Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Θεραπεία αλατόνερου & μελωδού για το Ιπτάμενο Άστρο 5

Θεραπεία αλατόνερου και μεταλλικού μελωδού για το Ιπτάμενο Άστρο 5

Το Ιπτάμενο Άστρο 5 προκαλεί κακοτυχία και εμπόδια. Κλασσικός τρόπος αντιμετώπισης του Ιπτάμενου Άστρου 5 είναι η θεραπεία αλατόνερου. Η θεραπεία του αλατόνερου είναι ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο αντίμετρο που περιέχει το στοιχείο μέταλλο και νερό. Το Ιπτάμενο Άστρο 5 ανήκει στο στοιχείο γη και μειώνεται με το στοιχείο μέταλλο και νερό.

Για την θεραπεία του αλατόνερου θα χρειαστείτε:

  • ένα χαμηλό διαφανές γυάλινο χαμηλό ποτήρι ή μεταλλικό μπωλ
  • 1/3 χοντρό αλάτι (στοιχείο νερό)
  • 1/3 νερό
  • 6 νομίσματα του ενός λεπτού του ευρώ
  • 1 ευρώ ή νόμισμα άλλου κράτους ασημένιου χρώματος αξίας του ενός

Το παραπάνω αντίμετρο του αλατόνερου περιέχει το στοιχείο μέταλλο στο μπωλ εάν βάλετε μεταλλικό, το διαφανές γυάλινο ποτήρι είναι αδύναμο στοιχείο γη (για αυτό είναι καλύτερο το μεταλλικό μπωλ αν έχετε), ο αριθμός 6 είναι μέταλλο, ο αριθμός 1 είναι νερό, ο συνδυασμός 6 και 1 είναι στοιχείο νερό (το 6 και 1 λέγεται συνδυασμός Χο Το), το χρώμα ασημένιο είναι μέταλλο γιν, το χρώμα χρυσό ή χάλκινο είναι μέταλλο γιανγκ, τα νομίσματα είναι από μέταλλο, ο κύκλος είναι στοιχείο μέταλλο.

Θα πάρετε το ποτήρι, θα βάλετε το χοντρό αλάτι, μετά θα ακουμπήσετε σε κύκλο τα 6 νομίσματα σε κύκλο, στο κέντρο θα βάλετε το ευρώ. Προτιμήστε τα νομίσματα να είναι από την γιανγκ πλευρά τους που είναι η κορώνα. Βάλτε το νερό.

Κανονικά το αλάτι μετά από λίγο καιρό θα φουσκώσει και θα βγει έξω από το ποτήρι. Επειδή το αλάτι μπορεί να φουσκώσει τόσο πολύ και να πάει στο πάτωμα ή στο αγαπημένο σας έπιπλο, μπορείτε να βάλετε το ποτήρι πάνω σε αλουμινόχαρτο.

Όταν το αλάτι φουσκώσει και εξατμιστεί εντελώς το νερό, πλύνετε το ποτήρι και ξεκινήστε από την αρχή, χρησιμοποιώντας τα ίδια νομίσματα και ποτήρι, προσθέτοντας καινούργιο νερό και χοντρό αλάτι. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε καινούργια νομίσματα, δεν έχει σημασία. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσετε μετά το ποτήρι αυτό για να πιείτε κλπ.

Την θεραπεία του αλατόνερου δεν θα την κλείσετε σε κάποιο συρτάρι, πρέπει να είναι σε ανοιχτό χώρο ώστε να γίνεται η χημική αντίδραση με τον περιβάλλον χώρο.

Εάν βάλετε την θεραπεία του αλατόνερου σε ένα μέρος και το αλάτι παραμένει στον πάτο και δεν φουσκώνει προς τα πάνω, τότε μετακινήστε το μπωλ ή το ποτήρι, αλλά να ανήκει στην ίδια κατεύθυνση που βρίσκεται το 5. 

Ο μεταλλικός μελωδός

Εάν δεν θέλετε να βάλετε την θεραπεία του αλατόνερου, εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε ένα μεταλλικό μελωδό. Ο μεταλλικός μελωδός πρέπει να έχει μεταλλικά πόδια και το κέντρο του (το κεντρικό κρεμαστάρι να είναι από μέταλλο). Εάν ο μελωδός που έχετε έχει στο κέντρο του ξύλο και όχι μέταλλο, τότε δεν χτυπάει το μέταλλο πάνω στο μέταλλο, οπότε δεν έχετε ενεργό το μέταλλο, οπότε δεν κάνετε πιό αδύνατο το Ιπτάμενο Άστρο 5.

Επίσης σας πληροφορώ ότι ο ήχος ανήκει επίσης στο στοιχείο μέταλλο (δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι κάποιος έχει μεταλλική φωνή).

Ιπτάμενο Άστρο 5 της χρονιάς, του μήνα και το μόνιμο

Την θεραπεία του αλατόνερου ή τον μεταλλικό μελωδό θα πρέπει να τον βάλετε εκεί που  βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο της χρονιάς, του μήνα. Δηλαδή μια θεραπεία για το Ιπτάμενο Άστρο της χρονιάς, και μια θεραπεία για το Ιπτάμενο Άστρο του μήνα. Εάν κάνετε Φενγκ Σούι για τον μήνα, θα πρέπει κάθε μήνα να αλλάζετε την θέση της θεραπείας αλατόνερου βάζοντάς την κάθε φορά εκεί που πηγαίνει (πετάει) το μηνιαίο άστρο 5.

Επίσης εάν έχετε ήδη κάνει Φενγκ Σούι και ξέρετε τα Ιπτάμενα Άστρα του χώρου σας, βάλτε την θεραπεία αλατόνερου ή τον μελωδό εκεί που βρίσκεται το μόνιμο άστρο 5 του χώρου σας, το οποίο επιδρά σε εσάς, ανάλογα με την χρήση του δωματίου. 

Πχ αν κοιμάστε στο άστρο βουνού 5 (που το βρίσκετε από τον μόνιμο χάρτη ιπτάμενων άστρων του σπιτιού σας), θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε μια θεραπεία αλατόνερου εφόσον δεν μπορείτε να αποφύγετε να κοιμάστε σε αυτή την περιοχή που βρίσκεται το μόνιμο Ιπτάμενο Άστρο 5. Άλλο παράδειγμα, εάν στο σαλόνι σας ή στην είσοδο του σπιτιού σας έχετε το άστρο νερού 5, τότε επίσης θα πρέπει να βάλετε εκεί μια θεραπεία αλατόνερου. Και επειδή εδώ μιλάμε για μόνιμες ενέργειες και μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα, η θεραπεία αυτή θα πρέπει να μείνει εκεί και να ανανεώνεται για πάντα.

1 σχόλιο:

  1. Δάνειο προσφορά έχει μειωθεί σε ποσοστό
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου είναι 4% και εξόφληση γίνεται σε μηνιαία βάση, αν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: lucastrid123@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit