Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς: γιατί δεν ενεργοποιούμε το 8, 9 και 1 (τα θετικά ιπτάμενα άστρα)


Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς: γιατί γράφω μόνο για τα αρνητικά Ιπτάμενα Άστρα και πώς να τα αντιμετωπίσουμε και γιατί δεν γράφω πώς να ενεργοποιήσουμε τα θετικά Ιπτάμενα Άστρα

Κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για το Φενγκ Σούι και μάλιστα έχει κάνει Ιπτάμενα Άστρα με συνάδελφο, με ρώτησε τις προάλλες γιατί στα άρθρα μου μιλάω μόνο πώς να μειώσουμε τα αρνητικά Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς και δεν μιλάω καθόλου πώς να αυξήσουμε τα θετικά Ιπτάμενα Άστρα. Μήπως είμαι αρνητικό άτομο που μιλάω μόνο για τα κακά; (το άκουσα και αυτό!!!!!!!!!) Δηλαδή γιατί δεν γράφω όπως άλλοι συνάδελφοι που λένε πώς να αυξήσουμε τα χρήματα, την αγάπη κλπ. Και επειδή αυτή είναι μπηχτή που έρχεται από συνάδελφο, θα εξηγήσω και εγώ μια και έξω τα πράγματα, όχι τίποτα άλλο, να διαβάζουν και οι συνάδελφοι τα άρθρα μου και να μαθαίνουν σιγά σιγά Φενγκ Σούι και να σταματήσουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο.

Η απάντησή μου σε αυτή την ερώτηση είναι η εξής: προτιμώ να μην ακολουθώ τον δημοφιλή δρόμο που υπόσχεται λαγούς και πετραχείλια και να σας γεμίζω με ελπίδα για την νέα χρονιά γιατί αυτά θα ήταν απλά λαγοί και πετραχείλια. Επίσης δεν με ενδιαφέρει να βγάζω χρήματα από εσάς κάθε χρόνο γιατί ευτυχώς η ζωή μου τα έφερε έτσι ώστε να μην χρειάζομαι εισόδημα από το Φενγκ Σούι για να ζήσω. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές της Ελλάδας... Επίσης όταν οι άλλοι κονομούσαν απίστευτα λεφτά από το Φενγκ Σούι όταν οι αγελάδες στην Ελλάδα ήταν ακόμα χρυσές, εγώ έκανα τον γύρο του κόσμου κυνηγώντας τον κινέζο δάσκαλό μου από πίσω για να μάθω όσα περισσότερα γίνεται και ας είχα πάρει το πτυχίο συμβούλου το 2001. Αυτά περί εμού είναι σημαντικά να τα ξέρετε. 

Για παράδειγμα θα μπορούσα και εγώ να σας πω όπως κάνουν άλλοι, ότι επειδή το 2016 το Ιπτάμενο Άστρο 8 βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά και προσφέρει ευημερία, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο βάζοντας στα ΝΔ φέτος κίνηση όπως συχνή χρήση τηλεόρασης, ραδιοφώνου, κινούμενο νερό, χρήση του χώρου για γυμναστική κλπ ή χρώματα σχήματα και υλικά της φωτιάς και της γης κλπ.

Όμως κάνοντας αυτό για να αποκτήσετε περισσότερη ευημερία το 2016 έχετε στατιστικά πιθανότητες λιγότερο από 3 στις 9 να κάνετε κάτι καλό στην ζωή σας, ενώ 6 στις 9 θα κάνετε ζημιά (διότι υπάρχουν 9 Ιπτάμενα Άστρα, από τα οποία τα 6 είναι "κακά¨στην χρονική περίοδο του τώρα που διαρκεί μέχρι το 2024).

Διότι εκτός από τις ετήσιες επιδράσεις υπάρχουν και οι μόνιμες επιδράσεις του χώρου σας οι οποίες αλληλοεπιδρούν με τις επιδράσεις της χρονιάς, φανταστείτε ότι είναιι σαν να κάνουν χημική αντίδραση οι επιδράσεις της χρονιάς με τις επιδράσεις τις μόνιμες του χώρου σας. 

Φανταστείτε πχ να ενεργοποιήσετε το 2016 το 8 της ευημερίας στα Νοτιοδυτικά του σπιτιού σας που είναι πχ η κρεβατοκάμαρα βάζοντας πχ χρώματα της φωτιάς με μπωρντό κουρτίνες και παπλώματα και βάζοντας πολλά κόκκινα κεράκια τριγύρω, ενώ σε αυτή την περιοχή το μόνιμο άστρο βουνού είναι το 2. Εσείς όλα αυτά τα κάνετε για καλό, για να βγάλετε παραπάνω χρήματα το 2016 γιατί το διαβάσατε από το τάδε άρθρο κάποιου ειδικού του Φενγκ Σούι και σας φάνηκε καλό και ωραίο να το κάνετε.
Όμως το μόνιμο άστρο βουνού 2 στην κρεβατοκάμαρα προκαλεί ασθένεια και πρέπει κάποιος να αποφεύγει τα κόκκινα και τα χρώματα της φωτιάς. Εσείς βάζοντας κόκκινα για το ετήσιο 8 έχετε στην πραγματικότητα ενεργοποιήσει την ασθένεια, και το πιό πιθανό είναι το 2016 να ξοδεύετε τα χρήματά σας στους γιατρούς. Επικίνδυνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστείτε τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα του χώρου σας είναι κάτι σαν το DNA του σπιτιού σας. Έχετε τα τάδε καλά και τα τάδε κακά γονίδια, τα οποία περιμένουν να ενεργοποιηθούν από ετήσιες και μηνιαίες επιδράσεις Φενγκ Σούι, αλλά και από την χρήση του χώρου ως γιν (ακινησία, μικροί ψηλοί κλεισμένοι χώροι)  ή γιανγκ (κίνηση, ανοιχτός χώρος), αλλά και από τα σχήματα, υλικά, χρώματα και αριθμούς που έχετε βάλει στην χώρο.  

Εσείς κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρετε τις μόνιμες επιδράσεις του χώρου σας. 

Τις μόνιμες επιδράσεις τις ξέρετε μόνο εφόσον έχετε κάνει Φενγκ Σούι με κάποιον σύμβουλο  που χρησιμοποιεί τα Ιπτάμενα Άστρα και μόνο όταν αυτός σας έχει δείξει που βρίσκονται αυτές ακριβώς πάνω στην κάτοψη του χώρου και μόνο εφόσον σας έχει εξηγήσει πώς χρησιμοποιούνται (εξηγώντας την φύση των ιπτάμενων άστρων και πως τα αποδυναμώνουμε ή τα δυναμώνουμε, πράγματα τα οποία τα έχω εξηγήσει εκτενώς στο βιβλίο μου "Feng Shui 2014-2023, για κάθε χρονιά και μήνα"). 

Από προσωπική μου πείρα, ένας συνάδελφος δεν πρόκεται να σας κάνει τίποτα λιανό και ξεκάθαρο. Μέχρι και μάστερ κινέζοι που ξέρω, όταν έρθουν να κάνουν Φενγκ Σούι στον χώρο σας, δεν θα γράψουν πάνω στην κάτοψη τα μόνιμα ιπτάμενα άστρα του σπιτιού σας. Θα τραβήξουν γραμμές στην κάτοψη για να ξέρουν οι ίδιοι τις κατευθύνσεις, στο πλάι του χαρτιού πάνω δεξιά θα βάλουν τον χάρτη Ιπτάμενων Άστρων (κάτι σαν τρίλιζα μοιάζει) και απλά θα σας πουν τι να κάνετε, βάλτε εδώ αυτό, εκεί το άλλο κλπ. 

Ο συνάδελφος θα σας πει ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να έρχεται να σας δίνει συμβουλές για την κάθε χρονιά, ώστε να βγάζει και αυτός οικονομικά το κατιτίς του. Και ΟΚ, δεν είμαι ενάντια σε αυτό, αλλά στις εποχές που ζει η Ελλάδα αυτή η στιγμή, θεωρώ ότι πρέπει να βοηθάμε όσο γίνεται και ότι πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές DIY στον βαθμό που γίνεται βέβαια.

Στα διάφορα άρθρα Φενγκ Σούι που κυκλοφορούν έξω, θα δείτε συχνά συμβουλές Φενγκ Σούι για κάθε κατεύθυνση του ορίζοντα. Καταλαβαίνετε τώρα ότι αυτό έχει εμπορική αξία για τους ίδιους, αλλά όχι καλά αποτελέσματα για εσάς, και να μην λέτε μετά ότι κάνατε όλα αυτά που έγραφαν αλλά τελικά η χρονιά ήταν χάλια και το Φενγκ Σούι δεν λειτουργεί.
Επίσης να μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλες επιδράσεις στην ζωή μας εκτός από την επίδραση του χώρου και του Φενγκ Σούι, όπως πχ η επίδραση του πεπρωμένου, οπότε για να ξέρετε εάν φταίει το Φενγκ Σούι, ο αστρολογικός σας χάρτης ή εσείς που κάνατε κάποια λάθος επιλογή πρέπει να ξέρετε όλο το φάσμα. Για αυτό εγώ σας λέω μόνο τι να κάνετε να να αντιμετωπίσετε μόνο τις κακές επιδράσεις, γιατί έτσι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κάνετε τίποτα κακό, αντίθετα αποφεύγετε μόνο τα κακά. Αυτό δεν είναι ήδη καλό από μόνο του;

Επίσης υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που διαφημίζουν ότι κάνουν Ιπτάμενα Άστρα, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν μόνο της χρονιάς γιατί δεν ξέρουν να υπολογίζουν και να χρησιμοποιούν ένα χάρτη Ιπτάμενων Άστρων ενός σπιτιού που υπολογίζεται μόνο με την ειδική πυξίδα Λο Παν του Φενγκ Σούι, μετρώντας ακριβώς τις μοίρες πρόσοψης του χώρου και λαμβάνοντας υπόψιν την χρονική περίοδο κατασκευής του κτιρίου. Για αυτό προσοχή που πάτε. 

Αυτοί που έχουν πτυχία τα δείχνουν, επίσης παίζει ρόλο από πού έρχεται το πτυχίο, να έρχεται από αναγνωρισμένο Γκραντ Μάστερ και από αναγνωρισμένη σχολή. Επίσης ότι κάποιος πήγε σε σεμινάριο και πήρε βεβαίωση παρακολούθησης δεν σημαίνει ότι αυτό που βλέπετε είναι πτυχίο συμβούλου, και βέβαια ούτε είναι πτυχίο Μάστερ. Στην Ελλάδα είμαι η μόνη αναγνωρισμένη Μάστερ του Φενγκ Σούι από τον παγκόσμιο οργανισμό Φενγκ Σούι με έδρα την Σινγκαπούρη, και το κυριότερο έχω μάθει αυτά που ξέρω όχι από σεμινάρια μαζί με άλλους 100, αλλά δουλεύοντας μαζί με τον κινέζο γκραντ μάστερ. Και αυτό έχει τεράστια διαφορά, υπάρχουν ελάχιστοι λευκοί που μετρούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών που το έχουν επιλεγεί από κινέζο να τους πάρουν μαζί όταν δουλεύουν. Όπως ο καλός ο χειρουργός δεν γίνεται καλός από την ιατρική σχολή, αλλά όταν μάθει τα κόλπα από άλλο καλό χειρούργο.
  
Επίσης να αναφέρω ότι δεν είμαι καθόλου οπαδός της Λίλιαν Του. Ουδέν σχόλιο.

Προσωπικά όταν κάνω Φενγκ Σούι σε ένα σπίτι, τραβάω τις γραμμές πάνω στην κάτοψη, βάζω τα νούμερα μόνιμων άστρων μέσα στις κατευθύνσεις, εξηγώ την φύση των άστρων, εξηγώ τον κύκλο της δημιουργίας και καταστροφής των στοιχείων, εξηγώ σε ποιά άστρα επικεντρωνόμαστε σε κάθε κατεύθυνση και δωμάτιο, εξηγώ τις περιοχές που πρέπει να έχουν κίνηση (γιανγκ), τις περιοχές που πρέπει να έχουν ακινησία (γιν), βάζω πάνω στην κάτοψη τα θετικά στοιχεία σε κάθε κατεύθυνση και δωμάτιο, και λέω ότι για τις ετήσιες επιδράσεις πρέπει είτε να διαβάσουν το βιβλίο μου (η ιδανική περίπτωση) είτε να ενεργοποιούν το 8, 9 και 1 μόνο εάν πάνω στην κάτοψη έχω γράψει ότι αυτή η κατεύθυνση και δωμάτιο θέλει αυτά τα χρώματα και την κίνηση. 

Δηλαδή κάνω αναγκαστικά σε κάθε συνεδρία ένα μίνι σεμινάριο, ώστε να μπορεί μετά το άτομο να κάνει μόνο του τα ετήσια άστρα και να με ξαναχρειαστεί το 2024 που θα αλλάξει η επίδραση του Ιπτάμενου Άστρου 8 και 2. 
Μου τρώει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά αξίζει. Και κοιμάμαι με καθαρή συνείδηση. Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit