Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2015 - Ιπτάμενα Άστρα

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2015 - Ιπτάμενα Άστρα για το 2015
από την Γεωργία Κιάφη


Στις 4 Φεβρουαρίου 2015 ξεκίνησε η νέα ηλιακή χρονιά της ξύλινης κατσίκας, οπότε ήρθε η ώρα να πάρετε τα μέτρα σας για να βελτιώσετε την επίδραση που θα έχουν οι ενέργειες Φενγκ Σούι της νέας χρονιάς 2015 στον χώρο σας (σπίτι, κατάστημα, γραφείο ή όπου περνάτε πολλές ώρες).

Όπως έχετε ήδη διαβάσει από άλλα άρθρα μου, κάθε κατεύθυνση του ορίζονται επηρεάζεται και από ετήσιες ενέργειες Φενγκ Σούι, οι ετήσιες ενέργειες όπως το λέει και οι λέξη αλλάζουν θέση κάθε χρόνο. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί πέρισυ να είχατε μια δύσκολη ενέργεια στην κατεύθυνση του διαμερίσματός σας όπου κοιμάστε, η οποία αυτή ενέργεια το 2015 να έχει μετακομίσει σε άλλη περιοχή του σπιτιού σας, το οποίο θα σας ανακουφίσει από δυσκολίες.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη ενέργειας Φενγκ Σούι, τα πιό γνωστά είναι τα Ιπτάμενα Άστρα. Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι αόρατες ενέργειες που εκφράζονται με αριθμούς από το ένα έως το εννέα. Κάθε αριθμός έχει συγκεκριμένη επίδραση, πχ το ένα φέρνει ακαδημαική επιτυχία, βοηθούς ανθρώπους αλλά και ταξίδια, ενώ το δύο φέρνει ασθένεια κλπ. 

Οπότε το κάθε ένα από αυτά τα άστρα βρίσκεται σε κάποια περιοχή του χώρου σας. Για να δείτε που βρίσκεται το κάθε ετήσιο Ιπτάμενο Άστρο για το 2015 θα πρέπει να πάρετε μια πυξίδα, να πάτε στο κέντρο του διαμερίσματός σας, και να βρείτε που είναι η βόρεια πιτούλα του χώρου, η νότια, η νοτιοδυτική κλπ. 

Καλό είναι να πάρετε μια κάτοψη του σπιτιού και να σημειώσετε αυτές τις κατευθύνσεις πάνω στο χαρτί, ώστε να ξέρετε κάθε χρονιά που είναι ο βορράς, δύση κλπ του σπιτιού σας με μεγάλη ακρίβεια. 

Η χρήση της κάτοψης είναι πολύ βοηθητική γιατί πολλές φορές κάνουμε λάθος υπολογισμό του κέντρου του χώρου, ιδιαίτερα όταν το σπίτι έχει ακανόνιστο ή ασύμμετρο σχήμα με προεκτάσεις κλπ. Εάν το κέντρο είναι λάθος, τότε και οι κατευθύνσεις θα είναι λάθος, οπότε και τα μέτρα που θα πάρετε για να βελτιώσετε τον χώρο σας θα είναι λάθος. Για αυτό παρακαλώ να προσέχετε πολύ όταν βρίσκετε τις κατευθύνσεις του ορίζοντα.

Ας πάμε τώρα στο κυρίως θέμα, τις συμβουλές Φενγκ Σούι για τα Ιπτάμενα Άστρα για το 2015.

Ιπτάμενα Άστρα 2015

Το κεντρικό άστρο για το 2015 είναι το 3. Με βάση αυτό το άστρο, το οποίο είναι ο αριθμός Κούα της χρονιάς και τον έχουν όλα τα αγοράκια που γεννιούνται φέτος το ηλιακό κινέζικο έτος της κατσίκας 2015, διανέμονται τα υπόλοιπα άστρα στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.

Το κεντρικό άστρο της χρονιάς επηρεάζει τα παγκόσμια γεγονότα της χρονιάς, εάν θέλετε διαβάστε στο παρόν ιστολόγιο τις προβλέψεις μου για το 2015.

Ας δούμε ένα ένα τα υπόλοιπα Ιπτάμενα Άστρα του 2015, που βρίσκονται και τι να κάνετε.

Ιπτάμενο Άστρο 1: Βρίσκεται στην Ανατολή το 2015. Στην Ανατολική πλευρά του χώρου σας βρίσκεται ένα άστρο που βοηθάει τις σπουδές και την πρόοδο. Εάν επιδιώκετε ιδιαίτερα κάτι τέτοιο, μπορείτε φέτος να βάλετε το γραφείο σας ή να κάθεστε αρκετές ώρες μέσα στην ανατολική περιοχή του χώρου σας ώστε να απορροφάει το σώμα σας αυτή την ενέργεια. Εάν δεν μπορείτε να βρίσκεστε μέσα σε αυτή, μπορείτε να την κοιτάζετε όσο γίνεται περισσότερο βάζοντας την καρέκλα σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε σε ευθεία γραμμή την Ανατολή. Τα χρώματα που βοηθούν το Ιπτάμενο Άστρο 1 να είναι δυνατό είναι το άσπρο, μαύρο, μπλε, γκρι, μεταλλικό χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις. ΟΚ είναι και το μπεζ το κίτρινο και τα χρώματα της γης. Μεταλλικά αντικείμενα είναι ιδιαίτερα καλά.

Ιπτάμενο Άστρο 2: Βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά το 2015. Στα ΝΑ του χώρου σας βρίσκεται το άστρο 2 το οποίο έχει σχέση με τις ασθένειες και τα γυναικολογικά θέματα. Καλό είναι να αποφύγετε να έχετε το κρεβάτι σας μέσα στην ΝΑ περιοχή του σπιτιού σας. Δεν είναι καλό να έχετε την είσοδο του σπιτιού σας στην ΝΑ περιοχή, δεν είναι καλό η είσοδος να βλέπει προς τα έξω προς τα ΝΑ, γιατί αυτό σημαίνει ότι γενικά στο σπίτι το 2015 θα υπάρχει τάση για περισσότερη ασθένεια. Τώρα ποιός από την οικογένεια που μένει στο σπίτι θα έχει την περισσότερη επίδραση ασθένειας εξαρτάται από άλλους παράγοντες που εσείς εάν είστε αρχάριοι δεν μπορείτε να εντοπίσετε. 
Εάν δείτε ότι φέτος επηρεάζεστε από το άστρο 2 και δεν μπορείτε να αποφύγετε την ενέργεια αυτή πχ με το να κοιμάστε σε περιοχή που δεν έχει το ιπτάμενο άστρο 2, θα πρέπει να κάνετε τα εξής: Πάρτε έξι νομίσματα του ενός λεπτού του ευρώ, βάλτε τα το ένα δίπλα στο άλλο, κολλήστε τα με διαφανή αυτοκόλλητη ταινία. Βάλτε την θεραπεία στα ΝΑ του σπιτού σας ή του γραφείου σας κλπ. Τα ΝΑ του χώρου δεν θα πρέπει να έχουν χρώματα της φωτιάς όπως κόκκινο, μωβ, ροζ κλπ. Επίσης να μην ξεχνάτε τους χώρους που περνάτε πολλές ώρες, δείτε τι άστρο υπάρχει και εκεί, γιατί μπορεί μεν στο κρεβάτι σας να μην έχετε φέτος το 2, αλλά μπορεί να κάθεστε 8 ώρες την ημέρα στο γραφείο σας που έχει το 2. Αποφύγεται κίνηση στα ΝΑ γιατί αυτό ενεργοποιεί το 2.

Ιπτάμενο Άστρο 3: Το 2015 το Ιπτάμενο Άστρο 3 βρίσκεται στο κέντρο και φέρνει διαφωνίες και έντονο τεμπεραμέντο. Το κέντρο είναι μια κουκίδα, δεν είναι κατεύθυνση του ορίζοντα. Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν θεραπεία στο κέντρο, αλλά κατά την γνώμη μου αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, το κέντρο είναι κάτι σαν κέντρο που διανέμει την ενέργεια, είναι κάτι σαν μια κουκίδα και ούτε καν, αυτή στέλνει τα άλλα άστρα στις κατευθύνσεις. Δεν έχετε όμως να χάσετε τίποτα εάν θέλετε να βάλετε ακριβώς ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού σας κάτι κόκκινο.

Ιπτάμενο Άστρο 4: Το Ιπτάμενο Άστρο 4 το 2015 βρίσκεται στα Βορειοδυτικά. Το 4 είναι το άστρο του σεξ (περισσότερο με την αρνητική έννοια) και έχει σχέση με τα ακαδημαικά και ιδιαίτερα την τέχνη. Αν είστε καλλιτέχνης ή εάν επιδιώκετε περιστασιακό σεξ μπορείτε να βάλετε το κρεβάτι σας μέσα στα ΒΔ του σπιτιού σας, ώστε να απορροφείτε αυτή την ενέργεια. Επίσης μπορείτε να την κοιτάζετε, είτε βάζοντας την καρέκλα σας έτσι ώστε να κοιτάτε προς τα ΒΔ, είτε να βάλετε το κρεβάτι σας έτσι ώστε το προσκέφαλο να δείχνει προς τα ΒΔ. Μπορείτε με την φαντασία σας να βρείτε και άλλους τρόπους να την ενεργοποιήσετε, πχ να βάλετε εκεί στα ΒΔ ένα βάζο με λουλούδια, καθότι το νερό και το στοιχείο ξύλο βοηθούν το Ιπτάμενο Άστρο 4 να είναι δυνατό, επίσης το σχήμα του βάζου μοιάζει με γυναικείο όργανο ενώ το κλαρί του λουλουδιού με αρσενικό. Εάν μένετε μόνοι σας αυτή η μέθοδος με το βάζο μπορεί να βοηθήσει εσάς, αλλιώς μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα άλλο άτομο της οικογένειας, εδώ παίζουν ρόλο και οι χρονιές γέννησης των ατόμων.  
Εάν έχετε στην πόρτα σας στα ΒΔ του σπιτιού σας, τότε αυτό θα σας φέρει την ενέργεια του 4. Προσοχή προσοχή, τα ερωτικά σκάνδαλα μπορεί να ακούγονται ενδιαφέροντα, αλλά επειδή πρόκειται για σκάνδαλα αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποκαλυφτούν. Έχω δει σπίτια που έρχεται το 4 της χρονιάς στην πόρτα τους και αποκαλύπτεται ότι κάποιος έχει εξωσυζηγικές σχέσεις. 
Εάν δεν θέλετε αυτή την ενέργεια, μπορείτε να την αποφύγετε (πχ μην κοιμάστε σε αυτή) και βάλτε κάτι σε χρώμα την φωτιάς, αποφύγετε δια ροπάλου το στοιχείο νερό και ιδιαίτερα το κινούμενο νερό όπως συντριβανάκια κλπ (δείτε τι υπάρχει και έξω από το σπίτι...)

Ιπτάμενο Άστρο 5: Το 2015 το Ιπτάμενο Άστρο 5 βρίσκεται στην Δύση. Το Ιπτάμενο Άστρο 5 είναι το χειρότερο άστρο από όλα, φέρνει εμπόδια, κακοτυχία και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Όταν συμβαίνει κάτι σε ένα σπίτι, το πρώτο πράγμα που κοιτάζω για να βρω το λόγο που έγινε είναι να δω που βρίσκεται το ετήσιο Ιπτάμενο Άστρο 5. 
Αποφύγετε να κοιμάστε στο 5, αποφύγετε να κοιτάτε το 5. Εκεί που είναι το 5 αποφύγετε το στοιχείο φωτιά, πχ όχι σόμπες τζάκια και κεράκια, όχι κόκκινα κλπ. 
Για να το μειώσετε βάλτε μια θεραπεία αλατόνερου, πάρτε χαμηλό γιάλινο ποτήρι ή στρογγυλό μεταλλικό μπωλ, βάλτε ένα τρίτο χοντρό αλάτι, ένα τρίτο νερό, βάλτε πάνω στο αλάτι κυκλικά 6 νομίσματα του ενός λεπτού και στο κέντρο του κύκλου βάλτε ένα ευρώ. Το αλάτι με τον καιρό θα φουσκώνει και θα βγαίνει έξω από την επιφάνεια του νερού, προστατέψτε τα ξύλινα έπιπλα πατώματα με ένα μικρό αλουμίνιο κάτω από το ποτήρι γιατί το αλάτι μπορεί να διαβρώσει το ξύλο. Όταν το νερό έχει εξατμιστεί εντελώς θα πρέπει να φτιάξετε μια νέα θεραπεία με καινούργιο νερό και αλατόνερο, εάν τα νομίσματα δεν μπορούν να διαβρωθούν περισσότερο τότε βάλτε καινούργια. 
Επίσης αποφύγετε κίνηση εκεί που βρίσκεται το 5. Εάν το 5 φέτος βρίσκεται πάνω σε μηχανήματα, αυτά το 2015 θα έχουν την τάση να χαλάσουν (για δείτε που έχετε τον εκτυπωτή σας...). Εάν έχετε εκεί την τηλεόραση, όταν είναι αναμμένη η κινούμενη εικόνα ενεργοποιεί το 5, οπότε και την γκαντεμιά στο σπίτι σας.

Ιπτάμενο Άστρο 6: Το Ιπτάμενο Άστρο 6 είναι γνωστό για νομικά προβλήματα και θέματα με την κυβέρνηση, είναι ο πατέρας, και το 2015 βρίσκεται στα Βορειοανατολικά. Εάν έχετε τέτοιου είδους προβλήματα, αποφύγετε να βρίσκεστε μέσα στα ΒΑ του χώρου και αποφύγετε να κοιτάζετε σε ευθεία προς τα ΒΑ. Επίσης αποφύγετε κινούμενο νερό στα ΒΑ του σπιτιού σας (ή στα ΒΑ έξω από το σπίτι σας), εάν εκεί έχετε την τηλεόραση να μην την χρησιμοποιείτε συχνά. Το 6 δεν θέλει πολλά χρώματα της φωτιάς, ούτε τζάκι αναμμένο και κεράκια αναμμένα... Θέλει βάζο με νερό και πρασινάδες ή μπαμπού, κλαριά σε αριθμό 1, 4 ή 3 κλαριά. Εάν ο χώρος είναι σκοτεινός και τα φυτά δεν αντέχουν στο βάζο, στα ΒΑ φέτος μπορείτε να βάλετε απλά ένα μεγάλο μπουκάλι ανοιχτό με νερό μέσα, ή ένα βάζο με χρωματιστό νερό σε χρώμα μαύρο πράσινο ή μπλε.

Ιπτάμενο Άστρο 7: Το Ιπτάμενο Άστρο 7 είναι γνωστό για σκάνδαλα, εκβιασμούς, απατεωνιές και πισωμαχαιρώματα, μέχρι και χειρουργεία και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, στο Ι Τσινγκ συμβολίζει το στόμα. Είναι το άστρο της μεταφυσικής. Μετά το 5 και το 2, είναι το τρίτο χειρότερο Ιπτάμενο Άστρο. Το αποφεύγουμε με προσοχή. Το 2015 το Ιπτάμενο Άστρο 7 βρίσκεται στον Νότο. Εάν κοιμάστε ή εργάζεστε ή περνάτε πολλές ώρες στον Νότο του χώρου σας, ή εάν κοιτάζεται προς τον Νότο του χώρου, τότε αποροφάτε την ενέργεια αυτή του 7.
Για να την αποφύγετε, αποφύγετε να είστε μέσα της ή να την κοιτάτε. Καλό είναι να μην έχετε στην είσοδο του σπιτιού σας φέτος να βρίσκεται στην νότια πιτούλα του σπιτιού σας αλλά ούτε και αυτή όταν κοιτάζετε προς τα έξω της πόρτας να βλέπετε τον Νότο. 
Εάν δεν γίνεται να αποφύγετε το 7, τότε βάλτε ότι βάζουμε για να θεραπεύσουμε το ιπτάμενο άστρο 6, δηλαδή την θεραπεία με το βάζο - νερό - πράσινα κλαδιά. Επίσης να αποφύγετε κίνηση στην περιοχή, πχ δείτε πού βρίσκεται η τηλεόραση.

Ιπτάμενο Άστρο 8: Το Ιπτάμενο Άστρο 8 είναι πολύ θετικό Ιπτάμενο Άστρο για την χρονική περίοδο 2004-2024. Το 2015 βρίσκεται στον Βορρά. Το άστρο 8 φέρνει χρήματα σταθερά (πχ αυτά του μισθού αλλά όχι αυτά του μπόνους ή του λότο). Επίσης φέρνει αρμονία και καλές ανθρώπινες σχέσεις, τύχη σε σχέσεις με άνδρες και μικρά παιδάκια αγόρια. Φέρνει ένα άνδρα στην ζωή σας. Εάν η είσοδος του σπιτιού σας βρίσκεται στον Βορρά, ή εάν κοιμάστε μέσα στα βόρεια του σπιτιού σας, φέτος θα έχετε καλές επιδράσεις, θα έχετε αυτά που φέρνει το Ιπτάμενο άστρο 8. Το άστρο 8 βοηθιέται ακόμα περισσότερο με το στοιχείο φωτιά και γη, όπως χρώματα κόκκινο, κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί, μπεζ, καφέ κλπ.
Με την κίνηση θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, στην θέση σας δεν θα έβαζα κίνηση στην βορεινή περιοχή του σπιτιού μου, διότι όταν δεν γνωρίζουμε τα αρχικά (γενέθλια) ιπτάμενα άστρα του σπιτιού,εκτός από το 8 ενεργοποιείτε και το αρχικό γενέθλιο ιπτάμενο άστρο της ίδιας κατεύθυνσης, το οποίο για εσάς είναι μάλλον άγνωστο, από ότι καταλαβαίνετε δεν έχει νόημα να ενεργοποιείτε το ετήσιο 8 για να φέρετε πχ χρήματα ενώ ταυτόχρονα εν αγνοίας σας να ενεργοποιήτε προβλήματα υγείας ή προβλήματα σχέσεων ή ακόμα και προβλήματα χρημάτων. 
Για αυτό τον λόγο διαφωνώ να δίνω συμβουλές να βάζει κάποιος πάντα κίνηση εκεί που βρίσκονται τα καλά ετήσια ιπτάμενα άστρα 8, 9 και 1, γιατί εάν δεν ξέρουμε τα μόνιμα γενέθλια άστρα του σπιτιού ίσως έτσι κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Ενεργοποιήστε το 8 με κίνηση μόνο εάν το μόνιμο άστρο νερού στην ίδια περιοχή πιτούλα του σπιτιού είναι το θετικό άστρο 8, 9 ή 1. Διαφορετικά ξεχάστε τις ενεργοποιήσεις... 

Ιπτάμενο Άστρο 9: Το Ιπτάμενο Άστρο 9 βρίσκεται το 2015 στα Νοτιοδυτικά. Φέρνει προαγωγή, επιτυχία, δόξα, χαρούμενα γεγονότα (πχ γάμο) καλά νέα και γιορτές, ομορφιά, φως και καθαρότητα. Εάν το κρεβάτι σας ή η είσοδος του σπιτιού βρίσκεται στα ΝΔ του χώρου σας, τότε το 2015 θα λαμβάνετε αυτές τις όμορφες ιδιότητες του Ιπτάμενου Άστρου 9. Μπορείτε να το ενδυναμώσετε περισσότερο με το στοιχείο ξύλο και φωτιά, όπως πχ βάζοντας ξύλινα αντικείμενα στα ΝΔ, ανάβοντας τζάκι σόμπα κεράκια στα ΝΔ, βάζοντας χρώματα της φωτιάς και του ξύλου όπως κόκκινο, πράσινο κλπ. Βάλτε κίνηση στα ΝΔ μόνο εάν το επιτρέπουν τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα του χώρου, εάν δεν τα γνωρίζετε ξεχάστε τις ενεργοποιήσεις σε άγνωστα χωράφια... Μιας και οι φωτογραφίες σέλφι (selfies) είναι της μόδας, μπορείτε να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες εκεί που φέτος βρίσκεται το 9 (ομορφιά) και το 4 (καλή τέχνη).

Άλλες επιδράσεις Φενγκ Σούι για το 2015

Εκτός από τα Ιπτάμενα Άστρα, υπάρχουν και άλλες επιδράσεις Φενγκ Σούι για το 2015, όπως ο Μέγας Δούκας, ο οποίος το 2015 βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά, κάνοντας "παρέα" με το ετήσιο Ιπτάμενο Άστρο 2 της ασθένειας. Να αποφύγετε δια ροπάλου την κίνηση στα ΝΔ του χώρου σας, ξεχάστε την λειτουργία της τηλεόρασης εκεί, βγάλτε τα συντριβανάκια σας και την κίνηση. 
Εάν το σπίτι σας βλέπει στα ΝΔ (εδώ όταν λέω για τον Μέγα Δούκα ΝΔ εννοώ τις 15 μοίρες που ανήκουν στην κατεύθυνση της Κατσίκας, δηλαδή 202,5 μοίρες έως 217,5 μοίρες, και όχι για ολόκληρη την ΝΔ περιοχή που καταλαμβάνει 45 μοίρες), τότε το σπίτι σας βλέπει τον Μέγα Δούκα, πράγμα αρνητικό. Επίσης εάν η πόρτα του σπιτιού σας βλέπει τον Μέγα Δούκα είναι κακό, ή εάν η πόρτα του σπιτιού σας ή το προσκέφαλο του κρεβατιού σας δείχνει προς τον μέγα δούκα είναι επίσης αρνητικό.
Τον Μέγα Δούκα δεν τον κοιτάμε, δεν τον "κινούμε" με κίνηση, και δεν πηγαίνουμε προς αυτός δηλαδή δεν ταξιδεύουμε ή μετακινούμαστε προς αυτός. Εάν θέλετε πχ φέτος να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι που βρίσκεται σε σχέση με το αρχικό τωρινό σας σπίτι σε αυτές τις μοίρες στα ΝΔ, τότε ξεχάστε το γιατί θα το πληρώσετε ακριβά σε λιγότερο από 3 χρόνια. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την αρνητική χρήση του Μέγα Δούκα είναι αυτοί που γεννήθηκαν την χρονιά της κατσίκας.

Εκτός από τον Μέγα Δούκα υπάρχουν και άλλες επιδράσεις Φενγκ Σούι. Εάν αγαπάτε το Φενγκ Σούι και θέλετε να μάθετε και για τις υπόλοιπες επιδράσεις, μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο μου "Feng Shui για κάθε χρονιά και μήνα" το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε είτε από μένα μέσω της ιστοσελίδας μου www.thefengshuilife.com, ή από το βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας στην Σόλωνος.

Εύχομαι η καινούργια χρονιά της ξύλινης κατσίκας 2015 να σας φέρει υγεία, αρμονία και ευημερία, αλλά και πολύ σοφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit