Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Θεραπεία για το Ιπτάμενο Άστρο 2 που προκαλεί ασθένεια

Θεραπεία για το Ιπτάμενο Άστρο 2 που προκαλεί ασθένεια



Το Ιπτάμενο Άστρο 2 προκαλεί ασθένεια. Κλασσικός τρόπος αντιμετώπισης για το Ιπτάμενο Άστρο 2 είναι το σετ έξι νομισμάτων είτε η μεταλλική κολοκύθα.

Μάθατε ήδη σε προηγούμενο κεφάλαιο ότι το Ιπτάμενο Άστρο 2 ανήκει στο στοιχείο γη και μειώνεται με το στοιχείο μέταλλο και νερό.

Για να φτιάξετε ένα σετ έξι νομισμάτων θα χρειαστείτε:

  • 6 νομίσματα του 1 λεπτού
  • ένα ζελοτέιπ ή μια κλωστή μεταλλική χρυσή ή χάλκινη ή άσπρη 
Βάλτε σε ένα τραπέζι τα νομίσματα το ένα δίπλα στο άλλο ώστε να εφάπτονται μεταξύ τους. Τα νομίσματα να είναι από την ίδια πλευρά και να βλέπετε την κορώνα (γιανγκ). Τα κολλάτε με ζελοτέιπ ώστε να σταθεροποιηθεί το σετ και να γίνει ένα κομμάτι. Εναλλακτικά περνάτε τα νομίσματα με την κλωστή ώστε να γίνουν επίσης ένα κομμάτι, τα νομίσματα τα περνάτε με την κλωστή όπως στην εικόνα παρακάτω.

Μπορείτε να βρείτε έτοιμα σετ των έξι νομισμάτων και σε καταστήματα Φενγκ Σούι. Η κόκκινη κλωστή που έχουν δεν είναι ιδανική, θα ήταν καλύτερο να έχουν μεταλλική κλωστή, γιατί το κόκκινο βοηθάει το στοιχείο γη στο οποίο ανήκει το Ιπτάμενο Άστρο 2.

Χρησιμοποιούμε νομίσματα του ενός λεπτού γιατί ο αριθμός ένα ανήκει στο στοιχείο νερό. Το ένα λεπτό του ευρώ είναι χάλκινο σε χρώμα και ανήκει στο μέταλλο γιανγκ. Το ζελοτέιπ είναι για ευκολία χρήσης, ενώ οι κλωστές που σας προτείνω ανήκουν στο στοιχείο μέταλλο.

Εννοείται ότι επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλά μεταλλικά αντικείμενα όπως ένα στρογγυλό μεταλλικό μπωλ μέσα στο οποίο θα έχετε τα ψιλά σας, ακόμα και η θεραπεία αλατόνερου για το άστρο 5 λειτουργεί και για το άστρο 2.

Η θεραπεία αλατόνερου είναι τούρμπο θεραπεία για το άστρο 5, όπου το άστρο 5 θεωρείται ότι είναι η λάβα στο κέντρο της γης και χρειάζεται το στοιχείο νερό, γιατί δεν μπορείς να σβήσεις την λάβα μόνο με μέταλλο.


Οπότε για το άστρο 2 το σετ έξι νομισμάτων ή μία μεταλλική κολοκύθα ή άλλο μέταλλικό αντικείμενο είναι μια χαρά. 

Το μέταλλο κάνει την γη πιό αδύναμη, το Ιπτάμενο Άστρο 2 είναι στοιχείο γη οπότε το μέταλλο κάνει το δύο που προκαλεί ασθένεια πιό αδύναμο.
Η μεταλλική κολοκύθα πρέπει να έχει άνοιγμα στην κορυφή της, είναι ιδιαίτερα δυνατό στοιχείο μέταλλο γιατί είναι φτιαγμένη από μέταλλο, κοιτάζοντάς την από πάνω βλέπετε πολλούς κύκλους που είναι επίσης στοιχείο μέταλλο, η μεταλλική κολοκύθα είναι επίσης σαν το μπουκάλι του γιατρού ιδιαίτερα καλό κατά της ασθένειας.

Σημείωση: στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τα 6 νομίσματα ενωμένα με κόκκινη κλωστή. Συνήθως τα 6 νομίσματα τα βλέπετε στην αγορά με κόκκινη κλωστή επειδή στην κινέζικη κουλτούρα θεωρείται ότι το κόκκινο χρώμα ενεργοποιεί. Εάν όμως είμαστε ψείρες και θέλουμε να κάνουμε σωστά τα πράγματα, η κλωστή θα πρέπει επίσης να είναι στα χρώματα του μετάλλου και όχι στα χρώματα της φωτιάς. Τα χρώματα του μετάλλου είναι το άσπρο, χρυσό, ασημί, χαλκός. 
Επίσης τα χρώματα του νερού είναι επίσης καλό για να αδυνατίσει το 2, δηλαδή το μαύρο και μπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit