Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Συμβουλές Φενγκ Σούι - Ιπτάμενα Άστρα 2018

Συμβουλές Φενγκ Σούι για την χρονιά του γήινου σκύλου 2018 - Ιπτάμενα Άστρα 2018

από την Γεωργία Κιάφη (τηλ 6978589268, georgiakiafi@hotmail.com)

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 μπαίνουμε στην χρονιά του γήινου σκύλου όπου οι επιδράσεις Φενγκ Σούι αλλάζουν σε σχέση με πέρυσι. 

Στο παρόν άρθρο θα εξετάσουμε μόνο τις επιδράσεις Φενγκ Σούι που αφορούν τα Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς 2018 και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι αόρατες αλλά αισθητές επιδράσεις του Φενγκ Σούι που εκφράζονται με αριθμούς από το ένα έως το εννέα. Ο κάθε αριθμός - Ιπτάμενο Άστρο έχει σχέση με τα τρίγραμμα του Ι Τσινγκ και έχει κάποιες ιδιότητες, ανήκει σε ένα από τα 5 στοιχεία, επηρεάζει κάποιο συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας, αντιστοιχεί σε χρώμα σχήμα και υλικό όπως και σε μέρος του σώματος.

Υπάρχουν Ιπτάμενα Άστρα για την χρονιά, για την μήνα, την ημέρα και την ώρα. 
Δηλαδή οποιαδήποτε κατεύθυνση του ορίζοντα επηρεάζεται από ένα Ιπτάμενο Άστρο της χρονιάς, ένα του μήνα, ένα την ημέρας και ένα της ώρας (ένα άστρο για κάθε δίωρο συγκεκριμένα και όχι για κάθε ώρα). Επίσης υπάρχουν τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα που επηρεάζουν ένα χώρο σε κάθε κατεύθυνση τα οποία υπολογίζονται με την ειδική πυξίδα Λο Παν και επηρεάζονται από την χρονική περίοδο κατασκευής του κτιρίου. 

Ας δούμε τώρα τα Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς 2018. Θα χρειαστεί να βρείτε μια απλή πυξίδα (έχει πιθανόν και το κινητό σας), να πάτε πχ στο κέντρο του σπιτιού σας και να βρείτε πού είναι ο βορράς, νότος, ΒΔ κλπ. 
Οι σημαντικότεροι χώροι που εξετάζουμε σε ένα σπίτι είναι η είσοδος και η κρεβατοκάμαρα.
Σε ένα κατάστημα δίνουμε σημασία στην είσοδο και στην κατεύθυνση που βρίσκεται το ταμείο. 
Σε ένα γραφείο βλέπουμε τι Ιπτάμενα Άστρα έχει η είσοδος της εταιρείας και το γραφείο μας (εάν θέλουμε να δούμε τι θα συμβεί με εμάς), ενώ παρατηρούμε και τι επίδραση Φενγκ Σούι υπάρχει στην κατεύθυνση που υπάρχει και στο γραφείο του διευθυντή (εφόσον θέλουμε να δούμε τι θα γίνει στην εταιρεία).

Όποιος από τους παραπάνω χώρους έχει αρνητικά Ιπτάμενα Άστρα θα επηρεάζεται αρνητικά το 2018, το είδος της επιρροής- προβλήματος μας το αποκαλύπτει η φύση του Ιπτάμενου Άστρου που "πέφτει" πάνω στην περιοχή. 

Πχ εάν το κρεβάτι σας βρίσκεται στο ετήσιο 5, φέτος θα υπάρξει κάποια κακοτυχία στα άτομα ή σε συγκεκριμένο άτομο που κοιμάται σε αυτό το κρεβάτι κλπ.  

Παρακάτω θα διαβάσετε τις αρνητικές επιδράσεις κάποιων Ιπτάμενων Άστρων. Για να αποφύγετε ολοκληρωτικά την επίδρασή τους η λύση είναι να μην είστε στην περιοχή που βρίσκονται αυτά τα άστρα, ώστε απλά να μην απορροφάτε την ενέργεια που εκπέμπουν.
Συχνά όμως αυτό δεν γίνεται απλά γιατί δεν υπάρχουν επιλογές. Για αυτό υπάρχουν τα λεγόμενα αντίμετρα Φενγκ Σούι (Feng Shui cures/remedies), τα οποία μειώνουν την επίδραση αλλά δεν την εξαφανίζουν. 

Φανταστείτε τις επιδράσεις Φενγκ Σούι σαν μαγνητικά πεδία που προέρχονται από τις κατευθύνσεις του ορίζοντα, όταν εμείς βάζουμε ένα αντίμετρο του Φενγκ Σούι όπως ένα βάζο με νερό και μπαμπού ή μια θεραπεία αλατόνερου, απλά εξουδετερώνεται αυτή η επίδραση στην άμεση περιοχή που βάλαμε το αντίμετρο. 

Το Ιπτάμενο Άστρο 5 - κακοτυχία

Το Ιπτάμενο Άστρο 5 προκαλεί εμπόδια και κακοτυχία. Το 2018 βρίσκεται στον Βορρά. 
Κάνετε τα εξής:

 • Αποφύγετε να κοιμάστε ή να εργάζεστε ή γενικά να περνάτε πολλές ώρες στην περιοχή του Βορρά. Όποιος βρίσκεται συνέχεια στον Βορρά θα έχει δυσκολίες, το ίδιο ισχύει και για μηχανήματα και ηλεκτρικές συσκευές όπου θα έχουν τάση να χαλάνε.
 • τοποθετήστε μια θεραπεία αλατόνερου ή μεταλλικό μελωδό στον Βορρά. Η θεραπεία αλατόνερου έχει ως εξής: γιάλινο ποτήρι χαμηλό, 1/3 χοντρό αλάτι, 1/3 νερό, πάνω στο αλάτι βάζετε κυκλικά έξι νομίσματα του ενός λεπτού, στο κέντρο του κύκλου βάζετε ένα ευρώ. Στα νομίσματα να φαίνεται η πλευρά της κορώνας. Μην ακουμπάτε το ποτήρι απευθείας σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως ξύλινο πάτωμα, διότι το χοντρό αλάτι θα βρει από το ποτήρι και θα διαβρώσει το υλικό από κάτω, οπότε βάλτε πιατάκι γιάλινο κάτω από το ποτήρι για προστασία. Όταν εξατμιστεί το νερό, κρατείστε το ποτήρι και τα νομίσματα και βάλτε τα υπόλοιπα υλικά εκ νέου). Μην βάζετε την θεραπεία αλατόνερου μέσα σε ντουλάπια ή συρτάρια. 
 • σταματήστε την κίνηση στον Βορρά (πχ εάν η τηλεόραση βρίσκεται εκεί μην την χρησιμοποιείτε)
 • μην κοιτάζετε προς τον Βορρά
 • Βάλτε ένα οβάλ ή στρογγυλό μαύρο χαλάκι στον Βορρά
 • Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς και της γης στον Βορρά (όχι κόκκινα κλπ)
 • αποφύγετε κατασκευές και ανακαινίσεις στον Βορρά
 • Μην σκάβετε στον Βορρά
 • Εάν στον Βορρά έχετε μυτερή γωνία από άλλα κτίρια ή σκέπες, βάλτε στον Βορρά οπωσδήποτε ένα βάζο με νερό έξω από το σπίτι σε αυτή την κατεύθυνση.
Το Ιπτάμενο Άστρο 2 - ασθένεια

Το 2018 το Ιπτάμενο Άστρο 2 βρίσκεται στην Δύση. Επηρεάζει την υγεία και γονιμότητα.

Θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
 • Τοποθετήστε ένα σετ 6 νομισμάτων στα Δυτικά. Εναλλακτικά βάλτε εκεί μία μεταλλική κολοκύθα αγορασμένη από κατάστημα Φενγκ Σούι. Το σετ 6 νομισμάτων το φτιάχνετε οικονομικά μόνοι σας πέρνοντας 6 νομίσματα του ενός λεπτού, τα βάζετε το ένα δίπλα στο άλλο ώστε να εφάπτονται, και τα ενώνετε με ένα ζελοτέιπ. έτοιμο το σετάκι σας.
 • Αποφύγετε κόκκινα και άλλα χρώματα της φωτιάς στην Δύση, αποφύγετε χρήση σόμβας ή τζακιού στην Δύση.
 • Προτιμήστε μεταλλικά αντικείμενα στην περιοχή, επίσης προτιμήστε άσπρα, μαύρα, μεταλλικά, γκρι χρώματα. 
Το Ιπτάμενο Άστρο 7 - σκάνδαλα και λόγια

Το Ιπτάμενο Άστρο 7 θα βρίσκεται το 2018 στην Ανατολή και θα φέρνει σκάνδαλα και γλωσσοφαγιά. 

 • Βάλτε στην Ανατολή ένα διαφανές βάζο με νερό και κλαριά πρασινάδας ή μπαμπού με 1, 3 ή 4 κλωνάρια
 • Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς στην Ανατολή (δείτε και έξω από το σπίτι σας, παρατηρείστε ακόμα και τις γλάστρες σας ή τις τέντες ή τον τοίχο του γείτονα)
 • Προτιμήστε τα χρώματα του νερού (μαύρο, μπλε, πολύ σκούρο γκρι) και του ξύλου (πράσινα και οι αποχρώσεις του) όπως και τα ξύλινα αντικείμενα, ή αντικείμενα σε σχήμα όρθιο μακρύ παραλληλόγραμμο (σαν σχήμα από κορμό δέντρου)
Το Ιπτάμενο Άστρο 3 - καυγάδες και ένταση

Το Ιπτάμενο Άστρο 3 θα βρίσκεται το 2018 στα Βορειοανατολικά και προκαλεί καυγάδες, συκοφαντία, παρεξηγήσεις. Το άστρο 3 ανήκει στο στοιχείο του ξύλου, οπότε το μειώνουμε βάζοντας το στοιχείο φωτιά και/ή γη στα ΒΑ.

Οπότε:
 • Βάλτε το στοιχείο φωτιά ή/και γη στα ΒΑ. Πχ βάλτε κόκκινες μαξιλάρες ή πίνακες ζωγραφικής ή κόκκινα κεράκια που τα ανάβετε συχνά. 
 • Εάν έχετε σόμπα, βάλτε την να δουλεύει στα ΒΑ. Εάν το τζάκι σας είναι στα ΒΑ να το ανάβετε επίσης συχνά, εντός εάν τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα του σπιτιού σας δεν το επιτρέπουν. 
 • Εναλλακτικά βάλτε το στοιχείο της γης στα ΒΑ. 
 • Φωτιά = Χρώματα της φωτιάς είναι το κόκκινο, ροζ, μωβ, το έντονο πορτοκαλί. Στοιχείο της φωτιάς είναι η ίδια η φωτιά σε μορφή κεριού, σόμπας, τζακιού. Σχήμα φωτιάς είναι το τρίγωνο. Αριθμός φωτιάς είναι το 9, οπότε μπορείτε να λειτουργήσετε σε εννιάδες.
 • Γη = χρώματα της γης είναι το κίτρινο και το καφέ ή το σκούρο μπεζ. Στοιχείο της γης είναι η ίδια η γη σε μορφή άμμου, πέτρας, κρυστάλλου, κεραμικό υλικό κλπ. Αριθμός γης είναι το 2, το 5 και το9  10, οπότε μπορείτε να χρησιμοποίσετε τους αριθμούς για να βάλετε το στοιχείο γη στα ΒΑ φέτος.
Τα θετικά Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι για το 2018 

Υπάρχουν και θετικά Ιπτάμενα Άστρα. Ιδιαίτερα θετικά είναι το Άστρο 8 (ευημερία, είναι τα χρήματα από τον μισθό σας), το Άστρο 9 (γιορτές και χαρές, είναι τα χρήματα από μπόνους, δωράκια και τζόγο), και το 1 (πρόοδος, ακαδημαική επιτυχία, άτομο βοηθός, ταξίδια). 

Το Ιπτάμενο Άστρο 8 βρίσκεται φέτος στα Νοτιοανατολιά. Το 8 "αγαπάει" ιδιαίτερα το στοιχείο φωτιά και γη. Θεωρητικά (μόνο εάν τα μόνιμα ιπτάμενα άστρα του χώρου σας το επιτρέπουν, και εφόσον δεν πρόκειται για κρεβατοκάμαρα ή αποθήκη) θα μπορούσε κάποιον να ευνοήσει τα χρήματα βάζοντας κίνηση στην περιοχή με μουσική, τηλεόραση, συντριβάνι κλπ. Δεν σας προτείνω με ελαφριά καρδιά να ενισχήσετε το 8 στα ΝΑ με χρώματα και στοιχεία φωτιάς και γης, διότι εάν τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας είναι αρνητικά και τα μόνιμα άστρα δεν θέλουν αυτά τα χρώματα τότε θα κάνετε ζημιά αντί για καλό. 

Το Ιπτάμενο Άστρο 9 βρίσκεται το 2018 στο κέντρο του κάθε χώρου. Επειδή είναι ο κεντρικός αριθμός Φενγκ Σούι για το 2018 αυτό σημαίνει ότι η επίδρασή του θα είναι χαρακτηριστική στα γεγονότα του πλανήτη τα οποία θα έχουν να κάνουν με τις ιδιότητες του 9 που είναι προαγωγή, ανάπτυξη, χαρούμενα γεγονότα, ομορφιά, δόξα, πάθος, εκφραστικότητα, φως, καθαρότητα, δημοφιλής. Θεωρητικά (εφόσον τα μόνιμα ιπτάμενα άστρα του χώρου σας το επιτρέπουν, και εφόσον δεν πρόκειται για κρεβατοκάμαρα ή αποθήκη) θα μπορούσε κάποιον να ευνοήσει τα ξαφνικά χρήματα που μπορεί να φέρει το 9  βάζοντας κίνηση στην περιοχή του κέντρου με μουσική, τηλεόραση, συντριβάνι κλπ. 
Τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο θα υπάρξουν όμως παγκοσμίως τάσεις για προβλήματα στον τρόπο σκέψης, επιδεικτικότητα, κακή διάθεση, δυσκολία έκφρασης, παρεξηγήσεις από αυτά που λέμε, προβλήματα εύρεσης εργασίας, μέχρι και προβλήματα όρασης.

Το Ιπτάμενο Άστρο 1 έχει σχέση με ακαδημαική επιτυχία (οπότε καλό για μαθητές), κοινωνική θέση, καλό όνομα, σοφία, εξυπνάδα, ταξίδια, "μέσο" (δηλαδή σημαντικά άτομα που βοηθούν). Το 2018 αυτή η ενέργεια βρίσκεται στα Βορειοδυτικά. Ιδιαίτερα καλό εάν βρίσκεστε μέσα σε αυτή την ενέργεια το 2018, ή έστω να την κοιτάζετε, εννοείται είναι καλό εάν έχετε την πόρτα στας στην ΒΔ περιοχή του σπιτιού σας. 
Το Ιπτάμενο Άστρο 1 επειδή ανήκει στο στοιχείο νερό, μπορείτε να το ενισχύσετε με μαύρο, σκούρο μπλε ή σκούρο γκρι, ακόμα και με μεταλλικά αντικείμενα και μεταλλικά χρώματα, ακόμα και εάν στην περιοχή στα ΒΔ του σπιτιού σας έχετε το μόνιμο 5 ή 2, γιατί με το μέταλλο και το νερό μειώνετε και αυτά εφόσον τα έχετε.

Λιγότερο αρνητικά άστρα είναι το Ιπτάμενο Άστρο 4 και 6. 

Το ιπτάμενο άστρο 4 έχει να κάνει με τους γοφούς, φέρνει ερωτικά σκάνδαλα, έχει καλλιτεχνική φύση, σε κάνει να είσαι σαν φτερό στον άνεμο, είναι τεμπέλικο ασταθές άστρο. Το Ιπτάμενο Άστρο 4 βρίσκεται φέτος στον Νότο. Μπορεί να φέρει καλλιτεχνική έμπνευση και εραστές, αυτή είναι η καλή του πλευρά. 
Εάν θέλετε να τονίσετε τις ερωτικές ευκαιρίες στην ζωή σας (μιλάω για ευκαιρίες όχι για ποιότητα) μπορείτε να βάλετε στον ακριβή Νότο ένα βάζο με νερό και λουλούδια, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα αυτοί που είναι γεννημένοι την χρονιά του φιδιού, πετεινού και βοδιού, διότι ο νότος αντιπροσωπεύει μόνιμα το '"Αστρο Λουλουδιού" (flower of romance" και φέτος ο Νότος θα έχει για τα συγκεκριμένα κινέζικα ζώδια και το άστρου λουλουδιού αλλά και το Ιπτάμενο Άστρο 4.
Εάν όμως είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι και υποψιάζεστε ότι το έτερον ήμισυ έχει τάσεις για ξενοπερπατήματα, τότε μειώστε το ετήσιο αυτό άστρο βάζοντας το στοιχείο της φωτιάς και της γης στο νότιο μέρος του σπιτιού σας. Πχ βάλτε κόκκινο χαλί ή πίνακα σε χρώματα της φωτιάς ή της γης, βάλτε ένα μπωλ με άμμο πετρούλες και κόκκινα κεράκια κλπ. Επίσης βεβαιωθείτε ότι το 2018 στον Νότο δεν έχετε σύμβολα μήτρας (βάζο) και αντρικού μέλους (κάτι μυτερό όπως ένα κλαρί ή μπαστούνι κλπ) μέσα στο βάζο. 

Το Ιπτάμενο άστρο 6 έχει να κάνει με την κυβέρνηση, την αρχηγεία και τον νόμο και το 2018 βρίσκεται Νοτιοδυτικά. Αν είστε κυβερνητικό ή νομικό γραφείο και έχετε το γραφείο σας ή την πόρτα σας στα ΝΔ έχει καλώς, απλώς προσέξτε μην έρθει ο νόμος και σε εσάς (αυτό εξαρτάται από τα μόνιμα άστρα του χώρου σας). 
Για να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας έτσι και αλλιώς, δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο να κερδίσετε βάζοντας ένα διαφανές βάζο με νερό και κλωνάρια πρασινάδας ή μπαμπού στα ΝΔ του χώρου σας για το 2018. Το μειώνετε επίσης με το στοιχείο ξύλο και νερό, οπότε το μαύρο, πράσινο, μπλε βοηθάει, όπως και οι αριθμοί 3, 4 και 1, οπότε μπορείτε να βάλετε πράγματα σε τριάδες, τετράδες, μονάδες. 
Το Ιπτάμενο Άστρο 6 μπορεί να φέρει νομικά προβλήματα, οπότε πάρτε τα μέτρα σας εάν έχετε μπλεξίματα με δικαστήρια. Το 6 μπορεί να φέρει εκτός από νομικά προβλήματα, ξεροκεφαλιά, κυριαρχία, μοναξιά και απομόνωση, λύπη, φυγή από το πατρικό σπίτι, μεγάλη επαγγελματική αλλαγή. Για δείτε μήπως το έχετε στο κρεβάτι σας, το γραφείο ή την είσοδο. 

Αυτά σχετικά με τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι για το 2018. 

Σε επόμενο άρθρο μου θα ασχοληθώ αναλυτικά με άλλες επιδράσεις του Φενγκ Σούι, και θα αναφέρω για πρώτη φορά άγνωστες στην Ελλάδα πληροφορίες (χι χι).

Σημαντικό: τις συμβουλές που αναφέρω παραπάνω θα τις εφαρμόσετε μετά τις 4 Φεβρουαρίου 2018. Δηλαδή πρώτα θα αφήσετε τις ενέργειες να μπούνε στον χώρο, και ύστερα θα τις μεταχειριστείτε ανάλογα.

Καλή χρονιά του γήινου σκύλου 2018 να έχουμε!

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit