψω πού να ξεκινήσετε φέτος ανακαινίσεις/κατασκευές ώστε να αποφύγετε όλες τις αρνητικές επιδράσεις της χρονιάς.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε την επίδραση του Μέγα Δούκα; Είναι να βάλουμε μια δρακοχελώνα σε αυτή την περιοχή που θα κοιτάζει απευθείας τον Μέγα Δούκα, σε μία θέση ώστε η δρακοχελώνα να βρίσκεται κοντά στον εξωτερικό τοίχο και πριν φτάσει ο Μέγας Δούκας σε εμάς (η ενέργεια αυτή έρχεται από τα έξω προς το κέντρο του σπιτιού).

Μια δεύτερη εναλλακτική λύση για να αντιμετωπίσουμε τον Μέγα Δούκα της χρονιάς είναι να βάλουμε ένα τάλισμαν εκεί που βρίσκεται ο Μέγας Δούκας της χρονιάς. Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά του σκύλου, επίσης θα πρέπει να κουβαλάτε αυτό το τάλισμαν μαζί σας.

Ας μιλήσουμε για λίγο τώρα τι είναι αυτά τα τάλισμαν. Αυτά τα τάλισμαν είναι ένα χαρτί φυλαχτό ταοιστικής θρησκευτικής προέλευσης. Εάν θέλετε μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα φυλαχτό που ταιριάζει με την προσωπική σας θρησκεία, απλά εδώ αναφέρομαι για το Φενγκ Σούι που είναι κάτι το κινέζικο και σχετίζεται με την ταοιστική φιλοσοφία, τα τάλισμαν αυτά τα φτιάχνουν δηλαδή οι ταοιστές. 

Τι κάνουν στην Κίνα οι ταοιστές, πληροφοριακά, για να καλοπιάσουν τον Μέγα Δούκα:

Γράφουν το όνομα της χρονιάς και το όνομα του Μέγα Δούκα σε ένα κίτρινο μακρόστενο ειδικό χαρτί για τάλισμαν. 
Ετοιμάζουν προσφορές (όπως καραμέλες, κέικ, φρούτα, κρασί, σημασία έχει η ειλικρίνια του ατόμου). 
Μετά ανάβουν 3 αρωματικά στικ. Βάζουν το τάλισμαν να κοιτάζει στην κατεύθυνση του Μέγα Δούκα της χρονιάς. 
Ψέλνουν τον "ύμνο για να προσκαλέσουν τον Μέγα Δούκα" και τέλος καίνε αυτό το τάλισμαν.

Μια πιό διαδεδομένη και απλή βερζιόν είναι να ψάλλουν τον ύμνο γράφοντας το τάλισμαν και να βάλουν το τάλισμαν να κοιτάζει τον Μέγα Δούκα. Υπάρχουν στην αγορά (στο εξωτερικό) έτοιμα τάλισμαν της χρονιάς, τα δίνουν μέχρι και σε ναούς. Είναι ιδανικό το τάλισμαν να μην είναι απλά μια φωτοτυπία που έχει χάσει την δύναμη του ψαλμού γιατί το χαρτί του τάλισμαν δεν έχει "ακούσει" τον ψαλμό.

Εδώ σας δίνω τον ύμνο αυτό μεταφρασμένο στα ελληνικά:

"Με σεβασμό προσκαλούμε τα 3 άστρα να φωτίσουν αυτό το τάλισμαν
Ο ήλιος και η σελήνη προσφέρουν φως
Η μεγάλη άρκτος θα προωθήσει τα 5 στοιχεία
Ο Βούδας θα πραγματοποιήσει αυτό το αυθεντικό τάλισμαν
Ο ιδρυτής του Μπάγκουα θα παραμείνει μέσα σε αυτό το τάλισμαν
Με την διαταγή του Ουράνιου Αυτοκράτορα,
Ο Μέγας Δούκας (εδώ γράφουμε το όνομα) σε υπηρεσία για την χρονιά (εδώ γράφουμε την χρονιά, πχ φέτος είναι η χρονιά του γήινου σκύλου) θα παραμείνει εδώ
Επτά αστέρια και 5 κεραυνοί θα προστατέψουν τις αριστερές και δεξιές πλευρές
Τα 6 Jia (αυτό είναι το ξύλο γιανγκ στην κινέζικη αστρολογία) ουράνιοι στρατηγοί θα φυλάξουν την μπροστινή πλευρά του παλατιού σου
τα 6 Ding (η γιν φωτιά στην κινέζικη αστρολογία) θεικοί στρατιώτες θα παραμείνουν στην πίσω πλευρά
Ευχόμαστε οι ουράνιοι επίσιμοι να μας προσφέρουν καλή τύχη, πλούτο και αρετές
Με το παρόν υποκλινόμαστε με την καρδιά μας 3 φορές
και προσευχόμαστε για ειρήνη και αρμονία με την βοήθεια του ετήσιου βασιλιά μέγα δούκα
Ευχόμαστε ότι θα προστατεύσει το σπίτι μας και θα ευλογίσει την οικογένεία μας
Ετήσιε Μέγα Δούκα (εδώ λέμε το όνομα)
προσευχόμαστε για την προστασία σου και την ευλογία σου
Σε παρακαλούμε υπάκουσε, ετήσιε Μέγα Δούκα
Εφάρμοσε αυτή την διαταγή αμέσως. Τσι (ενέργεια, κάτι σαν το δικό μας γένοιτο ή αμήν)"

Για πληροφόρησή σας το όνομα των δύο στοιχείων του Μέγα Δούκα το 2018 είναι Wu Xu (δηλαδή γήινος σκύλος) ενώ το όνομα του Μέγα Δούκα είναι Jian Wu.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit